Jump to content

Stian Rolandsen

Members
 • Content Count

  1,994
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Stian Rolandsen

 1. Lagt deg til på følger. Dropper innom om jeg ser du er live.
 2. Dette var trist i utgangspunktet, som det jo alltid er med ulykker med dødelig utfall. Ekstra trasig er det å lese at et av medlemmene her inne er en av de omkomne. Måtte begge hvile i fred og mine tanker og medfølelser går til deres etterlatte.
 3. Høres ut som mindre heldig ut med slike kapteiner. Historien er dessverre full av tragiske ulykker som kunne vært unngått med bedre fokus på samarbeid og gjensidig respekt mellom FO og kaptein.
 4. I mine øyne ser ENBO ut til å være klar for release....
 5. Etter å ha lest innleggene til Torbjørn M så tenker jeg at en "liker" knapp hadde vært på sin plass
 6. Har kontor med utsikt rett mot hangaren. Jeg skal finne på noe kontorarbeid den dagen...
 7. Ok Tore, det kan jo godt være at de ikke hadde kommet seg lengre da jeg var der på Torsdag. Hvordan var opplevelsen? Er redd det blir passe dritt å sette seg ned hjemme etter en tur i de simulatorene ;D
 8. Jepp det er P3D de bruker. Kan se ut som de kjører stock, uten ekstra scenery. Vi har levert ventilasjon i bygget og jeg snek meg til en liten titt under en testtur. Turen to av fra LOWI, og slik jeg oppfattet det så var det uten noen form for addons. Håper de skaffer FTX Norway om ikke annet. Synd om ikke det du ser rundt deg er så realistisk som mulig.
 9. Denne videoen gir de fleste svar angående lås på dør til flightdeck. I forbindelse med et illebefinnende så vil man kunne komme inn til flightdeck etter 30 sekunder dersom ikke noen av pilotene hindrer det.
 10. Bor i Bodø og jobber rett ved terskelen på 25. Det jeg har observert er at så snart flyene er gjennom skydekket og har visuell kontakt med flyplassen så "forlater" de LOC. De aller fleste flyr rett over Rv80 på tur inn mot Bodø når de er visuelt. Har også sett de som følger LOC helt til minimumshøyden før de retter seg inn, men dette er som oftest observert på dager med litt ruskete værforhold. Så har du "gærningene" i Widerøe...Det skal være skikkelig dårlig vær før du ser de følger ILS inn til 25.
 11. Flying Tigers Group: http://flyingtigersgroup.org/portal/en-us/home.aspx Her kan du velge mellom flere forskjellige selskaper, men som pilot hos et av selskapene så kan du fly ruter for alle selskap. Har et eget acarsprogram som logger alle flights og lar deg sende inn pirep ved endt flight.
 12. Moderator: Vennligst slett denne tråden. Har vært i kontakt med Dag.
 13. Har gått på en liten smell her før helgen. Mine 12 år gamle CH Pedaler takke for seg i går etter lengre tids sykdom. Nå er jeg ute etter å få kjøpt meg nye og er ute etter å få kontakt med ansvarlige for nettbutikken. Har forsøkt å sende beskjed. Telefonnummeret som står oppgitt ser ikke ut til å ende noen steder. Jeg bor i Bodø og hadde håpet på å kunne hente varene personlig. Noen som kan hjelpe meg her?
 14. +1 er det ikke det man bruker å si nå til dags.
 15. Jeg mistenker at mange, som meg, har "flyttet" til utlandet. Det finnes mange flotte forum og FS miljø på utenlandske sider. Som nevnt over så finnes det et naboforum også, men jeg synes generelt at aktiviteten på begge de norske forumene er veldig lav(ikke veldig flink til å bidra selv). De to norske forumene har ikke tilsammen den samme aktiviteten som det var her i glansdagene. Det er veldig synd, men utviklingen har nå en gang beveget seg i den retningen.
 16. Flying Tigers Group: http://www.flyingtigersgroup.org/portal/ Her kan du bli med i et av mange selskap(Qantas, Lufthansa, United og mange flere) Du velger selv om du ønsker å fly kun for det selskapet eller om du vil fly for alle selskapene I FTG samt en del allianseselskap(BA, AA, ANZ osv). Du kan fly PAX, Cargo eller Classic. Flyturen velger du selv fra FTG sin Flight Schedule(Basert på data fra Flightstats) hvor du lager en pre-file. Turen logges med FTG eget Acarsprogram som logger alle nødvendige data og disse sendes med et tastetrykk til serveren.
 17. Jeg skal forsøke å komme tidlig. Har heller ikke noe imot om flere av oss her samles.
 18. Jepp, var på jobb(ved byggmaker) å posta spørsmålet fra kontoret. Like etter sa sjefen at han så noe stort i mot øst. Så jeg fikk den med meg. Øvinga også... Så Ernst også...om mulig med enda mer snurr i barten enn vanlig
 19. Takk Petter for den linken. Kan vell bare sette to streker under svaret etter å ha lest det brvet.
 20. Senest i høst så jeg en sak på NRK(tror jeg det var) om en tidligere Kaptein i SAS som hadde startet å fly i Widerøe. Han måtte innrømme at det var utfordringer forbundet med flyivingen som han ikke hadde opplevd før og var glad for at han hadde gode kolleger med lang erfaring fra operasjoner i et utfordrene rutenett.
 21. Hvordan er det med ATR 42/72 på 800m bane?
 22. Forvent støtte fra denne kanten. Er mulig jeg ikke kan stille med maskin selv, det vil tiden vise.
×
×
 • Create New...