Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 21. mai 2022 i alle områder

  1. Et fly jeg ikke hadde noen interesse av, men som etter innkjøp raskt ble en av mine favoritter. Fantastisk gøy med et fly som faktisk simulerer effektene av bruk, som f.eks. at flyet blir skittent. Flyr med failures på, og til og med små ting som at lyspærer brenner ut er simulert.
    6 points
  2. Nei, dette er helt feil. Om du først skal påstå noe, så er det greit å informere riktig. Svaret er FCTM, noe et selskaps OM-B er tuftet på. Ikke motsatt. En OM-B er i hovedsak hva et selskap ønsker at du gjør, men FCTM er stort sett alltid ledende og vil være det mest korrekte kilden - i tilfeller hvor det finnes motsigelser mellom OM-B/SOP for flytypen og FCTM. FCOM er vel forsåvidt det viktigste å kunne under typerating, og gir systemforståelsen.
    3 points
  3. Tok en "lunsj"-flight for å se hvordan den fungerer i mørket. Den følelsen når du glir gjennom regntunge skyer fra ENGM på kveldstid, og akkurat ser et glimt av kveldsolen på vei ned er noe for seg selv.
    2 points
  4. Ny oppdatering til ENGM versjon 1.7 Added static 3D passenger models to the 'engm-ultra-interior-optional' package. IF YOU WANT TO USE THE PASSENGER MODELS, YOU NEED TO INSTALL 'DAVE'S 3D PEOPLE LIBRARY' FROM FLIGHTSIM.TO "https://flightsim.to/file/5452/dave-s-3d-people-library" TO MAKE THE PASSENGER MODELS APPEAR! (If you don't want to use them, then no need to install it.) -Added detailed ATC tower interior -Added custom buildings/hangars to the east side of the airport -Some corrections to taxiway signs -Added stairs to some of the jetway models -Further enhanced night lighting of the main terminal
    1 point
  5. Bruker HP Reverb 2 selv, og det funker veldig bra. Har HC alpha og bravo, det fungerte fint med PTT. Gled deg!
    1 point
  6. Fått inn Navigraph kart, vPilot og Sky4Sim så nå kom jeg meg iallefall online og i lufta. vPilot liker ikke lyd i og fra HP Reverb'en og ville heller ikke reagere på PTT på yoke, så jeg har litt konfig igjen. Nå sitter jeg å installerer AIG, og det skal jammen ta litt tid...
    1 point
  7. For de som kjenner meg litt, vil interessen for fly litt utenom mainstream være et kjent fenomen, den Amerikanske Canberraen har jeg delt her før, men siden da er ting blitt oppgradert en del, og det durer og rister godt mens man pusher grensene til flyet maksimalt. Trygt nede igjen etter endt oppdrag, ellers har WT relativt nylig lagt til en maskin de fleste har en kjenskap til, men kanskje ikke kjenner igjen den orginale cockpiten? 10 poeng til den som ser hvilket fly dette er.
    1 point
  8. 1 point
  9. Sjekk under Scenery Library -> Navigraph AIRAC ..........-> sett denne til "Use Navigraph for Navaids and Procedures" Sjekk at Airspace Libraries er krysset av både på Simulator og Navigraph.
    1 point
  10. Vet ikke... Hvis det er mulig så ligger det sikkert under generelle innstillinger.
    1 point
  11. Virkelig morsomt med litt ekstra, aktivitet i cabinen, og litt dempet bakgrundsmusikk. Venter spent på min ny innkjøpte, 65" 8K Tv, om hvordan gjengivelsen blir på den.
    1 point
  12. Ble mye lyd på denne turen fra ENBR til ENST i Milviz Cessna 310 😂
    1 point
  13. Ble en meget dårlig landing med MD en, gikk meget bedre med Cloudmastern. Tur fra Brussel med MD 82, og så et par runder med Cloudmastern, fin start på dagen😎
    1 point
  14. Fanget oppmerksomheten min med en gang..... Så oppdaget jeg 2020 og da gadd jeg ikke lese mer, men tittelen var jo generalisert morsom da og sikkert et fint fly, bussen er jo som kjent det.
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...