Gå til innhold

Torbjørn M

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  833
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  34

Alt skrevet av Torbjørn M

 1. Dette burde vel kunne løses med software? Kanskje Axis and ohs, Spad.next eller FSUIPC kan være alternativer som du kan vurdere. Om de klarer å registrere input fra kontrollkortet, burde det være en grei sak å konvertere dette til en funksjon som registrerer et "trykk" en gang. Selv bruker jeg Virpil sin software, men den krever HW fra Virpil, men der gjør jeg mye av det samme, så kan ikke forestille meg at det ikke skal være mulig å få til det tilsvarende i andre programvarepakker. Undersøk de over og se om det er mulig: Altså hva de støtter av input og om de kan trigge det du ønsker i MSFS.
 2. Hei, i veiledningen står det ganske detaljert hva du trenger Så du må ha hoved-mappe, og de rutene du ønsker. Alle rutene om du har en maskin som takler det, eller et gitt området om du ikke flyr feks i Asia. .
 3. Tusen hjertelig takk Henrik. Hadde en innflyvning mot Molde for ikke så lenge siden. Jeg kom vestfra inn fjorden og fløy gjennom lavt skydekke på ca 2.500 fot. Akkurat i det jeg kommer gjennom dekket og skal flytte fokuset over på rullebanen, ser jeg plutselig Hurtigruten gli under meg med autentisk kjølvann og skorsteinrøyk. Det var faktisk et av de mest unike øyeblikkene jeg har opplevd i simulatoren. For en fantastisk addon! Så tusen takk for innsatsen. Vi setter ufattelig stor pris på det 😊
 4. Han gjør ikke alt etter boka, men lage videoer, det kan han
 5. God Jul Mister, for nå ser vi vel ikke deg før midten av januar? Kos deg og gratulerer med levering før ferien.
 6. Flight Unlimited-serien var jo helt utrolig! Looking Glass Studios var noe for seg selv. De fremskrittene de gjorde for vår felles hobby bør inngå i historiebøkene! For å ikke snakke om ATC: "Beechjet Five Lima Golf; We appreciate you moving on the grass, but please keep it on the taxiway".
 7. Nei, det er om du har installert FSREealistic. Om du ikke har det, sjekk at Flight Model ikke står til Legacy, eller at assists er skrudd av.
 8. Hadde samme isssue selv @Tore Seljeseth. Hadde sammenheng med FSRealistic (se bildet under). Alternativet kan være Icing-bug eller problemer med at MSFS har resatt noen assists.
 9. Nei, jeg har ikke opplevd dette bortsett fra når 40th-ed ble sluppet, samt når jeg har letency-problemer på linjen. Kjører ping 8.8.8.8 -t i CMD for å måle latency mot Googles DNS-tjener som aldri går ned (Ctrl+C for å avbryte). Send minst 50 pakker og se om du har problemer. Bør helst ligge under <30ms, men alt under 12 er bra.
 10. Da kom 1.3.1: SU11 Specific Workarounds Sound workaround that forces the N1/N2 to 35%/60% respectively while AI is taxiing. This is still fighting with Adobo's 100% values so you may get a subtle variation in sound but much better than when at 100%. Traffic close to airports should now land without going back to the STAR transition. They will all follow vectors by ATC. This is close to the SU10 experience with respect to landing volume. General Improvements Injector had been rewritten to optimise the code base and ease maintenance, plus removing the dependency on simconnect.dll. Improved start up time to injection, with less of a wait until the first plane is injected. Parking space counts for static aircraft are now dynamic based on the scenery in the sim - so this will correctly include parking from 3rd party scenery. Substantial matching improvements for model matching VFR traffic now use waypoints for navigation and will track alt, heading, speed close to FR24. (They still do not land) Known issues Altitude on approach may be wrong and cause go arounds. This is particularly bad when MSFS is using the incorrect runway direction compared to real life. This is an SU11 change that is yet to be resolved. Aircraft on approach climb before circling to land, this is an SU11 change that is yet to be resolved. If you are using GSX Pro and have invisible AI aircraft, this is because GSX pushed too many sim objects into the sim hitting the fixed limit. Make sure you disable the ‘Extra ground clutter’ option in the GSX installer to help with this. Further improvements are in the works with respect to SID / STAR usage.
