Gå til innhold

Bernt Inge Eide

Members
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Bernt Inge Eide vant sist dagen den 4. april 2023

Bernt Inge Eide hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bernt Inge Eide's Achievements

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. okey. Har du solgt noe av det du har der? Jeg kunne vært intressert i noe, men du selger vel helst samlet kanskje?
  2. Kan jo egentlig bli svimmel og kvalm bare av prisen der da. Men det hadde vært veldig gøy å prøve. Må vel vinne en del ganger i lotto først kanskje! 🙃
  3. Kan man uten å være pilot, få prøve den?
  4. https://flightsimulationsnorway.no/
  5. Ønsker alle en riktig god påske! Takker også for de gode rådene jeg har fått her! Setter stor pris på det. Flightsim.., er en plass jeg veldig lett anbefaler videre!
  6. Hei Geir🙂 Jeg har forstått det sånn at du har god peiling på simulatorer. Jeg har fått tilbud om å kjøpe en sim, men er litt urolig over tilstanden på den. Har lagt  ut bilder på flightsim, med spørsmål om noen kan hjelpe meg. Det skulle sikkert ha ligget på cockpitbygging. Jeg tenkte meg ikke om i farten da jeg la ut dette. Det er mange som har vært og tittet på bildene, men det ser ikke ut som at det er noen som ønsker å gi noen råd og vink. Jeg ble tipset at du var den rette til å se på dette. Og det tror jeg nok at du er den riktige personen til også. Jeg har sett og lest en del av det du har lagt ut her, så det er vel ingen tvil om at du kan veldig mye, er riktig person til å få hjelp av.

    Spørsmålet er jo om du har tid til å se på dette. 

    Hele sim greiene i dette tilfellet er litt spesielt, og sammensatt! Men det kan jeg jo fortelle litt mer om senere.

    Håper å høre fra deg jeg🙂

     

    1. Vis tidligere kommentarer  %s flere
    2. Bernt Inge Eide

      Bernt Inge Eide

      Det ser ut som det meste er flightdeck solution for meg. Kan det stemme tror du? Det er en hel del ekstra som er der også med kort, kabler. En ekstra overhead. Veldig mye rart der. Pappesker som ikke er åpnet ennå. Jeg åpnet ikke for å se, men det var deler til simmen helt klart.

    3. Geir Teigo

      Geir Teigo

      Om alt du viser er med her så hadde jeg ikke reagert på en pris opp mot 100.000. Alt under 80.000 er en meget god pris på dette samlet

    4. Bernt Inge Eide

      Bernt Inge Eide

      Jeg ser den. Det er sånn jeg tenker jeg også. Jeg skal legge inn budet mitt i dag. Tusen takk skal du ha!

  7. Hei alle sammen. Jeg lurer på om det er noen her som har prøvd produkter fra Core Flight Technologies her jeg? Jeg er ganske ny når som sim pilot, og ikke så flink når det kommer til produkter og teknologi som du kan kjøpe. Har sett litt på MCP som de selger der. Og lurer på om det er brukbart. Grunnen til at jeg tenker på å kjøpe, er for at det kanskje er litt lettere å bruke fingrene når du skal endre på noe, istede for å bruke musa. 🙂 Eller kanskje det er noen andre produkter som er bedre? Vet heller ikke hvordan prisene er i forhold til andre, og kvalitet selvsagt. Det er helt sikkert noen her som vet mye mer enn meg på dette! Håper det er noen som kan gi meg noen råd! På forhånd tusen takk!!!
  8. Det var noen som skrev noe om FSWeekend i Lelystad (Nederland). Det var nevnt at det var avlyst i tiden det var Covid restriksjoner. Er det noen her som vet om det har vært eller skal være igjen? Hadde vært veldig gøy å vært der en tur. Høres spennende ut i alle fall.
  9. Simbrief og navigraph har jeg hørt om. Har vært innom navigraph siden. Også sett youtube filmen som Tom Knudsen har laget om navigraph. Har veldig trua på den, men den koster vel litt. Simbrief skal jeg også sjekke ut tenker jeg. Jeg er ikke så god på importering av filer å sånn, men instrumenflyving fungerer vel bra med navigraph? En mann som meg bør ha det så enkelt som mulig. Ikke for mye å rote med🤣 VFR er ikke noe jeg kommer til å bruke. LitleNavMap er ny for meg. Får ta en sjekk på den også da tenker jeg. Roter litt rundt på Vatsim også. Det synes jeg er skikkelig spennende assåå...! Er dere bruker av det eller?
  10. Heisann Piloter 🙂 Det jeg lurer på, er hva som er mest brukt som flightplanner? Hva dere har best erfaring med, lett å bruke, og lett å forstå. Har det noen betydning for hvilke flytype man flyr med, når man skal ta et valg? Og kanskje vilken sim man bruker? Jeg er en newbi som de skriver i Vatsim. Så da trenger jeg noen gode forslag på hva som finnes, og er mest brukt. Håper det er noen som kan gi meg noen tips her! På forhånd tusen takk!! 🙂👍
  11. Tusen takk gutter for gode svar. Var innom aerofly, og tok en titt i går kveld. Det viker veldig fornuftig å starte der. Det tar sikkert en stund og sette seg inn i ting og tang. Vet dere om det er kompatibelt med MFC, CDU hardware? Eller er det bare virituelt?
×
×
  • Opprett ny...