Jump to content

Simen Elvestad

Members
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Simen Elvestad

 • Birthday 07/06/1901
 1. Pass på forsvarets kameraer! De ser deg og sender MP etter deg.. :cool:
 2. Snart descent til Grand Canaria, GCLP etter en lang flight med LN-RCN fra Gardermoen. Bli vel en retur etter noen capri sonne i varmen. :cool:
 3. Kl 23:33 Akkurat sett Bayern slå ut Real Madrid i CL. Meget fornøyd. :cool: COYG
 4. SAS287 ENGM-ENBR LN-RRG SAS7365 ENBR-GCLP LN-RRG
 5. Du får prøve deg på Bodø-Leknes-Røst-Bodø eller Bodø-Leknes-Svolvær-Bodø, dersom DAT flyr helt like ruter som WIF gjør/gjorde.
 6. Noen herfra som har vært ute på spotte-tur? :cool:
 7. Beklager misvisende overskrift, har endret den. Som noen skriver her, så er de misfornøyd med DAT. Selv er jeg ganske misfornøyd med å miste Widerøe til Lofoten. Det har vært en fast vane i 40 år, og jeg reiser ofte til Leknes. Personlig syntes jeg det er veldig trist. EDIT: Ikke det at jeg er 40 år eller eldre, men reiser til Lofoten meget ofte.
 8. Jeg prøvde throttle på en annen spake, å da var den fin, så for dagens flytur så går det bare godt! Får prøve å rense den andre spaken litt senere.
 9. Da virker det! :grin: Ett siste spørsmål, som ikke omhandler Vatsim, men jeg bare utnytter posten jeg har laget. Jeg bruker NGX med Saitek Pro flight yoke, og throttelen er så siiiiiiiiinnsykt sensitiv! Hjelper ikke å stille sensitiviteten inne på 'Controls' i FSX.. Er nok å bare ta fingeren borti å gi litt kraft, så er det rett i full throttle. Enda jeg ikke har gitt så mye kraft på spaken at den går opp av ''låsen'' den står i. Noen som har vært borti det samme? Utrolig irriterende.
 10. Akkurat fått begynt å fly litt online på FSX, for første gang etter overgangen fra FS9... Kjører fscopilot og fsinn. Problemet er at jeg ikke ser andre fly?? Noen som har noe erfaring med det, eller vet hva jeg kan gjøre? Kjører Win7-x64. Var inne å så på denne linken for å finne noe hjelp, men navnet på tråden der, sa nok for mye... var for Vista........... Anyone? EDIT: Skal prøve noen av de triksene som Fsinn har lagt ut på sin side.
 11. Ser bra ut, men jeg stiller meg litt skeptisk til at det kun er bilder fra Hawaii, eller tar jeg feil?
×
×
 • Create New...