Gå til innhold

Sas suger...


Gjest Geir-Finstad

Anbefalte innlegg

Gjest Geir-Finstad

Hei, lenge siden jeg har vert her, har hvert mye jobb.

 

Men hadde en flight i dag fra Frankfurt til Oslo med en gammel kyst mopped, en arv etter Braatens...fikk seat 20 A, fy faen og trangt, det var værre en Ryanair, og Norvegian til sammen, at det går ann......det var så trangt.....hva får et selskap til og selge seter til full pris, når cargo hadde hvert gull i sammenligning.....nei...SAS skjerpings.....en slik til og SAS er historie for meg....flere som har sitti på denne? Ha en fin weekend foresten kamerater...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 63
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Gjest Geir-Finstad

Enig, men legger ned div hundre tusen i dette selskapet hvert år, og forventer jo litt mere en dette. Eller si det slik, alle betaler lik pris, og du seates på denne seaten, får 25% mindre vare en alle andre som betaler det samme, det går ikke ann....enten får de levere eller gi faen og ha seats der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Hallo, Petter, ja ja...finnes jo andre alt....rart av meg og si som har brukt SAS i alle dager, men noen lærer ikke før man er blitt litt overvoksen.... :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke la en dårlg tur ødelegge forholdet du har til SAS.

Det er bedre med dårlig plass til bena, enn bare plass til bena!

I morgen kan du tenke tilbake på flyturen og småhumre litt for deg selv!

 

Se på denne:

blahhe7.jpg

 

Du vil ikke EGENTLIG slutte å reise med SAS!

Du liker SAS.

Du vil ikke risikere å få BARE plass til bena.. GJØR DU??

Reis med SAS, med SAS, SAs, Sas, [size:11pt]sas[/size], sas, [size:8pt]sas[/size]

 

*Knips*

[color:#FFFFFF]Jeg blir rar i hodet når jeg drikker pepsi.[/color]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men vist du har fullprisbilett har du mulighet til å velge sete ved booking. Alternatift kan du sjekke inn via nette 23 timer før avgang å velge sete da.

 

Er selv ikke særlig begeistret for SAS, men må man, så må man. Men da passer jeg bestandig på å sjekke inn på nette senest 20 timer før avgang å har bestandig fått velge et av mine favorittseter som er 3A,4A,5A,6A OG 7A :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk også å forhåndsreservere sete hos SAS, jeg gjorde ikke det på min siste tur, og endte på nest bakerste rad ved siden av toalettene ;)

 

Husker jeg ikke feil så var det sete 32F, eller noe i den duren.

 

EDIT: Dette gjelder jo selvfølgelig andre selskap også, men jeg er i allefall en erfaring rikere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den her er jeg ikke med på. Jeg har fløyet både SAS og NAX' date=' og SAS har overlegent bedre beinplass enn NAX. RYR har jeg ikke fløyet med, men 180 pax i en -800 gir ikke noe plass å snakke om. NAX hadde en trang, sliten og møkkete -300, og var i det hele tatt en trasig opplevelse.

 

http://www.dinside.no/php/art.php?id=491562

 

[/quote']

 

Prøv deg på SAS A319..Har ikke hatt det så trangt siden jeg fløy Premiair Flesland - Rhodos i 2000, forøvrig en A320. Helt forferdelig. Norwegian hadde når jeg fløy med dem til Bodø samme benplass som SAS sine 737.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reiser hver tredje uke mellom Gardermoen og Flesland. Bytter litt mellom SAS og Norwegian, men holder en knapp på SAS..... Der for jeg kaffe og frokost :cool:

Nå er ikke turen over til Bergen så lang akkurat, "men lel a gut"

Favoritten min er 5A/F eller 13 A/F litt etter hvem jeg flyr med. Er alltid innom å booker sete i god tid før avreise, så slipper man å bli sittende skvisa mellom to broilere i midtsete.

