Gå til innhold

John Bugten

Members
  • Innholdsteller

    212
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av John Bugten

  1. Sitter på en 40/20 VDSL linje. Tror jeg tar det i morgen.
  2. Hvor lang er forresten nedlastningstiden på p3d? Trenger linja litt i kveld...og spesielt hvis nedlastningen tar litt tid. Men ja, jeg har bestemt meg for å kjøpe det 8)
  3. 3 Gb på kortet. Tenkte en liten stund på å bytte det ut i et 980 kort, men tror jeg venter til neste korsvei. 980ti er vel ikke langt unna, samt minimalt hva jeg tjener på det sett opp mot hvor mye jeg kan klokke MSI kortet. Får jo 10489 med litt klokking i firestrike 3Dmark.
  4. Sitter på en i7 4790k, MSI GTX 780, 8gb ram og SSD disk. Regner med det er nok. Så nå sitter jeg bare her og tvinner hender... skal.. skal ikke...skal..skal ikke...
  5. Hmm, tja skal man våge seg ut på det da Er jo fler og fler som kaster seg ut i det. Og kjenner jeg forumet rett er det ikke mangel på ressurser og kunnskap her inne om man skulle trenge litt assistanse på veien. Da er det p3d v2 academic som gjelder for oss "vanlige" brukere eller?
  6. Jo jeg har vurdert det, men har vært litt avventende da jeg ikke kjenner den versjonen i det hele tatt. Har prøvd å lese litt om den og sett litt på innstallasjonsrekkefølge rundt addons etc... Men har ikke funnet en veiledning/forklaring/oversikt enda som har virket så "idiotsikker" at hele installasjonen gir følelsen av å gå smertefritt. Eller er det rett og slett bare tut og kjør som med FSX? Finnes det kanskje en tråd som omtaler overgangen grundig, og som tar for seg hvilke addons man bør ha samt en nøye veiledning av hvordan det utføres?
  7. Beklager litt sent svar, men ja mulig jeg prøver meg på denne versjonen. Eneste bekymringen er som du nevner kompabilitet med addons. Jeg får google litt rundt først, eller kanskje du har en tråd å linke til som omfatter ulike erfaringer med steam versjonen?
  8. Jamaicanske myndigheter bekrefter at et fly som skulle landet i Florida tidligere fredag, men fortsatte uten kontakt med omverdenen, har krasjet. -i følge VG. Veldig trist.
  9. Da melder VG http://www.vg.no/nyheter/utenriks/ap-fly-med-bevisstloese-piloter-krasjet-paa-jamaica/a/23289795/ om et tragisk utfall. Om så stemmer er det ufattelig trist. Vi får vente på litt mer informasjon fra offisielle kilder.
  10. Jeg kan ikke lenger se flyet på flightradar24. Mulig en feil hos meg?
  11. Mediene melder om at det er lite drivstoff igjen, uten at det bekreftes fra noe hold.
  12. Holder fremdeles 25000 fot ser jeg på flightradar24. Er på forsiden hos http://www.vg.no/nyheter/utenriks/faar-ikke-kontakt-med-amerikansk-fly-paa-vei-over-cuba/a/23289795/ og Dagbladet.
  13. A380! Lufthansa har herlig service! Liker BA også, men LH er nok hakket over ja. Dessuten er A380 å foretrekke fremfor 747-400. Bedre på det meste. Mat(LH), IFE og plass.
  14. Enig med Halvdan her, slik situasjonen beskrives, oppleves dette naturlig nok dramatisk. Og når man er under slike store psykiske påkjenninger, er det mye rart man kan foreta seg. Bla reaksjoner som å ta med seg baggasje eller andre ting, som fremstår merkelig for oss som ikke har vært tilstede.
  15. Veien er kanskje kort men det er fortsatt mulig å bruke 4 timer på den for å komme seg inn i New York, og alle vet jo hva som skjer da. På film tuter Amerikanere villt når det er kø, og de stopper ikke tute før køen er løst opp. Mye er overdrevet i amerikanske filmer, men ikke tutingen. Og når det står 100000 biler i kø, tuter gjerne 99,999% av dem. 30% av dem fordi trafikken står bom stille. videre tuter 25% fordi de 30%`a skal slutte å tute. 15% av dem tuter fordi 10% av delen av de 30%`a som tuter gir fingeren til de 25%`a som vil at de 30%`a skal slutte å tute. Videre tuter 5% av dem fordi de tror de ser en terrorist på rollerblades. 10% tuter fordi de vil få frem en heller så overvektig dame som truer med å saksøke alle i køen hvis hun ikke kommer seg til Mc Donalds fordi det er biler i veien og hennes amerikanske blodsukker er skremmende lavt (80 mmol/l) Og de 15%`a som er igjen tuter bare fordi de vil være en god patriotisk amerikaner. Da er det kun 1 person i den køen som ikke tuter når 100% av 99,999% av 100000 biler tuter. Men tro meg. Han vil tute. Tuta hans virker bare ikke lenger. Hehehe værste er at dette "nesten" stemmer
  16. Jeg må nå si det er litt drastisk av VG å vri dette til at en motor har falt av om dette ikke stemmer? Etter som jeg leser ut av det første innlegget her og linken der, så dreier det seg om feil på motoren som ble sendt til undersøkelse etter landing. Spørsmålet blir vel, har motoren deisa i bakken? Eller er den på vei til en undersøkelse
  17. Og nå står det i VG at flyet mistet motoren http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=118115
  18. Ok, men da forstår jeg det som at 40sek før (hvis en MÅ justere) er ganske unormalt. Det jeg ville frem til.
  19. "A man møtes med 1000 eller 2000 fots avstand i høyde skjer hele tiden ja. Såpass trangt er det i luftrommet til tider" Jeg spurte: "Da håper jeg møtet skjer med justering (av kollisjonskurs) tidligere enn 40 sekunder før? Eller sier du dette skjer hele tiden?" Sikkert normalt at de møtes av og til Men med 40sek forvarsel? Det som var spørsmålet
×
×
  • Opprett ny...