Gå til innhold

Jonas Mindt-Soot

Members
  • Innholdsteller

    740
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jonas Mindt-Soot

  • Bursdag 24. sep. 1989

Jonas Mindt-Soot's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan varmt anbefale denne filen! Det er desidert den beste filen for norske atcer og den mest autentiske i forhold til NATCON. Jeg synes at de andre filene man kan bruke til ES i Norge enten var halvferdige eller modifikasjoner av filer som VRC bruker. Denne sektorfilen derimot er lagd til ES fra bunnen av og nå har det blitt gøy å kontrollere igjen Takk til Eivind for den jobben han har gjort!
  2. Da er det tid for en liten refresher på ENGM_APP onsdag den 13.05 fra kl20.00 til 21.00. All trafikk ønskes hjertelig velkommen
  3. Ser bare ikke nytteverdien med oksygenutstyr til VFR flyging med Cessna.
  4. Kjenner en der jeg også, og han er ikke særlig til kar!
  5. Prinsippet er vel det samme i en Cessna som i en 767? Drar man stikka til seg blir husene mindre, dytter man fra seg stikka blir husene større.
  6. Mener å huske at videon ble laget for å få inntekt til veldedighets arbeid av et eller annet slag. Edit. De fikk inn litt over 1000 pund på videoen. Så klart! :blush: Må innrømme at jeg ikke så filmen når jeg så at jeg hadde sett den for en stund siden.
  7. Frakten vil koste 125kr. Om det ikke er et helt hus du skal sende da.
  8. To AMRAAMS og to IRIS_T/AIM-9 har vel F35 plass til i bayen?
  9. Jeg bare lurer, men fyller en F16 opp med AMRAAMs og IRIS-T missiler på alle festene når de avskjærer? Hvis de ikke gjør det så vil jo F35 ha en fordel da den kan avskjære med sine stealth egenskaper?
×
×
  • Opprett ny...