Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 08. april 2023 i alle områder

  1. Big Radials Norseman. Denne har jeg gleda meg til, og da tenker jeg på noen opplevelsesrike turer jeg har hatt med "Flymuseets" flybare Norseman. Den lengste turen var t/r Andøya i 2017, og da fikk vi både føle, lukte og ikke minst høre i nærkontakt med dette "klenodiet" 😊. Dette flyet er nok i bedre stand enn Big Radiels Norseman, men bortsett fra litt gammel og slitt utgave er likheten godt ivaretatt , og modellen har både god lyd og troverdig flyfeeling. Artig å ta samme tur i MSFS som i virkeligheten .
    6 points
  2. Hei, Som en liten påskeoverraskelse er versjon 1.0 av Evenes Scenery Pack lagt ut. Pakken er støtte til Evenes flyplass og vil inneholde landemerker og andre relevante ting utenfor flyplassområdet. Per nå inneholder pakken Tjeldundbroen, høyspentmasten/spennet nord for broen samt diverse annet småsnacks som fyrlykter, sjømerker mv. Tar gjerne imot innspill på hva denne pakken kan inneholde fremover og vil da sette det på ønskelisten (så får tiden vise hva man får tid til). Rapporter gjerne feil og mangler..:) Enjoy!
    4 points
  3. Upps. Merkelig. Det kommer en ny versjon nå. 🙂 Sier meg ferdig med Helsehuset. SÅ blir det å texturere de andre bygga på andre sia av elva. Men de gjør jeg mye enklere. Kos dere med denne i påska de som vil. Laga alarmtutene, noen benker bak parkhus. Lys i Hallen. Mur rundt benkeradene, Parkeringsoppmerking for legene, røde signallys på toppen av bygget på kveld, fiksa talltexturene på hallen. Hvis noen merker noe galt direkte, så si fra da. 🙂 Vet det er noe shimmering i vinduene. Det er nok fordi det er en hel glassvegg for alle rutene, så det er antakelig noe clipping distance i grafikkmotoren som foregår. E.l. Mulig jeg gjør om til enkeltvinduer med tida: jeg skulle liksom spare polys. Men har fått ned polycount med et par tusen til ca 50000 for alt på den siden av elva. Upps. Glemte linken. Her ... kjh-enls_Alpha3.zip Si fra hvis linken ikke virker da. 🙂 Den virker hos meg, og skal ikke trenge innlogging eller noe.
    2 points
  4. Hei, Mulig jeg har fått løst problemet med to broer dersom man har installert flyplassen ENTC fra MMSimulations. Ved å laste ned siste versjon av broen min: https://flightsim.to/file/43320/troms-scenery-pack-entc skal nå kun min bro vises selv om man har flyplassen installert.
    2 points
  5. Takker så mye for til veksten til Evenes. Den er prøvet, yppelig formet.Vakkert.👍👌
    2 points
  6. ENAN er en flott flyplass. Her gjorde jeg landingsrunder med Dash 8-100 etter type-rating i nydelig vær en mai dag for 6 år siden
    1 point
  7. Flott serie! Var så heldig at jeg fikk hoppe med t/r ENAN-ENDU mens den var på Andøya. Veldig artig for 333 skv at den kom opp til jubileet.
    1 point
  8. Takk skal du ha , har mange turer til Andøya RL, så jeg synes det er ekstra stas å fly til Andøya i MSFS, siden både flybasen og Andenes er fantastisk fint modellert i simmen. Jeg bodde på en av mine første "rep-øvelser" på Haugnes, før det ble en del av basen.
    1 point
  9. Da må du få med multene på Dvergbergmyrene på høsten.. 😁
    1 point
  10. For en artig kombo med både RL- og sim-bilder! Og moro å se Dverberg-myrene fra luften - nesten så man får lyst til å sette seg ned og modellere disse også
    1 point
  11. 95% av all flyging jeg gjorde i Flybe med Q400 var landing med flap 15. Eneste plassen jeg husker vi brukte flap 35 var London City men den var vel 1800 meter eller noe i den duren. Muligens Southampton også samt kanal øyene. Resten var flap 15. Ja, Q400 krever at man følger med hele tiden da flyet også i virkeligheten vil benytte enhver anledning til å prøve å ta livet av deg Her har du forresten Flybe SOP med demonstrasjonsvideoer: https://owensims.wixsite.com/q400sops PS! Ikke glem "ALT SEL"
    1 point
  12. jaja, da får en bare vente og håpe:(
    1 point
  13. Ønsker alle en riktig god påske! Takker også for de gode rådene jeg har fått her! Setter stor pris på det. Flightsim.., er en plass jeg veldig lett anbefaler videre!
    1 point
  14. Flap 15 er standard flap setting for landing i Q400. Flap 35 brukes kun på kortbaner. Du skal ikke sitte med stikka i magen med flap 35 landing så det må være noe med flyet. Ellers flotte bilder av en maskin som er herlig å fly i virkeligheten!
    1 point
  15. Også god påske herfra et solrigt DK og 11 grader + 🐣
    1 point
  16. En riktigt glad påsk till er alla.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...