Jump to content

Petter Kverneng

Members
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Petter Kverneng

 • Birthday 01/11/1993
 1. Nå har jo jeg tatt en pause fra FS (av ymse grunner), men interessen for fly er der fremdeles. Jeg har opplevd at folk har sett på meg som en ressurs i flere sammenhenger. Når det kommer til jenters syn på hobbyen, så har jeg opplevd å fått henvendelser fra både jenter og gutter jeg kjenner, som ønsker å være med på Værnes for å se hva jeg egentlig driver med når jeg er der. Jeg tror hobbyen vår (særlig den delen som innebærer å tilbringe en hel dag på en flyplass) virker spennende, dog merkelig og sær, på ganske mange igrunn. "Tror du at du hadde klart å fly et fly i virkeligheten?", er et spørsmål jeg, og sikkert dere andre også, ofte får. Svarer man ja på dette, blir folk ofte imponert. Hvorvidt det er sant har de jo ikke anledning til å sjekke uansett. Nerd vil man jo alltid kunne kalles, men det er da ingen negativ bemerkning, vel? Antall flytimer i FS er vel imidlertid, som nevnt før, ikke noe man skryter av på første date. Man bør også, som med alle hobbyer, passe på å moderere tiden og ressursene man bruker på den. Om alt man gjør, og alt man kan prate om, er hobbyen sin, blir ofte folk lei og irritert. Da vil man nok kunne oppleve at ordet "nerd" kanskje blir snudd til noe negativt. Alt i moderasjon - også fly =)
 2. Det går som regel bra. Særlig nå som flyene står på bakken
 3. Jeg har også problemer med å laste ned. Har prøvd 4 ganger nå - på to forskjellige PCer. Får vel bare fortsette å prøve. Edit: installerte opera og lastet ned med det, som foreslått over her. Der har du muligheten til å starte opp nedlastingen igjen om den stopper, uten å måtte starte helt på nytt. Sikkert andre lesere som har denne funksjonen også. Flott film!
 4. De sa på NRK, at AF1 sikkert ble "parkert fint i en hangar" ^^
 5. Noen som vet hvor de parkerte under "velkomstseremonien", og hvilken hangar AF1 skal parkeres i etter hvert?
 6. Riktig. Bytt ut "observer" med ID'en din i certificate-feltet så skal det gå.
 7. Nei - men jeg og Vegard har i noen timer prøvd å finne en løsning på problemet. Jeg reiser med tog.
 8. Jeg gleder meg som en liten unge, Geir!! Jeg vil også si at jeg har stor respekt for, og setter stor pris på dere som driver med dette. Dette blir mitt første FLG, og om jeg får med meg Vegard Mardahl - så tror jeg dette vil bli en helg av de aller minneverdigste. Gleder meg til å møte dere alle!
 9. Vi må få lov til å diskutere og stille spørsmål. Det at jeg formulerte spørsmålet om vi må avslutte klokken 23 på den måten jeg gjorde er bare et resultat av min frustrasjon, for det som har skjedd. Jeg vet at det ikke er FLG-teamet sin skyld, og at de jobber som noen helter.
 10. Om vi må sette flyene på bakken og legge oss klokken 23:00, så er det uaktuelt.
 11. Alltid ubehagelig når planene må endres. Håper bare det blir like gode muligheter mtp internett, overnatting, plassering etc. Jeg legger ikke skylden på FLG-staffet, men må si jeg synes det er veldig dumt - og for min del er det usikkert om jeg kommer. For sånn som jeg har forstått det så er området vi nå har til rådighet, en god del mindre enn den vi ville hatt på flysamlingen. Tanken på et flatt firkantet rom i en helg virker egentlig ganske kjedelig (flightsim eller ikke) - da kan jeg like gjerne sitte ATC hjemme.
 12. Ser for meg en god del pizzaesker ja. Vi kan jo klippe og ordne litt - så får vi flightstrip-bay^^ Det er btw karamellene som er best, gutter.
×
×
 • Create New...