Gå til innhold

Ivar Lundby

Members
  • Innholdsteller

    109
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ivar Lundby

  • Bursdag 18. jan. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ivar Lundby's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nice video, prøvde meg på en ganske billig variant av et radiostyrt fly noen måneder tilbake. Det gikk ikke serlig bra etter noen få flighter. Glad det var en billig en sier jeg. Bra flyvd! Liker den close callen du hadde der
  2. Tenkte jeg også, selv bor jeg i USA akkurat nå men starter serien samme dag i Norge?
  3. Takk for svarene, jeg leste litt om det og fant ut av det samme, bare en svindel. Jeg annbefaler vennen min å kjøpe FSX som er det troverdige og gå for.
  4. Hei, har en venn som tenker på å få seg en flysimulator, og før jeg i det heletatt rekker å si "Kjøp FS...." Sier han at han har lyst på Flight Pro Sim, han spør også om jeg har hørt noe bra om dem eller ikke. Har så langt ikke hørt noe bra om dem, så jeg spør dere, troverdige simmere om dere har noen ide om det er en bra investering eller ikke?
  5. Enig, er ikke helt sikker på hva du sikter etter her.
  6. Nei og nei. Jeg er i USA og kommer ikke hjem før juni... Blir ikke noe på meg denne gangen da. Håpet på rundt Oktober som i 2009 jeg da, hehe. Vi kommer sterkere tilbake en annen gang vel
  7. Heisann, jeg bor for øyeblikket i statene og er nyskjerrig på hvrdan det går med flysimmere i gode gamle Norge. Og siden jeg kommer hjem neste sommer lurer jeg jo også på om det noen teorier eller rykter om at det blir flysim lan neste høst. Jeg hadde en kjempe opplevelse i 2009 og håper på å se andre simmere igjenn på et lan. Her i Wyoming er det ikke så mye flykultur som jeg er vant med etter som jeg har bodd ved Gardermoen en del år. Det å oppdatere seg selv om hva som skjer i Norsk flyverden er ikke lett når mye skjer på en gang. Så derfor spør jeg dere
  8. T-matte, bare ta det. Beste råd jeg kan gi, ta T og følg med.
  9. Yahoo, sitter her i USA og fryder meg over vår kjære Microsoft Jeg skal kjøpe den og ny PC så fort den kommer ut. Håper ikke MS skuffer.
  10. Selv foretrekker jeg engelsk. Snakker allerede flytende og skal flytte til WY, USA til høsten. VNoAF høres ut som noe jeg ville bli med på Har CS C130... (Mitt favoritt militære fly)
  11. En æra er over, en ny tid på vei. PS. Tror tidligere Continental ruter til Oslo vil bli opprettholdt.
  12. Jeg flyr stort sett SAS og har vært så heldig med mange klappturer. Sjekk ut kanalen min. Der er det noen videoer som jeg har fått filme. Må si at samtlige piloter jeg har møtt er veldig greie, og det å få klappsete har stort sett vært enkelt. Det er de som spør meg om jeg vil sitte på klapp. PS! For et par måneder siden satt jeg på klapp til Bodø... Peneste innflyvningen jeg har sett i mitt liv.
  13. Min mor (Purser i SAS) sitter nå fast i Kristiansand...
×
×
  • Opprett ny...