 

Geir er vel ikke mere en ca 170/175 høy, jeg er to meter...... så jeg vet hva trange seter er. Prøv en tur fra London til Barbados med 747-400 på turistklasse Geir... da skal jeg gi deg trange seter....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Dette har ikke noe med hvor mye man spiser eller gull kort og andre kreative tips her, saken er den, at om du kjøper en økonomi bilett, så har du plass bak i doggie plass seksjonen, men på kyst moppedene til braatens er det 2 seter 20 a og b som er ca 25% trangere en alle andre seter....det er da du ikke får det produktet du betaler for mener jeg, da burde de hvert billigere eller gitt faen i og legge ut setene...... se my point ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad
Mulig jeg er litt grønn' date=' men hva er en kystmoped. Er det en 733...? [/quote']

 

Regner med det siktes til de gamle Braathens 737-505 maskinene :)

 

Det er korrekt. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal være ærlig at SAS sine B735 er jævli trange! Jeg er heller ikke så ekstremt høy at det gjør noe, men uansett så er jeg enig i at det er veldig trangt i mellom setene der! Da jeg fly BRR/BUG sist besto ikke "knyttnevetesten" i det hele og det store!!

Så kom jeg ombord i LN-RRF der besto "knyttnevetesten" med glans!

 

Selv NAX har bedre benplass en de jævli trange B735erne til SAS!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad
Enig' date=' men legger ned div hundre tusen i dette selskapet hvert år, og forventer jo litt mere en dette. [/quote']

 

Dette har ikke noe med hvor mye man spiser eller gull kort og andre kreative tips her...

 

Si meg... Er ikke dette to motsigende argumenter..? :crazy:

Wow...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette har ikke noe med hvor mye man spiser eller gull kort og andre kreative tips her' date=' saken er den, at om du kjøper en økonomi bilett, så har du plass bak i doggie plass seksjonen, men på kyst moppedene til braatens er det 2 seter 20 a og b som er ca 25% trangere en alle andre seter....det er da du ikke får det produktet du betaler for mener jeg, da burde de hvert billigere eller gitt faen i og legge ut setene...... se my point ? [/quote']

Skal vedde på at det siste SAS gjør er å fjerne seter fra flyene sine. Skal de følge ditt alternativ må de jo legge om hele billettsystemet sitt, for slik det er i dag kjøper så godt som alle billetter leeenge før de kan velge sete. Siste mulighet da blir jo å legge ut penger til de som får akkuratt de mest trange setene, og da må de ta forhold til flytype, kanskje til og med hvert fly individuelt(!). Og i tillegg; siden ikke alle kjøper over nett med visa, og flere lar seg bli tildelt ett tilfeldig sete under innsjekk, tenker jeg at SAS ikke har planer om å sitte med kassaapparat på innsjekkingsskrankene rundt om kring i verden med penger de deler ut til de som har fått dårligere seter. Jeg tror rett og slett at man bare må innfinne seg med det, SAS er som alle andre flyselskap, målet deres er (uavhengig av hva de sier) å tjene penger lettest mulig, og derfor vil de ikke gi opp to seter eller redusere prisen på dem fordi de er mer trang en de andre setene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal vi vel ikke bli spydige her...

 

Men, hvorfor har du egentlig mer rett på et sete med "god" plass, enn alle andre ombord i samme fly?

 

...fordi du har lagt igjen "diverse hundre tusen" i selskapet?

:eek:

 

Beklager, men i mine ører lyder det helt irrelevant om man tidliger har lagt igjen "store" penger i et selskap, når selskapet ikke har tilgang på nyere fly...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke ment spydig. :)

Det var rett og slett dønn seriøst.

Alt kunder gjør, er å klage. Med mindre de får kaviar stappet inn med teskje, så klager de på et eller annet. hvordan folk greier å være så negative skjønner jeg ikke, det er helt fascinerende!

Samtidig, en som alltid finner noe å klage på gjør meg oppgitt, for det viser bare at man ikke greier å innse at det er mulig å heller fokusere på det positive med reisen heller enn å stadig lete etter det negative.

Denne tråden er et kroneksempel! Nå sier jeg ikke at Geir er sånn, for det har jeg ingen forutsetning for å uttale meg om, men generelt sett er det svært mange sånne kunder. Er man ikke fornøyd, så kan man finne andre alternativer, for de andre alternativene er der. Du er ikke tvunget til å velge det du vanligvis bruker om du er så misfornøyd. Man har heldigvis alltid et valg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...