Gå til innhold

Sondre Aabø

Members
  • Innholdsteller

    697
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Sondre Aabø

  1. Selges: Ch FlitgSim Yoke - 990,- CH Pro Pedal`s - 450,- Bestiller du begge deler 1290,- Varene er brukt, men har blitt stående på hylla nå et par år. Frakt kommer i tillegg. Kontakt: 93426609
  2. Hei Har vært og deltatt på Arvika treffens 10års jubileum denne sommeren og laget en liten kort filmsnutt ut av det hele. Last ned: www.aircam.no/arvika_kort.wmv Kommentarer er alltid hyggelig!
  3. Ble ikke mer enn litt over 600 poeng på meg...
  4. Vil takke alle som fløy til ENGM, var virkelig en del fly nå mellom 2040 til 2130!! Moro, gikk i ett på frekvensen til TWR vertfall! Takk
  5. Hei voice.vatsim.fi er en veldig god server. Det er ikke så mange som bruker dermed resulterer det i god lyd, siden alle får god ping. voice.vatsim.fi er et godt valg!
  6. Emnet sier vel sitt? Kom og fly!!
  7. Hei Er også klar for et flyinn igjen. Synes at Bergen står for tur til å slite litt på asvalten!! Hva sier folket til det da?
  8. Hei Du finner masse inne på vaccsca.org Se under pilot og ATC Der ligger det mange nyttige linker!
  9. Oppsummering! SQ koder som brukes innenfor VACCSCA: Squawk ranges allocated by VATSIM Europe Denmark: 7300-7377 Sweden: 6000-6077 Iceland: 4100-4177 Norway: 4200-4277 OSLO Control - ENOS_CTR = range 4200 - 4277 Bodø Control - ENBD_CTR = range 4300 - 4317 Stavanger Control - ENSV_CTR = range 4320 - 4337 Trondheim Control ENTR_CTR = range 4340 - 4357 1. Bruk de kodene som står over! 2. Du kan fritt velge hvilken rekkefølge du vil bruke. 3. Det mest praktiske er å gi SQ koder med F9, siden da får vi ikke fler fly med samme SQ koder. Mitt råd er som følger: Bruk F9 og ikke tenk noe mer over det.
  10. Hei Ser dere diskuterer opp og ned her om det er nødvedig eller ikke med en simulator. For min del så har jeg følgende å komme med. 1. Lærte meg ikke å fly på simulator, det lærte jeg mens jeg og en lærer i Halden Modellflyklubb fløy sammen. Vi brukte da to radioer som var sammenkoblet slik at han kunne ta over når jeg dret meg ut. Skaffet meg sim rett etter de første rundene med skoling i klubben og progresjonen gikk mye raskere. Kort tid senere landet jeg selv! 2. Når du flyr på simulator så lærer du deg stikketrening! Du lærer deg ikke å fly! Men du er mye flinkere til å ta det du har lært på simulatoren til virkeligheten og lærer mye raskere. 3. Etter å ha fløyet en del fly ca 1 år så begynnte jeg å trene helikopter i simmen. Gikk da til Sarpsborg modellflykubb der de hadde en som skolet helikopter. Hovret på første forsøk! Takket være simmen så har jeg lært meg å krasje helikopter, noe jeg ikke har erfart på ekte enda Har nå fløyet helikopter i noen år og det er like helt. Lærte meg også autorotasjon på simmen og praktiserte dette på første forsøk! Konklusjon: Du lærer mye raskere på sim enn uten sim! Kan du fly i simmen og har litt guts og får hjelp av en erfaren modellflyger/helikopterflyger så er du i gang! NB: Du har ikke noen nerver i sving når du sitter godt plantet i kontorstoen din. De merker du kommer rimelig fort når du står der og skal fly noe på ekte til relativt mange tusen kroner.
  11. Hei Har booka ENGM_V_APP fra 2030 til 23000 lokal Kommer det ikke noen fly så logger jeg av... Da ses vi da! So long...
  12. Digg film! Veldig bra redigert etter musikken!
  13. Hei Dette støtter jeg fult og helt! Og kommer til å være med på en slik øvelse.
