Gå til innhold

Chris_Andre Martinussen

Members
  • Innholdsteller

    422
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Chris_Andre Martinussen

  • Bursdag 07. juni 1979

Chris_Andre Martinussen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Høres ut som mye flaks her, med skader i front av helikopter. Viktigst at dette gikk bra.
  2. Har vel aldri opplevd at selve flyturen er ubrukelig. Men med Aeroflot fra Bangkok til Moskva ventet vi 11 timer før flight til Moskva, 4 timer i Moskva da Købenflyet var gått, før vi ble sendt til Wien, med nye 4 timer venting før vi fikk en cityhopper til Køben med påfølgende flight til Sola en time etter. Hadde jobb neste dag og en kjøretur på ca 4 timer foran meg, måtte stopp halvveis pga is på veien. Var rett og slett i ferd med og sovne. Møtte på jobb halv ti neste dag:-) Opplevde samme feil på SAS sin Airbus fra Køben til Beijing. SAS opplyste "technical failure". Aeroflot sa det som det var, "we found metal in oil" hehe To ulike kulturer:-)
  3. Meget spennende. Tviler ikke på at Kina kan komme opp med en kapabel maskin. Om halen ligner får være så. Husker dokumentaren ang utviklingen av YF-23 og det ble da sagt at det i dag kun finnes tre dugende haledesign. Om Kina har landet på samme valg betyr det at de hadde rett i sitt. Veldig stort det flyet her, men det skal forsvare ett stort land.
  4. Avisoverskriftene baserte seg på at Norske myndigheter hadde uttalt seg positivt en måned før offentliggjøring. Det er i tilfelle så langt ut i prosessen at det ikke hadde innvirkning på selve valget. Det er mediaspin, ingenting annet.
  5. Godt poeng Clamer. Nå leser vi at Sverige ble utelatt radarteknologi frem til Norge hadde avgjort JSF kjøp. Dette i dialog med Sverige. Altså politisk spill fra alle aktører. Diplomatisk sett er det ikke unaturlig at USA legger såpass press på både Sverige og Norge. At Svenskene bitrer over dette blir någet ueffent. Ellers er det lov å minne om at JSF er bygd etter ønsket kapabilitet. Det er vanlig å bestille ønskede ytelser. Jeg er ikke i tvil om at Norge har valgt det beste jagerflyet.
  6. Er vel heller ett spørsmål om de har råd til å la være.
  7. Helt enig Timmy. I Norge derimot har man kvaler mot individuell straff;-)
  8. Jeg flyr Asiatiske selskaper når jeg reiser øst. Reiser jeg andre veien får jeg snart tilbud om happy hour (AA) Det er litt ulik mentalitet virker det som. Jeg styrer unna en del eldre tanter. Mine penger, mitt valg. Om det er statistikk aner jeg ikke. Noen selskaper virker mer representert i slike saker enn andre.
  9. Diskuterer denne saken på ett annet forum for reiseglade. Flere som har opplevd andre relativt edruelige og finslige folk bli kastet av fly(edru vitner). Hun som uttalte seg til VG sa hun ikke merket noe spesiellt bråk, da ombord i en 737, så helt vanvittig kan det ikke ha vært. Det fint nok hormoner i en stakkar middelaldrende konemor, ikke alltid de klarer å styre seg;-) (Blir spikret på korset nå, ser den)
  10. Kan virke for meg som om det er en grådig Sola bonde som har skapt dette. Hvorfor legger de ikke nyterminalen mot vest, åpner ny rullebane og fortsetter med øst/vest rullebane som før ?
  11. Jeg har en Maycom 108. Kunne alltids vurdert salg, men ser det er liten gevinst. Betalte vel en god tusenlapp i sin tid. Radioen i seg selv er høyttalersvak, antennen kunne med fordel vært forbedret. Hadde jeg vært deg hadde jeg lagt på litt ekstra. Det har sin sjarm og slippe øreplugg på steder med litt støy. Til og med i egen stue må jeg opp på nesten max volum for å få med meg hva som sies. Signalene er forsåvidt greie nok, men mangler sammenligningsgrunnlag.
  12. Blir sykt bra, men blir trist uten IL2. Ellers kommer det vel flere fly etterhvert ? For all del, visstnok kan vi endelig bruke 20mm mot skip, så Bf-110 kan by på utfordringer:-)
  13. Jada. La de blinde, døve, barn, eldre og schisofrene stå igjen. Alt for å unngå en katastrofe ved katastrofe(?) Mulig vi har ulikt perspektiv på livet. Å sitte 11 timer klink edru i tilfelle nødlanding i en myr i Sibir er ikke for meg. Skal jeg gå ned skal jeg gå ned med flagget til topps :grin: Katastrofekurs, regner dere på sannsynligheter der Tom ?
×
×
  • Opprett ny...