Gå til innhold

Tomas Foosnæs

Members
  • Innholdsteller

    202
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Tomas Foosnæs

  1. Såvidt jeg vet kan du ikke fly med åpen annmerkning nei...
  2. http://www.bavirtual.co.uk/index1.htm
  3. Man kan nedprioritere vedlikeholdet så mye man vil. Når det kommer til stykket er det teknikeren som gir CRS som skal føle seg trygg på at flyet er luftdyktig, og er han ikke det gir han heller ikke CRS. Man kan si at han kan risikere å få sparken hvis han grounder flyet lenger enn ledelsen finner det nødvendig, men han kan være rimelig sikker på å få sparken hvis han har gjort fatale feil.
  4. Hughes 300 er en 3 seter, og prisen hørtes da ganske normal ut..
  5. Det er gøy å fly heli ja... P.s.: Det heter Collective, ikke Collector
  6. Er ikke en cycle en oppstart+shutdown?
  7. Det finnes noe som er enklere å lære seg enn gmax, å det heter FSDS. Siste versjon støtter FS2002/4! Finner det hos Abacus.
  8. Det er jo bare å printe ut via IE siden check list/ref er html?!
  9. Hehe, den var god.. [image]http://www.stansco.co.uk/Smilies/Funny%20Above.gif[/image]
  10. Du begynner å bli treig på dine eldre dager KAB... [image]http://www.stansco.co.uk/Smilies/Put%20em%20up.gif[/image]
  11. Denne du så? http://www1.airpics.com/showimg.php?imgid=33319 Se også her
  12. Der kom standardmeldinga ja... Har du forandret fra komma til punktum i regionale innstillinger i windows?
  13. Jo, du trenger noen fler.. Slik ser min plugins-mappe ut: [image]http://home.tiscali.no/tomafoo/screenshots/gmax_plugins.jpg[/image]
  14. Det har ikke jeg vært borti før.. Prøvd å slettet gmax.ini? Da starter gmax opp med default innstillinger.
  15. Er det den feilmeldinga om at GMAX ikke finner Makemdl du får? Isåfall betyr det svært sjeldent at makemdl ikke ligger på rett plass. Det er en feilmelding du får uansett hva som er feil med designet. GMAX oppretter en errorlog i mappa du prøver å eksportere til, og der står nok problemet. (Hvis det var denne feilmeldingen du fikk da )
  16. Ikke akkurat flyger da.. Jobber som Flytekniker.
  17. Kan få reflections på FSDS v2 mdl`er også.
  18. Det var en Blohm und Voss, eller noe sånt
  19. Det med isoporkruset er tilfelle, men vil ikke gjøre så stor skade at det må nødlande, men det gir skader på rotorbladene om du klarer å treffe med det superlette isoporkruset i den sterke vinden fra rotoren. Dette er faktisk referat fra en mekaniker på sola. Jeg er ingen ekspert, og jeg tviler på at du er det heller Thomas. Men tar det for god fisk når en fagmann uttaler seg. Jeg er langt på nær noe ekspert nei, men har da litt kunnskap om emnet.
  20. Var det ikke en balansevekt som hadde løsnet og traff bladet? Og det med isoporkoppen tror jeg svært lite på. Kommer selvfølgelig ann på størrelsen på rotorbladet da.
×
×
  • Opprett ny...