Gå til innhold

Sten Arne Bryde

Members
 • Innholdsteller

  839
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Sten Arne Bryde

 • Bursdag 09. sep. 1975
 1. Jeg er på jakt etter TrackIR, gjerne TI5 Noen som har en de ikke bruker og vil kvitte seg med ??
 2. Har lekt meg litt med FSX, Fraps og F-86'ern til Milwiz Litt enkel redigering og lagt på musikk. Laget dette bare for gøy [video:youtube]
 3. Hei F-16.net er helt greit ,men skal du ha oppdatert info spør heller meg eller andre med litt kontakter. Vil også anbefale at du hiver deg på forumet til IPMS Norge, eget forum for norske plastmodellbyggere. vi er endel av en verdens omspennende organisasjon med plastmodeller som interessefelt. www.ipmsnorge.org/forum Her er en av de bedre F-16 jeg har laget ,iallefall den jeg har bilder av på nett.. med en liten beskrivelse. Amerikansk modellbyggeforum, så all tekst er på engelsk. http://zone-five.net/showthread.php?t=638 Angående sett.. hvor skal jeg begynne.. det kom
 4. 1/48 er ett bedre valg en '32 når det gjelder F-16, mye lettere å få dekaler og utstyr til den. Har du skaffe settet ? Hvilke versjon skal du bygge ? Send meg en PM hvis du har spørsmål. Jeg har ett par RNoAF F-16 under beltet. Dette er en F-5N jeg ble ferdig med i forrige uke, og i helga tok den førsteplass i IPMS Sør sin årlige konkurranse.
 5. Det er offentliggjort at det var Bertil som omkom i denne ulykken.. http://hd.se/skane/2010/08/22/ljungbyhedsflygare-omkom-i/
 6. har pratet endel med Bertil i sammenheng med flyshowet på Lista ifjor og iår.. utrolig leit å høre at det er mest sansynligvis han som har vært uheldig..
 7. De blir som dette bare uten signaturen. What you see is what you get De bildene jeg har postet her er web-reduserte av de faktiske bildefilene jeg har sendt til levrandøren. De blir skrevet ut på fotopapir i høy kvalitet.
 8. Uansett selskap bør slike hendelser undersøkes grundig.. flyvernee har vært uten kontakt med ATC på oppmot 3 timer i ett av verdens mest trafikkerte luftrom.. ingen ATCchatter på øret, eller oppkalling på oppmot tre timer bør vekke en viss mistanke til noen. Disse to bør også igjennom ett lite oppdateringskurs på radiobruk..
 9. Etter en stunds tørke starter jeg opp med postere og bilder i storformat igjen. Noen nye motiver er plukket ut og bestilling er sendt. Hvis noen ønsker noe spesielt av det jeg poster av bilder her på forumet., send meg pm så order det seg. Jeg sender gjerne , porto blir lagt til i totalen. Priser er: A4 : 100 kr/stk A3 : 200 kr/stk Andre formater kan bestilles, men lagerføres normalt ikke.
 10. Jeg tror jeg booker meg plass på spotterplattformen denne dagen gett. Slik det har vært på de showene Sola har arrangert har publikum blitt stående med sola i fjeset hele dagen, noe som absolutt ikke er optimalt. Hadde kanskje vært en ide å sette publikum på vestsiden av banen, det burde være nok plass der også.
 11. Pøh.. det der er da ikke noe.. Jeg har fise med mer blåst en det der..
 12. ehh..ja... Det skader vel ikke med en påminnelse ?? *kremt*
 13. Hei folkens, liten reminder dere som er i nærheten og har mulighet. Husk Warbirdshow på Lista Flyplass denne helga. Både sivile warbirds fra Norge og Sverige + at forsvaret stiller mannsterke med C-130J, Sea King, F-16 og Orion. www.warbirdairshow.no (Ser du en diger kar med kamera i en grå primera er dette meg)
 14. Hvis den saken der må bruke A/B for å komme av bakken med standard konfig, så send hele dritten tilbake.. Men jeg tror ikke det er noe problem. Den skal ha høyere thrust/vekt ratio en F-16 har og en viper med fulle vingtanker,intern fuel og normal utvendig last har ikke bruk for A/B for å komme i lufta. Skjønt den bruker godt over halve banen på takeoff.. F-35 motoren skal vist ha ett betraktelig høyere lydnivå en F-16 uten at jeg kjenner tallene... men dæven å jeg gleder meg til å se den på airshow
×
×
 • Opprett ny...