Gå til innhold

Petter Dischington

Members
  • Innholdsteller

    155
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Petter Dischington

  • Bursdag 16. juni 1987

Petter Dischington's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, Thomas, skal vi være så j*vlige at vi dropper turneringen...
  2. Jepp, det ser nok lyst ut for Rutan og resten av gjengen i Scaled Composites i deres søken til å vinne X-prize. De fleste har vel hørt om denne prisen på en god del $ som gis til det første private foretaket som klarer å sende tre menn ut i rommet (tror det er definert som orbit i 100.000m i denne konkurransen) for så å gjenta bragden etter 14 dager. Les mer på www.xprize.org Anbefalt!
  3. Huff, ja.... Ikke bra... Heldigvis gikk det bra for vedkommende. Legg forresten merke til at VG uthever det at flyet er "amatørbygd".
  4. Du kan prøve å søke på www.globalplanesearch.com , det er en god sjans for at det finnes en Fokker eller to blant de 28.000 flyene som er annonsert der.
  5. Må nå si at det var en spennende flight, med en stilig approach under relativt krevende forhold. Skikkelig bra! MVH. CoPiloten
  6. Jada, jeg vet hvem du er... Er nå enda innom forumet i ny og ne, og har endelig begynt å fly igjen etter en lenger pause. Mr. gundersen har nok "omfrelst" meg ja. Forresten, Kongsgård er nok bedre enn St. Olav, selv om St. Olav gjør det bedre på eksamen.
  7. Ja, etter lang tids planlegging har endelig min og Thomas' drøm om en egen Kongsgårdbasert fs-klubb blitt realisert. Så Kongsgård elever på dette forum, ikke vær beskjedne med å ta kontakt, og alle dere alle der ute, begynn på Kongsgård neste år
  8. Har du prøvd disse sidene: http://www.fortunecity.com/marina/manatee/272/ http://www.flightsimnetwork.com/aircraft3-view/ www.suurland.com
  9. Unnskyld, mener du at alle fly over 15 år bør bli satt på bakken De aller fleste fly over 15 år er helt fine de, problemet er ikke alderen, men vedlikeholdet. Hvis et fly ikke blir vedlikeholdt skikkelig, vil det etterhvert bli mindre sikkert. Men som Flemming sa med A-, B- og C-tester(som jeg ikke vet hva innebærer), så ser det ut til at flyet er vedlikeholdt bra. Hvis alle fly over 15 år ville blitt satt på bakken, ville svært mange fly forsvunnet, og enkelte sikre selskap ville være uten fly.
  10. Helt tragisk, disse ulykkesbølgene kan knekke flytrafikken på lengre sikt. Forresten Flemming, kan du gi en forklaring på det med A-, B- og C-sjekk?
  11. Høstferien er jo perfekt...bare synd den ikke går på samme tid i hele landet
  12. Saitek X45 har fått masse skryt, det er en HOTAS( Hands On Throttle And Stick), til bare tusen kroner. Ta ett søk og se.
×
×
  • Opprett ny...