Gå til innhold

Terje Tveten

Members
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Terje Tveten

  1. Trenger hjelp til å lage en film hvor avgangen er fra ENFB ?
  2. Når man ser dette "apparatet" i virkelighet, med en del crosswind, da skjønner man at du går ikke rett fra en C-150 og ut på tur. Flott fly for den erfarne!
  3. Hvor er bildene?? Og priser?? :sleep:
  4. Hvordan blir det med mat og drikke på en slik tur???He,he!
  5. Howw, for noen bilder, jeg kan høre lyden og kjennelukten av dårlig forbrent fuel, topp!
  6. Regner med at flygeren var lokalkjent og at wiren var på kartet? :sleep:
  7. Bonus eller ikke, det vil ikke redde SAS. Se hva BA og Iberia gjør nå!
  8. SAS er og blir "topp-tungt", den som hadde gjort noe med det ville reddet selskapet,MEN INGEN TØR!
  9. Det var artig, fløy charter med SAS der, 30 år siden, men kjente tårnet med en gang. Fine bilder :cool:
  10. Har Peppe`s egen avtale med Comfort eller? Nei da, flott bilde, ser frem til første "live" bilder fra den ruten, i et bra terreng med utfordrende vær. :cool:
  11. Hmm! Hvorfor kjøpe fly fra USA, her får vi jo en trokopi. :confused:
  12. Hallo, er det ikke "papirer" på den flyvemaskin ???? :mad:
  13. Hva skjedde med venstre motor? Det var jo grunn til at flyet svingte mot høyre, og de stoppet i brøytekanten. :confused:
  14. Mine herrer! Det har i alt for mange tilfeller lett for å utarte seg til det usakelige. Er det fordi noen "holder med SAS og andre Norwegian". Hvor flyene kommer fra og om sertifikatene til mekanikerne ikke var sendt LV til godkjennelse har vel ingen ting med glatt bane på Bardufoss å gjøre! Hold dere til saken, så blir alt mye enklere. (SAS har også vært i snøbrøyta på Bardufoss). :whistle:
  15. Selvfølgelig går det på sikkerheten, men det gjør det jo uansett vær og føre. Alle har jo samme opplysninger om vær og baneforhold, det er jo sjelden noen kanselerer en avgang til et sted med "dårlig" forhold. Vi drar, så får vi se! Både Tor og jeg har opplevd flere turer med "divertion" pga vær/bane. Dette gir forsinkelser og irritasjon for pax., samtidig forplanter dette seg på rutenette videre for flyinndividet. Vi som sitter på, og ikke har ansvar kan både kritisere og irritere oss, men jeg er glad for at de som sitter der foran er sitt ansvar bevist og gjør det rette for pax og sleskap.
  16. Det her var virkelig en flott reiseskildring, C-46 er jo en helt spes. maskin. Er det noen som har denne i FOF farger?
  17. KJEMPE FLOTTE BILDER!! Jumboen er flott i lufta, men jeg synes dette er noe av det fineste som finnes, se på de rene linjene!
  18. Kjempe fin bilder, drømmer meg tilbake til Kjevik og 60-tallet når jeg ser skikkelige KLM farger. :whistle:
  19. Hei, kjempeflotte bilder, er det Anders Sæhter på "jakt" over Telemark?
  20. Det er beklagelig at SAS, nesten alltid har hatt for svak ledelse i Norge. Som du skriver,Tor, det er her pengen har blitt tjent, men vi fikk ikke beholde overskuddet. Det var dansker og svensker som tok VÅRE penger. Jeg er 100% sikker på at dersom ledelse og politikere her i Norge hadde sakt NEI til de store overføringene, ville SAS i dag sett anerledes ut. Tenk innriks i Danmark, hvor de fløy DC-9, det hadde jo vært mer økonomisk med en Navjo. Dette har vi sponset, gir meg her før jeg blir irriter! Ha et godt nytt år alle sammen. :whistle:
  21. De er bra du er opptimist Tor, forhåpentlig er det vel et liv etter "døden" også for SAS. Tenk om "vi" hadde fått kvittet oss med alle "likene i lasta" i våre velmaktsdager!
  22. Flotte bilder, du var jo heldig som fikk land på 23.
  23. Denne var kjempeflott, og for oss som opplevde Braathens 767, er dette en "høydare". Det må ikke ble "skranglebuss" på Norwegian!
×
×
  • Opprett ny...