Gå til innhold

Knut Einar Sylte

Members
  • Innholdsteller

    209
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Knut Einar Sylte

  1. Takker for en utmerket service, og selvfølgelig artig at flere fra utlandet stakk innom. Godt fornøyd! Dette må gjentas!!
  2. Sender deg en mail senere i dag Einar.
  3. Dere er inne på noe der. Synd det stort sett bare er meg selv, og Dag Petersen som flyr fighter. Hadde ikke gjort noe om miljøet var litt større.. Det gjør seg med litt annen trafikk enn de "bussene" mellom Værnes og Gardermoen. :grin:
  4. Så episoden, med en G200 og en Lear 31. Ga mersmak!
  5. Lekkert! Tror jeg selv må ta en tur senere i dag.
  6. I dag har det faktisk vært heftig i Bodø oceanic! Pga av askeskyen fra Island, så har det vært stor trafikk fra fly som ellers ikke har som vane å entre vårt lufrtrom. Mange fly fra UK etc. har reroutet via vestlandet før de har satt kurs vestover mot USA/Canada.
  7. Har ikke satt meg så veldig godt inn i denne langvarige drakampen på helgeland, men det er ingen tvil om at Rana har gjort en god jobb med dette prosjektet. Widerøe har jo tradisjon i å ligge å kuske over STM og vente på eventuelle hull i skylaget, før de kan starte app som gjerne ender i en missed app.. At dette er et positivt løft for helgeland, er det ingen tvil om!
  8. Heisann! Her er ruten: YHUKI V11 IZUMI V11 NAVER Y11 CHE V1 YOROI A204 AMUPI B153 PETAG B483 LATEN UP80 HTK UZ201 EVD UM609 SKI UT600 VES UN873 JUIST UP174 EEL
  9. In real life praktiseres følgende: ENBD:ZZBD ENOS:ZZOS ENSV:ZZSV
  10. Det var US-Mil med en SW4. De kom fra Bergen, og dro videre til Gardermoen.
  11. Flotte bilder! Når det gjelder militære fly, så har C-17 raget høyt på min favorittliste. Kommer selv til å dra visakortet på denne! Hadde også gjort seg om det kom en skikkelig modell av tørsteslukkeren KC-135R
  12. Kjøpte en pc hos de for en tid tilbake. Strålende fornøyd, og god service.
×
×
  • Opprett ny...