Gå til innhold

Jan Otto Ruud

Members
  • Innholdsteller

    381
  • Ble med

  • Siste besøk

Jan Otto Ruud's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp, jeg prøvde nettopp og får ikke lastet ned noe.
  2. Jeg reiser førstkommende tirsdag, og den står fremdeles til 120 kroner. Returen jeg har neste lørdag er ikke så billig lenger ser jeg.
  3. Isolert sett tjener de selvsagt ikke på en bilett hvor jeg ikke betaler annet enn avgiften, men jeg regner med at de ser en viss markedsføringseffekt av slike tiltak.
  4. Bare til orientering: Sterling har billige turer til Alicante, Malaga og Nice om dagen. Bestilte nettopp en reise til Malaga for å besøke mine foreldre. Pris 240 kroner tur-retur.
  5. Det var da svært så populært det er å kappkjøre med kampfly om dagen. Jeg skjønner ikke helt vitsen med å sammenligne to totalt forskjellige maskiner, men man gjør visst hva som helst for å trekke publikum.
  6. Se her: http://www.jaa.nl/whatisthejaa/jaainfo.html
  7. De som i likhet med meg gikk glipp av både programmet og reprisen kan se det på http://www.nrk.no/autofil/
  8. Right! Last ned filene først. Deretter betaler du og får instalasjonskodene på epost. Det er derfor MEGET viktig at du skriver rett emailadresse når du betaler. Med alt på plass er det bare å starte installasjonsprogrammet, taste inn de mottatte kodene og nyte de fine fjellene på en ny måte
  9. Den linken virker visst ikke mer, men her er infoen: http://www.dreamfleet2000.com/atr/main.htm
  10. Flight1 med hjelp fra Dreamfleet så vidt jeg kan se. Uansett ser det ut til å kunne bli et fly jeg skal ha i samlingen min:-)
  11. Du kan jo se på www.apollo.se, men det er ikke så veldig billige restplasser om dagen. Jeg dro til Kreta i slutten av August. Det kostet NOK 948/pers for 1 uke uspesifisert. Det er den billigste sydenturen jeg har vært på
  12. Slapp av. Du kan ikke forvente at alle skal være så avanserte at de forstår at det er morsommere å fly simulator enn å drepe monstre
  13. De hadde en reportasje om dette på distrikssendinga i kveld. Det ser rimelig teit ut at forsvaret skal ta over 600000 i årlig leie for en gammel hangar de ikke bruker. De som ikke har sett sendingen kan se den på http://www.nrk.no/vestfold/2401941.html (Velg programmet mandag 18:40 og "spol" fram 13:30 minutter)
  14. Stemmer visst det, men det var ikke meg http://www.laagendalsposten.no/apps/pbcs.dll/artikkel?AID=/20030915/NYHET/109150039
×
×
  • Opprett ny...