Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 09. jan. 2024 i alle områder

  1. Flysimware Learjet 35A. Riktignok "early access", men det kommer jevnlige oppdateringer og utviklerne har store ambisjoner. Jeg forlanger ikke mer, den flyr aldeles nydelig allerede, men man må være passelig på "tå hev" for å ha full kontroll. Akkurat som Starfighter`n . Og det meste av systemer er manuelle, med litt uvant læringskurve for de som er vant med automatikk. Hun biter fra seg, uten nåde, ( akkurat som Starfighter`n), men belønner rikelig den som behandler damen med respekt . Derfor behandler jeg henne, akkurat som Starfighter`n 😎.
    6 points
  2. 3 points
  3. Av og til ser en jo en del bilder av Corsair'en her inne, og det drar minnene tilbake til Microsofts Combat Flightsimulator serie en hold på med rundt midten av 2000 tallet, da ble jeg til slutt inspirert nok til å ta en liten tur i WT.
    2 points
  4. Har sendt deg link til noen filer på .to så får du se om det er noe du kan/vil bruke, som placeholder om ikke annet
    2 points
  5. Hallois! Jeg kjøpte for en tid siden Gaya sin modell av ENCN for MSFS2020. Jeg elsker den modellen, men det er noen ting som har ergret meg litt. Som f.eks at skiltene ved hold A, B og C er feil. (Det står A03-21 når det skal stå A21-03) Og slike rare feil som f.eks ground markings hvor det skal stå "MAX WINGSPAN 24M" viser "MAX WINGSPAN 24W". Og i tillegg så er rullebanenlysene helt feil i henhold til AIP. Noe mange utviklere gir en stor f... i kan det virke som. Nok om det. Så jeg har laget en fix som endrer på disse feilene. Men jeg er litt usikker på om jeg kan legge den ut på f.eks. Flightsim.to? Er det noen som har peiling på dette? Jeg har lagt til noe nytt som f.eks Wigwags ved alle holdings samt forlenget grønne takselys på apron. Men jeg har også byttet ut skiltene som er feil, byttet ut ground markings som er feil, byttet ut lysene på rullebanen som er feil samt fjernet doble windsocks.
    1 point
  6. Bruk loadmanager som du finner på EFB i Fenix. Unngå å bruk den Weight and balance som er i MSFS. Der kan du sette antall passasjerer og bagasje/cargo selv, eller laste inn fra Simbrief.
    1 point
  7. Veldig bra video, og denne piloten har langt mer kontroll over prosedyrene enn hos undertegnede 🤔 . Jeg har foreløpig bare noen korte flights, men nok til at jeg allerede synes Learjet`n overgår forventningene med god margin. Spesielt liker jeg retro-følelsen når man handflyr den som en gammel Starfighter 🤩
    1 point
  8. Den har vært under utvikling i lang tid nå, og har visst vært gjennom flere store redesigns i løpet av den perioden, så ting tar tid. Ser frem til å prøve den (og Hellcaten) med hngarskipsoperasjoner fra andre verdenskrig.
    1 point
  9. Corsairen er lekker, jeg håper DCS-versjonen nærmer seg release.
    1 point
  10. 1 point
  11. Går i CRJ her om dagen. Utrolig flott maskin, men Aerosoft kunne godt finpolert den litt mer. København - Amsterdam med SAS. Ombordstigning i København Taksing Klar for avgang Cruise og nedstigning mot Schiphol Parkert på stand Da var alle passasjerene hentet i buss. Nå er det tid for en tur innom en Coffeeshop for en kaffe og en joint før turen går over til London i morgen!
    1 point
  12. 1 point
  13. Oppdatert til 2.0.15 WU15 compatibility fix Ryddet trær, flyttet markings, flyttet runways, endret bredde på runway, skjult noen fly på satelittfoto. Økt lengde på noen jetways.
    1 point
  14. Har ikke fått noen bugreports på denne, men har sett noen småting selv som jeg vil prøve å fikse denne uken. Hvis noen har funnet problemer så sleng de gjerne inn her - Småfeil på skjermer i tårnet - Endrer parking 3 og 4 til ramp_ga_small for å bedre skille GA og rutetrafikk AI - Kant rundt flyplassnavnskilt som av ukjent grunn ble hvit istedenfor lilla i siste export - Flytte aktiveringspunkt for hangardør
    1 point
  15. Da er Bringeland permanent på plass på https://flightsim.to/file/64648/enbl-bringeland-enhanced-airport Noe jobb er gjort. Den er blitt mye "lettere" filstørrelsesmessig, all tidligere høydedata er fjernet ettersom MSFS nå har et like bra sett med høydedata i Nordics-update. Dessuten er parkeringer nå koblet sammen med taxiways slik at man får ATC og twy-assistanse til å fungere bedre og parking er snudd riktig vei for de som tidligere var vendt inn mot hangarer. Hvis noen vil lage 3D-bygg, så bare si fra, så kan jeg legge inn disse
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...