Gå til innhold

Marius Dahl

Members
  • Innholdsteller

    799
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Marius Dahl

  • Bursdag 18. juli 1986

Marius Dahl's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da er fremdeles dette til salgs, minus joysticken: MSI P965 Neo Intel Core2Duo E6600 2,4 Ghz XFX Nvidia 8800GTS 3GB RAM (PC6400 DDR2 800Mhz) FS2004
  2. Oppdaterte pc-en for ikke lenge siden, og har en del utstyr som jeg ønsker å se om jeg får solgt, evt. gitt bort. Følgende utstyr ble byttet ut under oppgraderingen. Dette er selvsagt komponenter som begynner å få noen år bak seg, men funker bra i FS2004, og helt greit i FSX. Legger også med FS2004 og en joystick, Er vanskelig å beregne en pris for dette, men setter kr 1 500 foreløpig. Prisen kan selvsagt diskuteres. MSI P965 Neo Intel Core2Duo E6600 2,4 Ghz XFX Nvidia 8800GTS 3GB RAM (PC6400 DDR2 800Mhz) FS2004 Joystick (Microsfot Sidewinder Precission Pro) Ellers har jeg også diverse utstyr liggende etter tidligere oppgraderinger. Jeg klar over at mye av dette er så og si verdiløst i dag, men om det er noen som har noe interesse av noe av dette tenkte jeg det var bedre å gi det bort enn å kaste det. Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 1024MB Kit w/two matched Value Select 512MB AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz Socket 939, 512KB, BOXED m/vifte MSI K8N NEO2-FX,nForce3 250Gb,Socket-939 Raid,ATX,SATA,GbLAN,Lyd,AGP8X -Demo1 ATI Radeon 9700Pro AIW CD-brenner 48x16x48 WD harddisk 80 GB 7200rpm Diverse vifter Om noen skulle være interessert, send meg en PM eller svar i denne posten. Alt kan bringes kostnadsfritt i Trondheims-område. Ellers vil frakt/embalasje komme i tillegg.
  3. Gjorde en approach til 07 på ENML i dag med NGX og fikk crash i terrain.dll på short final. Har siste versjon av NSX, men har ikke testet å fjerne HL-filene som Thomas snakket om ennå.
  4. Hvorfor måtta han absolutt klatre for å vinne tid? Det skulle vel være tilstrekkelig å holde level flight til han når best glide speed?
  5. Gratulerer Stian! Ble litt misunnelig nå, men om et par år har jeg forhåpetligvis kommet så langt jeg også.
  6. Det kan jeg avkrefte med en gang. For det første forårsaker mobilen ulyd i hodetelefonene, og dessuten påvirker den navigajonsinstrumentene (har testet). Så en post på enten pprune.com eller a.net for en stund siden hvor en tyrkisk pilot hadde skrevet et innlegg om en flight hvor opptil flere mobiltelefoner hadd vært påslått og dette hadde da påvirket autopiloten. Om dette bare er oppspinn vet jeg ikke noe om, men jeg vet mobilen kan påvirke følsomt utstyr. Selv om en mobil påslått under flyvning kanskje ikke har noe si, så er jeg ganske sikker på at 150 mobiler som søker etter signal på maks styrke vil påvirke.
  7. Er det kun IPPC som har denne narrow route briefing, eller finner man denne tjenesten andre steder også. Skulle gjerne ha hatt frem en flightplan fra EKCH til KIAD, men foreløpig har jeg ikke lyktes med det søket. Har også prøvd flightaware.com, men der fikk jeg kun frem den delen av ruten som foregikk over USA. Noen som vet om noen brukbare sider?
  8. Batterier i dagens fly blir ladet av generatoer som igjen drives av motorene, evt. APU. Uansett må motorene gå for at batteriene skal bli ladet opp, og da blir hipp som happ hvordan man kommer seg til rullebanen, man forurenser like mye.
  9. Og hvor skal man få strøm til batteriene fra? Er ikke alle plasser man finner fornybar energi slik som i Norge, og strøm blir f.eks. produsert av kullkraftverk som ikke akkuratt er miljøvennlig...
  10. APU-en er ikke akkuratt stillegående, er jo i praksis en jet-motor det også. Bruker selv hørselvern mens jeg laster bagasje for å ikke ødelegge hørselen.
  11. Det var vel heller APU-en som gikk tenker jeg. Hadde vært veldig rart om passasjerene fikk gå av flyet mens motorene gikk.
  12. Noen i Trondheims-området som har en strømforsyning jeg kunne ha lånt et par timer? Jeg skal sjekke om skjermkortet yter bedre med en bedre PSU og trenger å låne en som har 500W til 600W og med en 12V PCI-ex kobling på minst 26A. Om noen tilfeldigvis skulle ha en slik å slenge, ikke nøl med å kontakte meg. EDIT: Om noen skulle ha kraftig nok strømforsyning og har lyst å teste kortet mitt (8800 GTS), skulle forsåvidt det gå for det samme. Hovedsaken er jo uansett å se om kortet funker som skal.
  13. Uansett vil de være på tårn-frekvensen (119.40 el. 133.75) helt til de lander.
×
×
  • Opprett ny...