Gå til innhold

Baard C

Members
 • Innholdsteller

  745
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Baard C

 1. Er ingen flyver selv, men finner det merkelig at selv ikke instruktøren greide å rette opp en stall fra 4000 fot. Noe må ha gått fryktelig galt. Svaret får vi ikke før om et par år antageligvis, vil ta tid å etterforske dette.
 2. Jeg har kun holdt på med FSX / FS2004 og etter noen års pause ser det ut som jeg vet hvilken gave jeg ønsker meg i 2020. Men ser ut som det må handles ny PC til denne begivenheten.
 3. RIP Einar Halvorsen. Lenge siden jeg var innom på dette forumet men han var en av de som bidro til å opprettholde interessen min her på flightsim for mange år siden. Når jeg hørte navnet så ble jeg veldig sjokkert. Mine tanker går til nærmeste familie og venner.
 4. I Frankrike må vi ihvertfall tilbake til Concorde ulykken i 2000 for å finne en tilsvarende ulykke med tragisk utfall. Dette er et mysterium på mange måter . Etter å ha nådd cruise altitude på FL380 så startet en rask men tilsynelatende kontrollert nedstigning som varte i 8 minutter ned til det krasjet i fjellet. Allikevel ingen kommunikasjon fra cockpit. Noe svært alvorlig må ha skjedd før descent, f.eks et plutselig trykkfall som setter pilotene ut av spill før de rekker å få på oksygenmasker.
 5. Direkte stream på VGTV her: http://www.vgtv.no/#!/video/83990/direkte-verdens-stoerste-fly-lander-i-oslo
 6. Triste greier dette her. Nå rapporteres det at flyet har snudd mot KL og blitt oppdaget på Malaysisk militær radar over malacca stredet. På et engelsk pilot forum spekuleres det i om det var kaprere som kan ha skrudd av transponderen og at jagere fra Malaysia eller et annet land kan ha blitt sendt opp og skutt ned flyet . Og at det prøves å holdes hemmelig. Helt vilt men man kan jo lure .
 7. På Fillippinene så har Cebu Pacific innført en ny form for sikkerhetsdemonstrasjon . Siden passasjerene ikke pleier å bry seg så mye om sikkerheten ombord i flyene så hvorfor ikke lage litt show? Du kommer garantert til å huske det. SAS eller Norwegian neste ? [video:youtube]
 8. De fleste er vel informert om ulykken i Canada som hittil har krevd 12 liv . Flyet krasjet i ulendt terreng nær Resolute Bay og var på vei fra Yellowknife med 15 passasjerer og mannskap. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. http://www.bloomberg.com/news/2011-08-21/canadian-first-air-737-plane-crash-near-resolute-bay-kills-12-of-15-aboard.html Registreringsnummer C-GNWN avslører at dette er et gammelt fly som første gang ble registrert i 1975 , altså over 36 år gammelt. Er det uvanlig med såpass gamle 737 i daglig trafikk? Og hvor lenge siden er det vi har hatt en 737 ulykke med dødelig utgang i et vestlig land.
 9. Noen som vet når den er klar til salgs ? 2012 ?
 10. Jeg er nå i LA og det var en flott tur, gikk mye raskere enn jeg fryktet , vi hadde bra med medvind hele veien og landet etter 14 t 20 min. Economy class var overraskende behagelig, fikk strukket ut de lange beina mine. Største utvalget jeg har sett av filmer og tvserier så var ikke noe problem å få tiden til å gå. Selve innflygingen til LA var en opplevelse tidlig kveld og skyfri himmel , flyet gikk lenge lavt over byen som lyste opp skikkelig, så tok den en kraftig right turn før den la seg på final approach. Og en perfekt smooth landing.
 11. Takk for nyttig info. Jeg er på flyplassen nå, og scheduled departure er 19:30 lokal tid her. Når jeg lander i LA vil det fortsatt være 19:30 Torsdag kveld da jeg faktisk beveger meg 15 timer tilbake i tid ! Så får vi se om vi kommer frem før eller etter 15 timer hvis luftstrømmene er snille mot oss. Min første tur med denne flytypen så gleder meg selvfølgelig.
 12. Jeg er i Bangkok og skal en tur over til Los Angeles med Thai Airways i morgen. Det blir A340-500 som flyr denne ruten som visstnok har skryt på seg for å være den lengste kommersielle flighten i dag. Ikke vet jeg men vi kommer til å være i lufta i ca 17-18 timer så kan ikke si at Economy class frister men hadde ikke nok miles til upgrade :cry: Thai Airways er en av de få flyselskapene i verden som har langdistanse med denne flytypen. Vel jeg gleder meg ihvertfall til innflygingen til LA.
 13. Det er riktig første etapppe var fra London, jeg nevnte det siden vi snakker om en takeoff fra Singapore og da er det jo riktig høyde for en eventuell "birdstrike" .
 14. Det stemmer nok ikke at flyet kom fra London. Det hadde tatt av fra Singapore og returnerte tilbake over Indonesia etter uhellet. Flyet var tydeligvis ganske lenge i luften , ca 1-2 timer for å kvitte seg med drivstoff før den kontrollerte landingen. At det kan ha skjedd en birdstrike under takeoff er jo en mulighet men er nok redd for dette skyldes andre ting.
 15. Bilde av venstre vingen tatt av en av passasjerene ombord.
 16. Vil si dette er en alvorlig hendelse. Reuters Slideshow Bildene avslører at det kunne gått adskillig verre da løse deler har truffet vingen . Den andre motoren lot seg ikke skru av etter landing pga skade på "databussen" bygd inn i vingen som sender signaler til motoren. Og på et annet forum diskuteres det at debris kunne ha truffet drivstofftanken og da ville det blitt en katastrofe. Vi får virkelig håpe de finner en logisk forklaring på dette. Airbus 380 er en vakker kjempefugl som jeg har opplevd å fly en gang, sikkert ikke min siste.
 17. Drar til Bangkok fra ENGM med Swiss Air i morgen. Economy . Er det bra service ombord? Regner med det er 340-400 som brukes fra Zurich.
 18. Jeg har alle i originalpakning , Microsoft FlighSimulator 95, FlightSimulator 98, FlightSimulator 2000 Pro, FlightSimulator 2002 Pro,FlightSimulator 2004 Noen som vil by ?
 19. Det jeg lurer på er hvordan en såpass erfaren flyver , visstnok medalje fra NM og han hadde flydd over hele Norge greier å stalle et mikrofly. Greit havarikommisjonen må se på årsaken men er det en menneskelig svikt så betyr det vel at alle kan komme i den situasjonen.
 20. Trenger et raskt salg da jeg skal flytte så 800,- for alt sammen . Må hentes/sendes i løpet av 2-3 uker.
 21. Jeg har ikke brukt de mye så tilstanden på både yoke og pedaler er helt utmerket. Yoke leveres i den originale esken. Selger de samlet for kr 1000,- Har sjekket prisene nytt i dag og de ligger på ca 2500,- i nettbutikkene så 1000,- er vel et greit kjøp. Ser helst at det hentes i Oslo men kan sendes som stor pakke.
×
×
 • Opprett ny...