Gå til innhold

Noen med mye båndbredde?


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

Det ble ikke helt billig:

 

Maskinene kom på ca. 12.000 kr.

Plassering av disse maskinene koster 37.000 i året.

 

I tillegg må jeg også ut med 10.000 kroner til Telenor i "etterfakturering" for i år for at de ikke skal stenge tilgangen nå. Dette ville ført til at flightsim.no ville vært bortevekk i noen uker før det nye utstyret er på plass...

 

Alt i alt vil dette si at jeg nå trenger å finne en rik onkel i Amerika, en eller annen form for hovedsponsor, eller sette i gang en sommerinnsamling (slik som "juleinnsamlingen").

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Dag Johansen:

Alt i alt vil dette si at jeg nå trenger å finne en rik onkel i Amerika, en eller annen form for hovedsponsor, eller sette i gang en sommerinnsamling (slik som
).

Ja her fikk du jo utgifter. Litt rart at denne tråden er i ferd med å havne i arkivet, så lenge dette er et høyaktuelt problem.

 

Så hvilke planer har du fremover da? Et nytt skippertak med en innsamling er greit nok, men da er det vel smartere å vente til sommeren er over...og det blir normal aktivitet her.

 

Men hvorfor ikke sette i gang en permanent frivillig støtteordning? Dette kan du jo fremheve på et fast synlig sted på forsiden, så kan folk bidra med noen kroner når de føler for det...året rundt. Det skal vel ikke mer til enn at de fleste faste brukere har en hundrelapp i året å avse, så er det til god hjelp for å dekke dine kostnader med dette.

 

Hva sier dere andre? Er ikke dette en grei måte å hjelpe Dag på? Jeg for min del betaler gjerne 500 kroner, om jeg bare hadde sluppet reklame og popup's...og da tenker jeg ikke på min lille uskyldige signatur "[blink]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om jag förstod dig rätt Dag skulle du bli fakturerad 10'000 för några veckor. OK, stäng sidan ett par veckor då och spara 10'000. Många är väl ändå på semesterresa nu och några veckor är väl sidan värd att vänta på, eller vad tycker ni andra? Dag har fullt upp att göra ändå nu.

 

Åke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å stenge FS.no midlertidig synest jeg ikke er noen god idé. Greit nok dersom det koster for mye å ha den gående noen få uker - men abstinensene kommer etter bare 5 minutter nedetid hver dag rundt midnatt.

 

Kronerulling er alltid bra! Er kanskje litt laber aktivitet om sommeren men man skal ikke avvise muligheten for at det blir for mye sommersol og at noen trekker innendørs for flightsim-oppdateringer. Og er det ikke skatte og feriepenge-tid nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, som ny her kan jeg like godt hive på rekken av teite spørsmål...

 

Har du sjekket om hvorvidt Microsoft Norge kunne tenke seg og sponse serverplass og linjer ?

De burde jo være meget interresert, eller hva ?

 

Forøvrig en veldig bra site!!

Sponsing av medlemmer er en løsning, og selv om jeg er fersk medlem her kunne jeg bidra med noen kroner men på lengre sikt spørs det om det vil fungere så bra.

 

Nettsteder som lever av medlemskroner har en tendens til å ikke gå så bra med unntak av pornositer har jeg hørt "[blink]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Status nå er at maskinene er på plass i serversenteret, og de holder nå på å sette de opp. Om jeg rekker å flytte siten dit før jeg drar på ferie er uvist, men flightsim.no vil ikke forsvinne av nettet av den grunn.

 

Så litt om penger - Å be Microsoft om midler tror jeg har liten hensikt siden jeg av erfaring vet at de holder hardt på pengene sine... Men for all del - om noen føler seg kompetent til å utforme en forespørsel er det bare å sette i gang (Som jeg tidligere har sagt er jeg ingen selger!)Å bli sponset av ett eller annet flyselskap hadde jo også vært en ide, men der er jo stort sett kassene skrapt for tiden.

 

Om noen som er flink å snakke for seg og tror de klarer å skaffe noen sponsormidler eller annonsekroner er det bare å ta kontakt. Stillingen som "salgssjef" er altså ledig "[smil]"

 

Jeg tror nok at dette vil ende opp med at vi må starte en ekstraordinær sommerinnsamling for å få dette til, men dette drøyer vi til etter ferien slik at alle er kommet seg på plass igjen og aktiviteten tar seg opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ting jeg glemte - Jeg har opprettet en ny konto i Skandiabanken, og jeg tror da det vil være enklere for dere i Sverige og Danmark som vil være med å få overført penger dit. (Den banken finnes i alle landene).

 

Den nye kontoinformasjonen er:

 

Dag Johansen

Postboks 526

8001 Bodø

 

Kontonr. 9710.50.51887

 

Om noen allerede nå ønsker å gi sin støtte til dette er det bare å overføre bidrag dit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det ikke en ide å plassere denne infoen på forsiden da?

 

Tja jeg kan jo ordne VG som hovedsponsor, de har penger...og blir med på mye. Du kan jo vise til en million treff i året. Men da må det bli slutt på utskjelling av media's artikler om flysaker "[blink]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør det som må gjøres. Vi må for all del ikke miste denne siden. En innsamling hadde ikke vært så veldig dumt.

 

Keep up the good work Dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Helge Bø:

Er det ikke en ide å plassere denne infoen på forsiden da?

 

Tja jeg kan jo ordne VG som hovedsponsor, de har penger...og blir med på mye. Du kan jo vise til en million treff i året. Men da må det bli slutt på utskjelling av media's artikler om flysaker
"[blink]"

Måtte nesten le litt nå... "[smil]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Helge Bø:

Er det ikke en ide å plassere denne infoen på forsiden da?

Den vil nok komme der, men jeg venter til etter sommerferien før jeg starter en slik "innsamlingsaksjon

quote:

Tja jeg kan jo ordne VG som hovedsponsor, de har penger...og blir med på mye. Du kan jo vise til en million treff i året.

Ja, en slik hovedsponsor kunne vi trenge. Jeg kan ikke bare vise til en million treff i året, men til en og en halv million sidevisninger i måneden...

 

quote:

Opprinnelig postet av Daniel Gjerstad

Har jo også vært snakk om fast medlemsavgift, men det går nok ikke så bra...

Nei, det blir som tidligere en frivillig sak der hver og enkelt gir hva de føler de har råd til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt status igjen:

 

Filene er nå over på ny server. Om dere opplever merkelige ting må dere sende meg en mail om det.

 

To stykker har allerede tjuvstartet "sommerinnsamlingen" - Takk til Tore og Vidar. Om flere ønsker å være tidlig ute finner dere informasjon om kontonummer lenger opp på siden. En mer offisiell invitasjon til å være med vil jeg lage etter ferien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...