Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 15. jan. 2024 i alle områder

  1. Hei, Har nå første versjon av Røst Flyplass ferdig og kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/67601/enrs-rst-airport Filen er stor siden jeg har laget nytt aerial imagery for hele øygruppen rundt Røst. Setter pris på tilbakemeldinger av alle slag, spesielt til ev. forbedringer eller feil som oppdages.
    8 points
  2. Mer enn nok til å kjenne på et snev av hjemlengsel. Helt makalaust!
    2 points
  3. Ja...men kan ane meg at timesbetalingen ville bli liten...:) Tør ikke tenke på hvor mange timer man har brukt på disse flyplassene og sceneriene. Men, man er jo lett å glede...får man en god rating og noen 5-stjerner på flightsim.to så er det meste glemt...:D
    2 points
  4. 2 points
  5. Golden Age Simulations Stearman . Herlig nostalgisk, skikkelig stjernemotor-lyd, nydelig FM, behagelig kontrast til moderne reisemaskiner. Allerede en yndling i hangaren 😍 .
    1 point
  6. Ser veldig bra ute dette. Godt jobba!
    1 point
  7. Kan ikke si annet enn at dette kunne du fort tjent noen slanter på Himmel...
    1 point
  8. Hei! Jeg bruker Blender for å modellere 3D-modeller. Alt er laget "for hånd" så det går en del tid med til dette...:)
    1 point
  9. Ja jeg kan ikke annet enn å bli imponert, når jeg ser slike bilder og detaljrikdom. Hva slags programvare bruker du? Er interiørene tegnet eller AI generert? Jeg så en video her om dagen om utviklingen fra FS1 fram til FS2020. Det er en imponerende utvikling. Sjølv har jeg vært med siden FS4, og det er utrulig å se hvordan simulatorene har utviklet seg både visuelt og flyteknisk. Det blir spennende å være med på dette videre.
    1 point
  10. 1 point
  11. Wow, dette ser jo supert ut! Tusen takk! Laster ned nå..
    1 point
  12. Ingen vet noe enda, siden det ikke er offentliggjort. Men min spådom er slutten av august MSFS2024 blir en helt "ny" simulator men er i bunnen akkurat den samme som MSFS2020. Bare med større forbedringer og oppdateringer. Samme som når du oppgraderer fra f.eks X-plane 11 til 12, eller Windows 10 til 11. P3D 5 til 6 osv.
    1 point
  13. ENCN ligger også utenfor området som dekkes, så ingen problemer. ENBO blir kanskje mer kritisk når Bodø kommer? Har lagt inn ønske om Skien og Porsgrunn til DemoKen.
    1 point
  14. Det er ikke bare bare ... 🙂
    1 point
  15. Generelt så setter jeg selv speed på siste del av innflygningen når jeg flyr 737. 180 knop på localizer intercept og ned til 160 knop når jeg er etablert som ofte holdes inntil 5nm på større flyplasser. Ellers et veldig godt svar av Magnus over her. Om du fortsatt sliter må du kanskje lage en liten videosnutt av en innflygning så kan sikkert jeg og andre kommentere mer konkret når det kommer til energy management samt korrekt bruk av autopilot osv.
    1 point
  16. Tur fra Fornebu til Slottsplassen 1, CowanSim 500E
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...