  14. Går det ann å få åpnet portene slik at vi som bruker FSInn kan få brukt programmvaren helt ut? Dette er sakset fra mcdu.com fag FSInn uses the UDP/10239 port (by default). - If you are directly internet connected : nothing to do ! Only verify your firewall, allowing the opening of UDP/10239 port. - If you have an UPnp router : nothing to do ! All is automatic, for each computer if it have a different port. - If your router is not UPnp : search for a firware allowing it to be UPnp. If not, you have to manually drive each UDP port to each concerned computer.
  15. Hei Har sett at FSInn 1.1 har kommet, men jeg har ikke testet denne enda. Hørte også av en at jeg burde bruke 1.0 Hvorfor vet jeg ikke..., får vel se hva det blir etter en formatering.
  16. Hei Ser det er 16 stykk som har lastet ned manualen jeg har laget for FSInn, noen som har prøvd å følge den? Hvordan gikk det? Synes dere at den var fyldig nok? Hvor eventuelt stoppet det opp for dere?
  17. Tom, hva er dette ? "Sånn blir det hjemme hos meg", ble litt redd her nå jeg... nå må du fortelle litt mer!
  18. Hei Da har jeg laget en liten manual til de som har problemer med å legge inn FSInn. Egentlig er det veldig lett, men kanskje noen trenger litt hjelp på veien. Bare å spørre her hvis det er noe som er uklart! Manual
  19. Hei Har et lite tips til deg Ivar. Når du skal arrangere et VFR fly-inn så har jeg litt erfaring med flyt og hvilke program som egner seg best til dette rettet opp mot oppkobling til VATSIM. Har rundt 30 timer med F-16 formasjon på VATSIM og jeg har prøvd begge, både SB og FSInn. For å ta for meg SB først: I SB må man ha de flyene de andre flyr med, ellers kommer det opp stygge VIP modeller. Modellene i SB er heller ikke så veldig pene. SB har en sen oppdateringsevne slik at det er vanskelig å ligge i formasjon med denne programvaren. Hjulene står konstant ute på flyene til de andre. Det jeg anbefaler er FSInn. Denne programvaren har jeg brukt mest, siden du kan velge hvilke modeller de andre skal vises som. Altså du har en egen meny der du kan velge om du vil bruke VIP modellen eller om du vil erstatte med en av dine egene fly. Flyr han en type Cessna som du ikke har så kan du lett velge det Cessnaflyet du har i din egen "hangard" slik at flyet blir modulert riktig. I FSInn er det MYE bedre flyt mellom flyene. Vi som flyr formasjon med F-16 kan ligge i close formasjon helt opp til 450 knop uten noe lagg (hakking) I FSInn ser du også ror bevege seg opp og ned og landingsunderstellet fungerer riktig slik at du slipper å se at alle flyr med hjula ute hele tiden. For å ta en nærmere titt på FSInn gå inn på www.mcdu.com der finner du alt du trenger under downloads også masse flotte VIP modeller. Du finner også flash turtals til oppsett på siden. Ta en titt på dette! Anbefales på det sterkeste!
  20. Hei Sitter litt ATC fortiden, men etter en stund (ca 30 min) så får plutselig ASRC lyst til å slå seg av. Den vanelige meldingen kommer opp om at programmet bla bla kontakte microsoft. Noen som har vært borti noe lignende? Har prøvd å legge inn ASRC på nytt uten hell.
  21. Hei Noen som har planer om å sitte ATC i kveld? Tror det blir en del fly, så ATC hadde vært flott! So long!
  22. Nei, du bør ikke sette skjermkortet på 16-bit. Det du må gjøre er å slå av AA AntiAliasing på skjermkortet. Hadde samme problemet før. Hvis du vil ha på AA på skjermkortet og ikke i FS bør du gå inn på skjermkortet og finne den profilen som hetter FS9.exe og legge til AA og de instillingene du vil ha der.
  23. Hei Må jo ha CRT skjerm for å få en god tid på denne da. Har du litt eteslep så går det jo ikke i det hele tatt. Kommer ikke over 22 her, prøve å sette opp en CRT skjerm vel
×
×
  • Opprett ny...