 11. Nei, ser ikke noe nytt her, men du finner Discord-invite i FBW-installer for FSLTL, så får man siste info om hva som er status.
 12. Obs! Sjekk ut A310 og DC3 pakkene i Marketplace for oppgradert grafikk etc på begge, samt WT nye G430. Disse kom ikke automatisk ned med resten av pakkene i Content Manager og måtte "kjøpes" gratis via Marketplace som egne addons. Litt merkelig, men sånn er det.
 13. Hei Tore, Spm1: Raskt svar: nei. MSFS gjør som mange moderne plattformer: de bygger shaders på nytt når de trenger det, så der man tidligere hadde shaders "compiled" fra et gitt grafikkkort/driver og byttet dette, og deretter fikk problemer med ytelse og stabilitet da shadere ikke var kompilert av riktig grafikkort/driver, kunne man begynne med blanke ark for å hente bedre ytelse. Dette er absurd overforenklet hvordan dette fungerer, men svarer likevel på det spørsmålet Scenery-indexer osv kan man gjøre mer med, men det er en helt annen problemstilling som ikke er knyttet til shaders. Spm2: Ja, dette skjer fra tid til annen når FSLTL-motoren ikke klarer å generer en perfekt linje for flymaskinen å følge. Det kan være latency i oppdateringsdata fra kildene den støtter seg på, manglende CPU-kraft lokalt osv. I det hele tatt er FSLTL et fantastisk produkt og ikke minst freeware, men er fortsatt i en tidlig fase med ikke-ferdig API-støtte fra plattformen, så dette blir garantert utbedret over tid. Personlig har jeg en kraftig maskin og opplever det samme uavhengig av hvor mange fly jeg henter inn, så jeg tror dette skyldes manglende midlertidige data om fly-posisjon, men nå gjetter jeg bare.
 14. Nå har jeg akkurat startet å rydde opp med fersk installasjon, så det passet jo bra å dele i en "spoiler" nå. Noen fly og sceneries mangler, men da ser dere under hva som gikk inn først hos meg
 15. Hei Ola Haldor og takk for sist! Ja, dette er veldig interessant. Jeg ser tilsvarende rapporter kommer løpende inn fra flere. Og at DLSS3 gir en ekstremt god "flyt", ikke bare høy FPS. Selv sitter jeg på et 3090-kort, så avventer nok oppgraderingen, men etter en del VR-brukere har gjort oppgradering fra 3090 til 4090 med såpass gode resultater, er det fristende å tenke seg en førjulsgave... Tusen takk for rapporten. Det blir liksom litt enklere å argumentere til finanssjefen i heimen når vår lokale Ola Haldor gir råd enn disse sponsede flightsim-influencerne
 16. Ja, helg enig! De har nevnt at det står på listen, men vi får bare vote det opp via forumet til MSFS igjen. Det er sikkert en liten vei og gå for å få overført isdata over til noe fornuftig hos MeteoBlue, men det er åpenbart bedre å ta bort isen fra sjø som er klassifisert som hav-tilbundet, enn å bruke den modellen de har i dag.
 17. Bruk Zoom. + og - (pluss og minus) om du har numerisk del på tastaturet (helt til høyre). Alternativt at du justerer zoom via menyen. Til info: F5 og F6: Saktere og raskere kamerabevegelse F7 og F8: Saktere og raskere "snu" på kamera Tab: Lås eller ikke-låst kamera til flyet "C" - Ta kontrollen over flyet i dronemodus, slik at du kan fortsatt fly det. + mange flere hurtigtaster.
 18. Jeg har et MasterCard fra DNB her. Kredittramme 60.000, du får det for 75.000 🤪 #lørdagshumor
 19. Alright Du vet ikke om noe slikt selges i dag, eller hvem som kan sitte på noe slikt ut over det du har? Jeg har fra andre Airlines, men SAS er umulig å få fatt på.
 20. Jeg tar dem gjerne, og betaler også om nødvendig, men jeg tror vi bor på forskjellige deler av landet, så det kan kanskje være en deal-breaker?
×
×
 • Opprett ny...