Gå til innhold

KJ

Members
  • Innholdsteller

    882
  • Ble med

  • Siste besøk

Om KJ

  • Bursdag 01. jan. 1900

KJ's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fett. Så nesten ut som den F-18 var fra FSX
  2. Tenkte på det at i den nye updaten var det endringer i aircraft fila, og hvis du copy paste inn den gamle ble det kluss. Og derfor måtte du legge alt inn på nytt.
  3. Ser det, enten full versjon eller update fra 1.03-1.04. Eneste problemet er at du må legge inn alt på nytt i aircraft.cfg fila.
  4. Jeg hadde en fin tur med Ernst ihverfall. Tok detta bilde med telefon på vei over.
  5. Mye av dette har nok de fleste sett før, men kanskje det er morro læll. Om du sitter med smartphone, nettbrett eller laptop og en kaffekopp ute eller inne mens OL putrer i bakgrund. Så er dette hysterisk morsomt. http://www.businessballs.com/airtrafficcontrollersfunnyquotes.htm
  6. Hvordan går det Pasi? Venter i spenning
  7. KJ

    FLG 2012

    Streaming er jo ikke live, bare opptak.
  8. 5630 eller SIV som flyet heter, som er savnet.
  9. Da var den meldingen trukket tilbake. Flyet og mannskapet er IKKE funnet. Detta var litt pinlig. Hmmmm....
  10. Rørebukk, det der er jo bilder fra Hurtigruten minutt for minutt.
  11. Vanvittig bra gutta, gleder meg Pasi. Men når dere er innom heli og sånt, hva med Lynx? Er det ikke det som skal være på dekk. Og finnes det noe Lynx der ute for nedlasting? Og som er og ser bra ut?
  12. Ingen som har no ATC fra tårnet eller no da??
  13. Den potensielt katastrofale situasjonen skal ha oppstått da co-piloten, som skal ha forsøkt å åpne døren inn til cockpiten for kapteinen som hadde vært på pauserommet, forvekslet døråpner-spaken med en annen kommando-spak LOL wtf???
  14. Kjapt spørgesmål Andrew, er Vrengen brua mellom Nøtterøy og Tjøme med? Hvis ikke, noen sjanse for at den kommer en gang? Kom forøvrig på ei gammel regle vi sa som barn. Bedre å tisse på Vrengen, enn å vrenge på tissen. Hi hi
×
×
  • Opprett ny...