Jump to content

Michelle Sandra Aitken

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Michelle Sandra Aitken

 • Birthday 09/16/1976
 1. Sorry, men så lenge en velger å bestille billetter med ulike selskap som ikke har en avtale om gjennomgående booking, så tar man en risiko. Det er derfor det blir så billig At Norwegian skal ha et endringsgebyr per billett ser jeg ikke noe problem med, likt skal være likt, og det er godt opplyst om dette. Har booket om med SAS og betalt gebyr selv, uten at jeg ble forbanna av den grunn - jeg valgte en billig billett, og sånn var det. Det er ikke Norwegian sin feil at dette har skjedd. Det er Czech dere må forsøke å få goodwill hos. Dere har lovmessig sett ingen sak, så jeg ville ikke forventet noe. Billettene med Czech var vel kanskje de billigste? Hva med å anse dem som tapt, og heller ta en Norgesferie? Evt. ta en togferie inn i Sveige etc dersom dette er en så stor sak. For øvrig ville jeg aldri booket lavprisselskap på annet enn direkteruter, med mindre de har mer enn en avgang til min destinasjon på samme dag. Jeg kan også liste opp klager på SAS fra flere år tilbake, men helt ærlig, de siste 3 årene har SAS blitt bedre! Greit nok, billettene er blitt dyrere, men servicen, punktligheten og produktet har bedret seg noe enormt. Og jeg flyr ikke SAS en gang i året, jeg flyr utenlands ca. annen hver måned, og innenlands ukentlig.
 2. Skal ikke se bort i fra at jeg tar turen innom i hvert fall!
 3. Heisann! Vi prøver å få startet en skandinavisk avdeling av Women in Aviation, og skal i den forbindelse ha et stiftelsesmøte i Stavanger 12. september 2009. Foreløpig program: - Velkommen - Introduksjon til WAI - Generell informasjon og diskusjon - Lunsj - Foredrag v/ekstern foredragsholder – tidsaktuelt tema - Chapter stiftelse - Oppsummering/avslutning - Sosialt samvær For mer info - sjekk her: http://waiscandinavia.blogspot.com/ Alle er hjertelig velkomne, inkl. menn, så her er det bare å melde seg på
 4. Jeg har hatt en aldeles nydelig landing med RyanAir jeg også, og det i ikke de beste forhold heller. Det er nok heller turn around tiden som har ført til de hardere landingene jeg har vært med på. Samme fly fra Haugesund flyr videre til Dublin - passasjerene har tid til å: komme seg av flyet fortere enn svint, springe for å hente bagasjen, springe for å sjekke inn bagasjen på ny, og så springe tilbake til samme gate vi kom ut fra Når det er sagt, så har ikke landingene jeg har vært med på vært noe hardere enn den jeg hadde med Widerøe oppe i Hammerfest i 2006. "Vi kommer inn høyt, fort og hardt" kom det fra cockpit - og det gjorde vi og. I en herlig turbulens.
 5. Gudane vett, men dette høres ut som en stanard RyanAir landing. De kommer inn fort og hardt - en måte å spare fuel på kanskje?
 6. Jepp, enig med deg Fredrik. Det er gode grunner for å velge de forskjellige, men F-35 virker å oppfylle dem best, samtidig som det ser ut til at pilotene trenger mindre opplæring for å fly F-35 enn de andre to.
 7. Jeg tror det er thank, og ikke thanks. I/you/we/they thank, he/she thanks greie
 8. Bare sånn generelt: Sjekk SeatGuru og velg sete ved sjekk inn på nett. Med mindre de bytter flytype, så får du setet du ønsker deg Det finnes seter som ikke kan legge ned ryggen (helt bakerst), det fins seter hvor du sitter nesten oppå flyvertinner, det finnes seter med god benplass men ingen lagringsplass (nødutgang), det finnes seter hvor luften konstant er forurenset grunnet toalett rett over gangen osv. Det finnes mange dårlige seter ombord, av ulike årsaker. Vil du ha god benplass, unngå å sitte ved siden av kjøkken eller toalett, eller i de trangere delene av flyet (spesielt Airbus) så reiser du business eller velger sete ved sjekk inn på nettet etter å ha sjekket SeatGuru.
 9. Tror ikke de har åpent på lørdager før etter 23. juni. Da starter sommeråpent med daglig fra 12:00-16:00. Ellers er det søndager fra 12:00-16:00. Men det er vel kanskje mulig at noen her på forumet er blant de frivillige der og kan ordne noe?
 10. Jeg vil anta at kartene er slettet fra biblioteket siden de var utdaterte og nye, oppdaterte kart ble tilgjengelige fra IPPC
 11. Det kommer vel gjerne an på hvilket fly og hva slags deal en får Det er jo mange kostnader som følger med kjøp av fly, som nevnt i flere innlegg over. Kjøp av selve flyet, gjennomgang av det av en tredjepart evt. en selv, dersom en har kompetanse, ferry flight, forsikring, omregistrering til norsk register og moms etc. Det kan være billigere, bare en gjør en god jobb i forkant.
×
×
 • Create New...