Gå til innhold

Birger Blomvik

Members
 • Innholdsteller

  750
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Birger Blomvik vant sist dagen den 13. juni 2018

Birger Blomvik hadde det mest likte innholdet!

Om Birger Blomvik

 • Bursdag 28. juli 1965

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Birger Blomvik's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hvordan bytte fra Store til Steam, når produktet er kjøpt på Store?
 2. Litt travelt ellers for tiden, men skal laste ned og prøve i kveld ja
 3. Jauda, motorsaga virket den Takker for et flott scenery. Trenger du bilder av flyplassen , så kan jeg ordne dette.
 4. Har du motorsag? På generelt grunnlag så er skogen i MS2020 noe for tett og høy i forhold til hva som er real life. Skal teste sceneryet litt i kveld.
 5. Ai ai. Flotte saker. Men Bye the way, Running rabbit er tatt bort ser jeg, men dette har begge rullebaneretningene Har mange bilder av bygningene om du trenger dette.
 6. Sliter med å trimme A32 NX med modden. Den stuper ned fro så med litt trim, jager opp igjen. Er umulig å stabilisere. Men kanskje det er noe med mine innstilinger. Flyr med Saitek Flight yoke system.
 7. Ikke mer å si; Savner en god 737 i MS 2020. Blir lenge å vente på PMDG sin. Men den er vel innafor når den først dukker opp
 8. Det er vel sånn at man skal prøve selv, før man maser om at andre skal gjøre jobben !! 😀 Men lurer på om noen der ute kunnet sparket i gang å lage nytt Kvernberget Flyplass med update landemerker? Jeg kan gått stille som betatester, og det er nok der tiden strekker til, dessverre. Har lest meg litt opp i SDK-en, samt sett noen videoer. Men innser at jeg kaster inn hansken grunnet tid og kunnskap.
 9. Jeg også opplever Saitek sine pedaler og stikke, til å oppføre seg helt koko. Har vært og justert axene, uten resultat. De fleste fly hopper og danser som om det er storm under flyging også .Så her må det justeringer til og mye testing
 10. Bare å slett. Har originalene her, så dem er sikret Skal få sett på å laget meg en konto etter ferien, så jeg kommer tilbake på saken.
 11. Auda. Har ikke Youtube, men hva med Google foto og link derfra?
 12. Kartene til MS 2020 er vel fra Bing? I så fall er jeg svært spendt på kvalitet og oppløsning for Norden og i særdeleshet Norge. Har sett litt på kartdataene over Norge, og dette er rett og slett ikke noe å skryte av. Minner meg om Google Earth midt i Russland og over 2000 høydemeter.... Håper kartdata og oppløsning i Norge er på høyde med byene i Europa.
 13. Steika rart. Fant ut i går at jeg hadde samme morsomme ballongen på halen . Easter eggs ?
 14. Fant denne også..... 2006_FLG_2006_25-2_SAS_Flight_Academy_Dash_300_–_Kopi.mp4
×
×
 • Opprett ny...