Gå til innhold

Sondre Aabø

Members
  • Innholdsteller

    697
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Sondre Aabø

  • Bursdag 04. april 1988

Sondre Aabø's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selges: Ch FlitgSim Yoke - 990,- CH Pro Pedal`s - 450,- Bestiller du begge deler 1290,- Varene er brukt, men har blitt stående på hylla nå et par år. Frakt kommer i tillegg. Kontakt: 93426609
  2. Hei Har vært og deltatt på Arvika treffens 10års jubileum denne sommeren og laget en liten kort filmsnutt ut av det hele. Last ned: www.aircam.no/arvika_kort.wmv Kommentarer er alltid hyggelig!
  3. Ble ikke mer enn litt over 600 poeng på meg...
  4. Vil takke alle som fløy til ENGM, var virkelig en del fly nå mellom 2040 til 2130!! Moro, gikk i ett på frekvensen til TWR vertfall! Takk
  5. Hei voice.vatsim.fi er en veldig god server. Det er ikke så mange som bruker dermed resulterer det i god lyd, siden alle får god ping. voice.vatsim.fi er et godt valg!
  6. Emnet sier vel sitt? Kom og fly!!
  7. Hei Er også klar for et flyinn igjen. Synes at Bergen står for tur til å slite litt på asvalten!! Hva sier folket til det da?
  8. Hei Du finner masse inne på vaccsca.org Se under pilot og ATC Der ligger det mange nyttige linker!
  9. Oppsummering! SQ koder som brukes innenfor VACCSCA: Squawk ranges allocated by VATSIM Europe Denmark: 7300-7377 Sweden: 6000-6077 Iceland: 4100-4177 Norway: 4200-4277 OSLO Control - ENOS_CTR = range 4200 - 4277 Bodø Control - ENBD_CTR = range 4300 - 4317 Stavanger Control - ENSV_CTR = range 4320 - 4337 Trondheim Control ENTR_CTR = range 4340 - 4357 1. Bruk de kodene som står over! 2. Du kan fritt velge hvilken rekkefølge du vil bruke. 3. Det mest praktiske er å gi SQ koder med F9, siden da får vi ikke fler fly med samme SQ koder. Mitt råd er som følger: Bruk F9 og ikke tenk noe mer over det.
  10. Hei Ser dere diskuterer opp og ned her om det er nødvedig eller ikke med en simulator. For min del så har jeg følgende å komme med. 1. Lærte meg ikke å fly på simulator, det lærte jeg mens jeg og en lærer i Halden Modellflyklubb fløy sammen. Vi brukte da to radioer som var sammenkoblet slik at han kunne ta over når jeg dret meg ut. Skaffet meg sim rett etter de første rundene med skoling i klubben og progresjonen gikk mye raskere. Kort tid senere landet jeg selv! 2. Når du flyr på simulator så lærer du deg stikketrening! Du lærer deg ikke å fly! Men du er mye flinkere til å ta det du har lært på simulatoren til virkeligheten og lærer mye raskere. 3. Etter å ha fløyet en del fly ca 1 år så begynnte jeg å trene helikopter i simmen. Gikk da til Sarpsborg modellflykubb der de hadde en som skolet helikopter. Hovret på første forsøk! Takket være simmen så har jeg lært meg å krasje helikopter, noe jeg ikke har erfart på ekte enda Har nå fløyet helikopter i noen år og det er like helt. Lærte meg også autorotasjon på simmen og praktiserte dette på første forsøk! Konklusjon: Du lærer mye raskere på sim enn uten sim! Kan du fly i simmen og har litt guts og får hjelp av en erfaren modellflyger/helikopterflyger så er du i gang! NB: Du har ikke noen nerver i sving når du sitter godt plantet i kontorstoen din. De merker du kommer rimelig fort når du står der og skal fly noe på ekte til relativt mange tusen kroner.
  11. Hei Har booka ENGM_V_APP fra 2030 til 23000 lokal Kommer det ikke noen fly så logger jeg av... Da ses vi da! So long...
  12. Digg film! Veldig bra redigert etter musikken!
  13. Hei Dette støtter jeg fult og helt! Og kommer til å være med på en slik øvelse.
×
×
  • Opprett ny...