Gå til innhold

Birger Blomvik

Members
  • Innholdsteller

    752
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Birger Blomvik vant sist dagen den 13. juni 2018

Birger Blomvik hadde det mest likte innholdet!

Om Birger Blomvik

  • Bursdag 28. juli 1965

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Birger Blomvik's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. En litt underlig overskrift kanskje? Men den er ment som et spørsmål om akkurat dette; Å komme seg raskt opp i lufta Er en sånn fyr som liker å legge inn flightplan og for så vidt å legge det meste på plass i FMC. Men for meg blir det mye unødvendige opplysninger som skal legges inn i FMC. Her vil nok mange vri seg i fortvilelse, men jeg er ikke interessert i alle detaljer. For meg er det mest moro og komme seg opp i luften. For så vidt samme opplegget med å lage en flighplan i Simbrief også. Her får man mye informasjon som for meg er unødvendig. Så da er mitt spørsmål om noen husker PMDG sine "shortcuts" for V1, rotate, V2, COG og etc? Dette ble ved et klikk, automatisk beregnet og lagt inn i FMC. Det var også lettere å lage samt legge inn/importere flightplan i PMDG sin 737. Fenix 320 er langt mer krevende og nøyaktig. Og jeg detter helt ut på alle detaljer som skal være med. Så mitt spørsmål er om Fenix har noen snarveier på det å komme seg litt raskere opp i luften? Vil gjerne lage en flightplan med SID/STAR og legge den inn i FMC og beholde akkurat denne funksjonen. Men som sagt, Fenix er "real" og mange detaljer skal på plass for takeoff. Skjønner at det jeg spør om her, ikke er etter boken. Men tiden strekker ikke til angående det å være 100% "real as get" Det blir rett og slett for mye å sette seg inn i. Kanskje jeg burde vurdert PMDG sin 737 i stedet for FENIX? Hører jeg noen roper Cessna og VFR ...... ?
  2. Hvordan bytte fra Store til Steam, når produktet er kjøpt på Store?
  3. Litt travelt ellers for tiden, men skal laste ned og prøve i kveld ja
  4. Jauda, motorsaga virket den Takker for et flott scenery. Trenger du bilder av flyplassen , så kan jeg ordne dette.
  5. Har du motorsag? På generelt grunnlag så er skogen i MS2020 noe for tett og høy i forhold til hva som er real life. Skal teste sceneryet litt i kveld.
  6. Ai ai. Flotte saker. Men Bye the way, Running rabbit er tatt bort ser jeg, men dette har begge rullebaneretningene Har mange bilder av bygningene om du trenger dette.
  7. Sliter med å trimme A32 NX med modden. Den stuper ned fro så med litt trim, jager opp igjen. Er umulig å stabilisere. Men kanskje det er noe med mine innstilinger. Flyr med Saitek Flight yoke system.
  8. Ikke mer å si; Savner en god 737 i MS 2020. Blir lenge å vente på PMDG sin. Men den er vel innafor når den først dukker opp
  9. Det er vel sånn at man skal prøve selv, før man maser om at andre skal gjøre jobben !! 😀 Men lurer på om noen der ute kunnet sparket i gang å lage nytt Kvernberget Flyplass med update landemerker? Jeg kan gått stille som betatester, og det er nok der tiden strekker til, dessverre. Har lest meg litt opp i SDK-en, samt sett noen videoer. Men innser at jeg kaster inn hansken grunnet tid og kunnskap.
  10. Jeg også opplever Saitek sine pedaler og stikke, til å oppføre seg helt koko. Har vært og justert axene, uten resultat. De fleste fly hopper og danser som om det er storm under flyging også .Så her må det justeringer til og mye testing
  11. Bare å slett. Har originalene her, så dem er sikret Skal få sett på å laget meg en konto etter ferien, så jeg kommer tilbake på saken.
  12. Auda. Har ikke Youtube, men hva med Google foto og link derfra?
  13. Kartene til MS 2020 er vel fra Bing? I så fall er jeg svært spendt på kvalitet og oppløsning for Norden og i særdeleshet Norge. Har sett litt på kartdataene over Norge, og dette er rett og slett ikke noe å skryte av. Minner meg om Google Earth midt i Russland og over 2000 høydemeter.... Håper kartdata og oppløsning i Norge er på høyde med byene i Europa.
×
×
  • Opprett ny...