Gå til innhold

Espen Sæther

Members
  • Innholdsteller

    464
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Espen Sæther

  • Bursdag 10. mai 1991

Espen Sæther's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. klart de skal ha en same på flyene, ellers risikerer jo Norwegian erstatnings krav for rasisme.
  2. Noen som har vannkjøling til CPU? socket 1155, ta kontakt.
  3. "Minner om denne, eventet er førstkommende søndag! ATC som er påmeldt eventet må huske å booke sine possisjoner, veldig få har gjort det så langt...." nå ble jeg usikker her, men er det Lørdag 2.okt, eller Søndag 3.okt?
  4. hehe d jeg tenkte på var rett å slett en gjennomgang av FMC, AP å ILS.. er greit "teoretisk" men praksis er noe annet hehe. så om du vill å har muligheten Andreas så hadde d vært fint om du kunne hjulpet.
  5. Halloen. lurte på om noen her som kan Wilco sin Aribus til fingerspissene kunne vært så snill å satt av en kveld til å lære den bort til meg/flere? jeg sliter med FMC samt å få Autopilot til å fungere slik jeg vill. Boeing å Airbus har i mine øyne 2 totalt forskjellige måter å programere FMC samt Autopilot. så om noen kunne tenkt seg å satt av en kveld til å lære bort ville jeg vært veldig takknemlig.
  6. slik da skal det være lagt tu en post på vaccasca forumet. får håpe folk vill vise støtte.
  7. hehe skulle gjærne laget en topic på vaccasca MEN har ikke "tilgang" til å lage post enda. vet ikke om en admin må godkjenne noe først? iallefall lager en topic der så snart jeg får tilgang.
  8. Halloen. Lurte på om kanskje det kunne vært et "bra" tiltak. satt opp et "støtte event" til ENGM.? er rett å slett en tragisk hendelse så hvorfor ikke se hvor mange andre som også kunne vært inntresert i å vise "støtte". bare en tanke som slo meg.
  9. skal selge disse delene; Hovedkort gigabyte AM2 Cpu AMD Phenom 4kjerne 3ghz DDR2 ram 8gb pc8500 selges grunnet kjøp av nytt utstyr. selgels sammlet, kom med bud. billig!
  10. altså dette er jo et kjeempe prosjekt:) litt kritikk her i norge på trafikk mengden, om dere ser på ESSA å EKCH så der dere at de er staffet 100% opp fra Del til CTR, det har ikke vi her i Norge..tror vi hadde trukket en del mer trafikk om vi hadde hatt DEL,GND,TWR,APP å CTR..
  11. aha, kom meg aldri ned får å se hvilket selskap det var så bare det var noe "nytt" som var kommet.
  12. greit takk. tørr jeg spørre hvilken destinasjon den har?
  13. flyet står her på bakken nåå.. continental sier du? hehe men de har vell dratt? ser btw at de har parkert på utenlands parkering åå.
  14. joo men det er jo fredag.x) idag er det jo mandag å klokken er jo 19.05^^
  15. er navnet jeg er ute etter jaa. var innom avinor sine sider å sto inge ting der. ut ifra det jeg ser kan det se ut som en 738 winglett. basiq air? å balkan air? er det første gang de er her? får jeg har nå bodd her i 20år å ha nå ikke sett basiq air før^^ mulig det er en charter, husker ikke når de starter turer herfra.
×
×
  • Opprett ny...