Gå til innhold

Eirik - C Varvik

Members
  • Innholdsteller

    1 310
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Eirik - C Varvik

  • Bursdag 10. april 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eirik - C Varvik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Som overskrift sier. Pent brukt, mangler "plastdeksel" over en switch på toppen, ellers i meget pen stand. Kom med bud!
  2. Han prøver nok å si at det kanskje er ett ambulanseoppdrag med helikopter på gang.
  3. Min garmin nuvi som ble stjålet i innbrudd i bilen min for ikke lenge siden hadde faktisk "Flyvefunksjon" for bruk på fly som gikk under 300Km/T
  4. Til nå så stemmer det helt sikkert at det er oppsatt en -800 på ruten. Men dette vet man nesten ikke før flyet kommer opp til Bodø kvelden før det skal fly ned til Oslo da alt kan endre seg fra dag til dag eller fra time til time.
  5. Det er nok en -800 som er planlagt til nå. Men dette kan endre seg hele tiden, dersom det ikke blir så mange pax og de trenger -800 maskinen ett annet sted hvor fler pax skal reise, så flytter de en 300 over til den avgangen, gjøres hele tiden. Kan nok ikke planlegge sålangt fremover i tid å få vite hvilket fly du skal fly med.
  6. Takk til deg Eivind ta deg en liten hvil nå! Synes også det var litt mye "blur" mangler liksom noe, klarer ikke sette fingeren på hva. Noe man... Nei, mangler noe man legger spesielt merke til.. Mer "shine" kanskje?
  7. Bruker www.viatours.no Her kan du selv skreddersy din reise
  8. Sheremetyevo må være den fæleste flyplassen jeg noen gang har opplevd. Helt forferdelig, forferdelig stygg.
  9. Har ikke herr Giske sagt at det ikke kommer til å skje at han bevilger så mye penger pånytt?
  10. Velger å selge til høysbydende da jeg rett og slett ikke bruker den lengre. Xbox 360 m/2 håndkontrollere hvorav ene trådløs med lade adapter slik at man ikke behøver batteri til denne. Og headset med mic. 10 spill: Battlefield 2 Modern combat. Battlefield Bad Company. Juiced 2. Just cause. Over G Fighters. GTA IV. Tom Clany's End war (Her kan man bruke headset med stemmekommandoer til å gi ordre til styrkene, eller bruke stikke) Tom Clany's Ghost Recon 2. Fifa 08. Brothers in arms.
  11. Flott video, takk for det En av de flotteste maskinene som har fløyet er nå min personlige mening
  12. Så det ville ikke fungert like godt med helikopter som med F16 i FS?
  13. Ser vel bra ut denne?: http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_product_details&pid=2268
×
×
  • Opprett ny...