Jump to content

Mats Ruste Holen

Members
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mats Ruste Holen

 • Birthday 03/27/1994
 1. Hei! :grin: Her er noen bilder av luftambulansen som det har blitt litt flyving med i det siste. Og et ekstra bilde til slutt fra en tur jeg fløy i går med F16 Håper dere liker bildene!
 2. Mats Ruste Holen

  FLG 2013

  Høres bra ut det. Håper jeg kan delta på FLG for første gang, har passet litt dårlig de siste årene.
 3. Rett og slett lekkert! :grin: Så denne vil dukke opp som freeware om en stund?
 4. Takk for kommentarene Dårlig med kunnskaper rundt alkohol-lovene der borte, ble ikke stoppet etter landing jeg hvertfall
 5. Hei! Etter flere episoder med Flying Wild Alaska, Alaska Wing Men osv. tok jeg meg en alaska flight med en Cessna 172 fra Unalakleet til Bethel. Startet flighten i Unalakleet hos Jim Tweto og Era Alaska Take-off Unalakleet En flott himmel og fint landskap ute i Alaskas villmark Bethel in sight Finale Bethel Litt overdreven redigering i photoshop Flyet er parkert etter dagens flight i Alaska Gi gjerne en kommentar
 6. Takk for det Paulo Ja, det er et flott fly med en utmerket cockpit PMDG har laget.
 7. Hei En liten vatsim flight i dag, Arlanda til Værnes med SAS223, B738 LN-RRW Climb til FL330 Oppe på cruiselevel FL330 På approach På Værnes Kom gjerne med en kommentar og gi en mening om bildene. :grin:
 8. Takk for at du deler den Pasi, ser flott ut!! Skal testes ut snart
 9. Ikke helt sikker, men jeg tror det er AIM Norway som står på venstre side Pasi.
 10. Ser her at det er laget en mye bedre paint enn det jeg klarer å lage, så jeg tror jeg skrinlegger prosjektet mitt, (også på grunn av noen farger som jeg ikke får til å passe) Hvor kan jeg få tak i den flotte painten til Pasi? :grin:
 11. Takk for det! Nesen og halen fra begge sider er det jeg er mest nysgjerrig på.
 12. Takk for at du vil hjelpe meg her Ole Vet ikke helt hvor jeg kan dele den, men kan kanskje legge den i flightsim gruppa på facebook? Tror at Eskil skal ut å teste flyet i dag, så håper jeg får noen flere bilder å jobbe med
 13. Hei! Etter et bilde som dukket opp på facebook i dag kom inspirasjonen til å lage en paint til Aerosoft F16. Flyet som skal ha display på diverse flyshow er på vei inn i hangar'n min :grin: Sliter litt med å line opp alle filer slik at flyet ser bra ut, men har tatt et bilde og redigert det litt for å ligne på det bildet som kom ut i dag Patchen er på In action! Har kun to bilder å se på så jeg aner ikke hvordan halen er, eller hvordan den ser ut forfra, men kommer vel til å ordne mer etterhvert Noen som vet hvordan man kan ha på krom/metall farge når man lager en paint?
 14. Hei Legger ut noen bilder av diverse turer og ting jeg har gjort på simmen i det siste, ganske mye av det er vatsim turer. Starter med to bilder av LN-DYC på cruise Diverse før jeg begynte med VATSIM NAX ved gate ENVA "Cleard for take-off" LN-DFK Kveldslanding Kjeller med Piper Noen bilder fra VATSIM turer tilslutt KLM1147 EHAM - ENGM KLM1147 Cold and dark Gardermoen SAS495 ENCN - ENGM NAX768 ENGM - ENVA Approach RWY27 Værnes VRF flight i dag med LN-DFK fra Hokksund til Gardermoen, finale 01L Håper dere liker blidene, og skriv gjerne en kommentar!
×
×
 • Create New...