Gå til innhold

Stian Kirkeby

Members
  • Innholdsteller

    105
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Stian Kirkeby

  • Bursdag 30. okt. 1987

Stian Kirkeby's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du er herved innslengt. Fytti msn har forandra seg siden '04 gitt. Jeg måtte bruke noen minutter på å finne ut av rotet!
  2. Det der er noe av det stiligste jeg har sett! Bladde gjennom bildene på det andre forumet som det var linket til. Gåsehud!
  3. Dæven døtte det ser gøy ut, selv om jeg er ganske "noob" innen fly og flightsim. Synd at jeg er student og ikke har tid til å reise fra Trondheim og ned.. Får hive meg på en gang i fremtiden!
  4. Hehe man kan jo alltids leke at det er en 747, og skyve girspaken fram som man ville gjort med throttle'n (mens man gir gass) Jeg skal ærlig innrømme at den har sett sine glansdager, den trenger en del kjærleik og omsorg på sine eldre dager. Men jeg vil jo ikke skrive slikt i Finn-annonsen.... @Åge: 5 minutt sier du? Du får komme bortom en kveld og prøve simmen min da Der går det faktisk i 747!
  5. God gammal "traktor" til salgs. Mye ekstra utstyr. Send meg PM og gi bud hvis du er interessert. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=26948311
  6. Yay, dette høres interessant ut. Sitter mye og flyr alene i simmen da jeg bor i Trøndelag som student. For min del passer det best etter nyttår da jeg kommer tilbake fra julefeiringen
  7. http://www.dagbladet.no/2010/10/13/nyheter/inneriks/norwegian/fly/teknisk_svikt/13808926/ Utrolig hvordan en liten bagatell på et fly kan vekke slik oppsikt, mens folk flest ikke hadde brydd seg om de kjørte med for lite luft i dekka på bilen.
  8. Har en bærbar datamaskin som begynner å dra på åra, den har 2x 1GB pc5300 DDR2 brikker. Siden jeg nå er student ser jeg litt mørkt på å legge ut 6-700 kroner i nye rambrikker, og lurer på om det er noen som har liggende 2x 2GB, altså 4 GB totalt. Send PM, pris diskuteres.
  9. http://www.dagbladet.no/2010/09/13/nyheter/fly/utenriks/flyulykke/flystyrt/13384374/
  10. Det var litt av en combo, omtrent som "Sola Taxi, Pizza og Kran". Jeg synes jeg har det vel så koselig hjemme, blir servert taco med øl av "flyvertinna" mens jeg "flyr" desserten etter landing vet jeg ikke om jeg skal gå inn på..
  11. Jeg regner med at mange her veit om den, men det kan vel ikke skade altfor mye å slenge ut linken heller: http://www.avweb.com/ Her får du ferske nyheter angående fly, med litt bedre journalistikk enn dagbla' o.l.
  12. Det tok litt tid, men jeg fikk det til etterhvert jeg følte litt ubehag og ble litt svimmel etter å se filmen to ganger. Tror jeg foretrakk Avatar på 3D-kino.. Hvis det gir mersmak på å oppleve 3D ved å krysse øynene, ta en titt på bildene her: http://www.eyetricks.com/3dstereo.htm
  13. Foreldrene mine er i USA nå, de reiser med KLM. Kan spørre dem når de kommer hjem om ei snau uke. De fløy KL0601 til Los Angeles, og til min store misunnelse fløy de med PH-BFC. Google dette flyet så ser du hvilken levende legende det er.
  14. Kan like gjerne legge ut bilder av 15-tommeren, det ville vært fint om noen fikk bruk for den. Her ser du pluggen som skal ha 12V inn. selv har jeg brukt en univerell kabel med forskjellige plugger som man kan vende polaritet på osv. Husker ikke om det er pluss eller minus på TIP'en, men det er bare å prøve og feile. Ang. 19-tommeren føler jeg meg litt dum som har skapet falske forhåpninger her, håper det går greit om jeg vil beholde den selv.. absolutt ikke meningen å lure folk.
  15. oi, skal si det var respons på de skjermene! For å være helt ærlig så treger jeg nå litt på annonsen her. Jeg fikk en ide om hvordan jeg kunne få god nytte av 19-tommeren. Nå nettopp har jeg mottatt den siste nye skjermen jeg trengte til å kjøre tre skjermer i ett bilde over EyeFinity (og det er bare helt rått).. Tingen er at jeg har komt på at jeg kan bruke det gamle skjermkortet mitt til å kjøre 2 ekstra skjermer, en med hovedpaneler og en til overhead panel. Men det i sin tur betyr at jeg må lage til et stativ til den skjermen som skal henge over de tre som står på bordet.. og kjenner jeg meg selv rett, skjer ikke det i løpet av nærmeste fremtid. Så nå har jeg litt valgets kvaler, for sagt er sagt, og jeg er grundig i tvil om hva jeg skal gjøre.
×
×
  • Opprett ny...