Gå til innhold

Tor Rasmussen

Members
  • Innholdsteller

    175
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tor Rasmussen

  • Bursdag 30. nov. 3

Tor Rasmussen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette minner meg om hva min far til stadighet var igjennom. Han var sjømann og kjøpte ofte med hjem noen ekslusive leker til meg og min bror da vi var barn. Ekslusive i den form av at det var leker man vanligvis på 80-tall ikke fikk fatt i i Norge. ("Skreddesydd" cowboy og indianerdrakt til 2 små gutter, og tilsvarende ting.) Min far reiste med sjømannssekk som var låst i toppen. Og jeg kan trygt si dere det var mere enn én gang den sekken kom ut på bagasjebåndet med en nydelig og snorrett kniv-flenge i bunn. Og selvsagt manglet ting som hadde lagt høyere oppe i sekken. Men om det var i Norge det skjedde har jeg ingen formening om. Men det var alltid lotto om pappas suvenirer kom med han hele veien hjem. Surt er det uansett. Jeg skjønner i alle fall nå viktigheten av å ha låst kuffert. Særlig med tanke på, hva om noen skulle putte narkotika i min kuffert, og jeg lander i Thailand. Bye bye mitt liv i så tilfelle...
  2. Må dert være Hercules? Jeg har et Saphire 9700 pro 128mb som ligger på hyllen her.
  3. Heh. Jeg foretrekker friksjon, og det er mye av det i simmen.
  4. Jeg er lærer ved Alvøen skole hvor helikopteret kom ned. Det stod ikke noe lapp om at vi skulle ha nødlanding i dag på timeplanen.
  5. Tror frekvensene i Flight Simulator virker. Hvis ikke google etter "Norske Frekvenser"
  6. Jo, så var det den flyvningen over Bergen med småfly. Tror som andre sier her at det skal gå helt greit. Da "The World" cruiseskip lå til kai i Bergen tidligere i sommmer var jeg med i et Cessna og vi flydde sammen med et annet Cessna flere runder over byen og omegn (Arna, Kokstad, Nattland osv...) Fikk med da en god halvtime med tape på kamera, og det var særdeles artig da vi denne gang flydde sammen med et annet fly. Det ble som å leke med view i FS-simmene. En ting er å filme ut av vinduet på et fly, mange hakk bedre ble det da jeg kunne filme et annet fly som befinner seg meget nært.
  7. Når det gjelder luftambulansen og landing ved Haukeland sykehus tror jeg ikke det hadde så mye med penger å gjøre. Mener å ha hørt at hele saken dreier seg om at siden sykehuset ligger midt i tettbygd strøk så vil daglig helikopterstøy vær til stor sjenanse for de tusen som bor rundt. Så kan man ta opp diskusjonen; helse versus sjenanse. Den diskusjonen begir ikke jeg meg ut på, men jeg skal innrømme så pass at jeg faktisk kan være så objektiv å se saken fra begge sider. Både på godt og vondt.
  8. Hei. Vi skal fly med et Cessna 172 fly til Spydeberg nå i sommer. Er det noen som vet om noen lokale flyklubber eller landingsstriper hvor vi kan lande ? Hvor ligger nærmeste flystripe for et Cessna 172 i forhold til Askim/Spydeberg ?
  9. Vet du noe mer detaljer om hva dette programmet handler om ? Jeg må nemlig reise på besøk til min bror for å se det, og lurer på om det er verdt turen.
  10. TOTALT TÅPELIG. Her er det snakk om å stemple en hel gruppe mennesker fordi noen har gjort noe som ikke er likt. Skal vi strekke det videre til at det også blir utestengt folk med ringkontantabonnement, postboksadresse i midtnorge og folk som er lavere en 1,75. ??? Det virker jo også som om disse er sterkt representert i den useriøse gruppen. Nei, totalt tåpelig. Det er nok å strekke det ganskelangt, men jeg fikk fort assosiasjoner til jødehatet fra naziregimet. Alle som har det eller den egenskapen skal stemples under ett. Stå på, dette blir bra. Neste tiltak er nok at kun folk med tilkobling via Telenor sitt internett eller bredbånd kan være brukere, så siler vi etterhvert ut de som kun har modem, og til slutt får ikke de som har joystick lov til å være med heller. Men husk, nå i første omgang tar vi hotmail'erne.
×
×
  • Opprett ny...