Gå til innhold

Alexander Storvig

Members
  • Innholdsteller

    1 246
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Storvig

  • Bursdag 29. juli 1987

Alexander Storvig's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Viktigere å kjenne noen på innsiden enn å være på rett plass på rett tid.
  2. Skal holde meg våken for å høre "sonic booms", men tviler på at jeg får sett noe særlig midt på natten. Skuffa over at de bestemte å lande om natten.
  3. Tusen takk. Har vært et helt fantastisk år i USA. Mye gøy, flyging og ikke minst studering. Om det er noen andre her som tenker seg å bli helikopter pilot kan jeg med hånden på hjertet anbefale denne skolen. www.heli.com . Her kan man ta JAA CPL-H i Florida. Sitte JAA ATPL-H eksamen i Orlando og ta LST her. Takker igjen, og om noen tar turen til Orlando de neste månedene er det bare å si ifra.
  4. Usikker om jeg orker å sitte i trafikken 2 timer denne gang også.
  5. Denne, ingen tvil. http://www.ht.no/incoming/article443527.ece
  6. Var heldig og fikk høre smellene denne gang også, like god opplevelse hver gang.
  7. Var også like ved 50 / E Colonial Drive, litt lenger sør langs US1.
  8. Ifølge CAP 413 så er det kun en måte å si det på, alle andre måter er helt feil og burde aldri brukes. "Cleared for take-off". No exceptions.
  9. Utrolig nice video av flyet og sceneryet. Blir bare mer og mer imponerende.
  10. Jepp, leste hele greia. Kan ikke si at jeg var smartere når jeg var 8. Er han mye eldre, jo da er han kanskje "dum".
  11. Tja, jeg vil ikke kalle han dum. Kan være en ung fyr som ble nysjerrig og spurte om noe han ikke forstod. Han lærte sikkert mye nytt i den tråden også.
  12. Syter ikke i det hele tatt jeg. Jeg sier det Christian sier jeg gjør. Ryanair kommer med slike kommentarer fordi de vet at media skriver om det og det blir diskusjoner i forum om det. Bedre gratis reklame finnes vell ikke? Så det jeg prøver å si er at det er takket være deg(media) at de fortsetter med disse kommentarene. Og du sier selv at du begynner å gå lei, hvorfor fortsetter du å "hjelpe" dem da? All ros går til Ryanair for at de faktisk klarer det de klarer. EDIT: Enig med Andrew, jeg kunne kanskje skrevet min forrige post på en bedre måte. Beklager.
×
×
  • Opprett ny...