Jump to content

John Bugten

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About John Bugten

 • Birthday 11/30/3
 1. Sitter på en 40/20 VDSL linje. Tror jeg tar det i morgen.
 2. Hvor lang er forresten nedlastningstiden på p3d? Trenger linja litt i kveld...og spesielt hvis nedlastningen tar litt tid. Men ja, jeg har bestemt meg for å kjøpe det 8)
 3. 3 Gb på kortet. Tenkte en liten stund på å bytte det ut i et 980 kort, men tror jeg venter til neste korsvei. 980ti er vel ikke langt unna, samt minimalt hva jeg tjener på det sett opp mot hvor mye jeg kan klokke MSI kortet. Får jo 10489 med litt klokking i firestrike 3Dmark.
 4. Sitter på en i7 4790k, MSI GTX 780, 8gb ram og SSD disk. Regner med det er nok. Så nå sitter jeg bare her og tvinner hender... skal.. skal ikke...skal..skal ikke...
 5. Hmm, tja skal man våge seg ut på det da Er jo fler og fler som kaster seg ut i det. Og kjenner jeg forumet rett er det ikke mangel på ressurser og kunnskap her inne om man skulle trenge litt assistanse på veien. Da er det p3d v2 academic som gjelder for oss "vanlige" brukere eller?
 6. Jo jeg har vurdert det, men har vært litt avventende da jeg ikke kjenner den versjonen i det hele tatt. Har prøvd å lese litt om den og sett litt på innstallasjonsrekkefølge rundt addons etc... Men har ikke funnet en veiledning/forklaring/oversikt enda som har virket så "idiotsikker" at hele installasjonen gir følelsen av å gå smertefritt. Eller er det rett og slett bare tut og kjør som med FSX? Finnes det kanskje en tråd som omtaler overgangen grundig, og som tar for seg hvilke addons man bør ha samt en nøye veiledning av hvordan det utføres?
 7. Beklager litt sent svar, men ja mulig jeg prøver meg på denne versjonen. Eneste bekymringen er som du nevner kompabilitet med addons. Jeg får google litt rundt først, eller kanskje du har en tråd å linke til som omfatter ulike erfaringer med steam versjonen?
 8. Jamaicanske myndigheter bekrefter at et fly som skulle landet i Florida tidligere fredag, men fortsatte uten kontakt med omverdenen, har krasjet. -i følge VG. Veldig trist.
 9. Da melder VG http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ap-fly-med-bevisstloese-piloter-krasjet-paa-jamaica/a/23289795/ om et tragisk utfall. Om så stemmer er det ufattelig trist. Vi får vente på litt mer informasjon fra offisielle kilder.
 10. Jeg kan ikke lenger se flyet på flightradar24. Mulig en feil hos meg?
×
×
 • Create New...