Gå til innhold

K L

Members
  • Innholdsteller

    903
  • Ble med

  • Siste besøk

Om K L

  • Bursdag 17. okt. 1971

K L's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Marius, jeg er interessert i rene 737 varer ikke slike multiutstyrs bokser, men takk for svaret!
  2. Begynner så smått å tenke på å bygge en pit igjen 737 blir valget, siden jeg sitter på full SW suite fra PM, Er interessert i å kjøpe all slags HW, ta kontakt om du har noe! Jeg har alt av Pc/server så dette ønskes ikke! evt ring meg på 9175 5037
  3. huh jeg bedømmer vel ikke noe som helst, bare skriver om en hendelse der utfallet er kjent, kapt`n snudde jo, trenger ikke å bedømme noe som helst jeg da! men meninger har jeg som kjent ja...
  4. FARE Spikring pågår skilt er nå hengt opp Om noen passasjerer ikke følger besettningens pålegg slik at besettning føler seg nødt til å informere pilot. Pilot bestemmer seg for å snu grunnet mulighet for eskalering, synes jeg at personene som medførte til denne episoden skal straffes uansett. Et pålegg er en ordre som det ikke skal tas lett på ombord i et fly. Om en nødsituasjon oppstår og kranglefantene er beruset, vil de mest sannsynlig sinke en evt. evakuering av flyet, det kan man som pilot ikke være bekjent av, derfor roser jeg piloten for å ha foretatt et riktig valg. PS! det er ikke de andre passasjerene som skal bedømme situasjonen.
  5. 800 sau, det er sikkert 1 stk Jerv som har vært skikkelig sulten! fort ordnet av en jerv det der på en mørk natt.
  6. Og da var bildene ferdig. Som sagt jeg selger mine "display fly" grunnet oppussing og kona syntes ikke mine fly på veggen passet helt inn i hennes "shabby chic" stil, uhørt mener jeg men, men, her er de, jeg har ingen fullstendig oversikt over størrelsen på disse lengre da de er samlet over mange år og skala ikke står oppført på alle flyene. Se på 30cm Ryanair, den er på 1:130 så da kan dere ha en liten pekepinn på størrelsene på de andre, flyene rangeres derfor etter minst til størst, med "piece de resitance" Brathens display fly med hele 50 cm i vingespenn, dette er en ekstremt gammel modell med trebase, og jeg tror ikke det finnes mange av disse rundt om i landet. Alle er enten kjøpt ombord i flyene, eller på Aviationemgastore. Pris tja si det, noen av modellene var jo direkte dyre, men, jeg er jo klar over at man ikke får igjen sin investering, så kom med bud på de enkelte modellene. 20cm vingespenn_Bra737.JPG 20cm.vingespenn_757.JPG 20cm.vingespenn_Brit737.JPG 28cmvingespenn_Ryan737.JPG 20cm.vingespenn_propKendal.JPG 30cm vingespenn_JAL777.JPG 30cm.vingespen_Ryan737.JPG_1til130skala.JPG 25cm.vingespenn_A330TC.JPG 35cm.vingespenn_AIRB.A320.JPG Gammel50cm.vingespenn767Brathens.JPG Det var det! send PM, ring meg på 91755037, førstemann til mølla gjelder for alle modeller!
  7. hehe holder på og tar bilder nå....LOL
  8. Kommer i løpet av dagen til å legge ut alle mine scala modeller av fly for salg om noen er interessert! Bilder kommer .... Selger da de tar for mye plass, og oppussingstart nermer seg!
  9. Norges første fly lettet fra Kirkebakken ved Horten 1. juni 1912. Se her, dette er noe å feire!
  10. Kjempestorm i et bittelitte vann glass!
  11. Med de addons som nå har komet ut og som kommer bør det ikke lengre være noen tvilere igjen i FS9. Fly, scenerys, og ikke minst flyfølelsen er noe helt annet i FSX, følelsen av fart og at flyet kjører over magisk scenery kan ikke lengre sammenlignes med FS9. De av dere som enda ikke har tatt valget, gjør det! og dere vil ikke angre.
  12. Denne "gale" direktøren har skjønt at all publisitet er bra publisitet, disse PR stuntene hans virker sikkert etter hensikt, eller så ville han ha kuttet de ut, uansett hvordan man kritiserer Ryanair, så ligger de økonomi bak det hele og, ryanair vokser det betyr at han må gjøre noe riktig tross alle "våre" kritikker!
  13. LOL, snakk om å være på feil sted til feil tid.
×
×
  • Opprett ny...