Gå til innhold

Vegard Knutsen Lillevoll

Members
  • Innholdsteller

    260
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Vegard Knutsen Lillevoll

  • Bursdag 30. nov. 3

Vegard Knutsen Lillevoll's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hmmmmmm... Joda, jeg kommer. Skal sende mail... Kommer med nyPCen Edit: er det lagt opp til at vi skal være dær om natta? Jeg har ikke lest hele posten, bare slutten og første innlegget (Im working on it, ikke mas )menne...? Edit2: Har sendt en mail via PKJ... Den er min.
  2. VA=Virtual Airlane, altså et virtuelt flyselskap. Der får du ruter du skal fly, fly du skal fly, og på noen, tidspunktet og dagen du skal fly. På de fleste får du fly flere fly etterhvert som du stiger i gradene, som du gjør med å logge et vist anntal timer.
  3. Er det noen som vet hvordan man legger på texturer i gmax??
  4. Gidder du gjøre det for meg??? Jeg er ikke registrert, og får ikke til å registrere meg.
  5. Yo, guys! Er det noen i dette forum som vet hvordan man lager en .AIR-fil til et fly?
  6. Ikke krav om bokmål, men krav om å ikke skrive "sms-språk".
  7. Vennligst skriv på bokmål. Logitech tastaturer og mus har aldri ALDRI "fusket" noen gang her hos meg! "Oversatt" til bokmål: Jeg skal si meg helt enig i det med de tråløse tastaturene til Logitech. I Påska måtte to ganger på tre dager låne meg et annet tastatur for å få starta opp maskina da den ikke fant det tråløse tastaturet mitt. Skal love dere at første arbeidsdag etter påska gikk det tastaturet på hode ut av døra hos meg . Men musa beholdt jeg, og den har ALDRI fusket, vis man da ser bort ifra at den SLUKER batterier da. Så moralen blir at man kan bruke tråløs mus, men ikke tråløst tastatur fra Logitech. (Vis man har råd til batterier da) Med vennlig hilsen Steinar Grindsten
  8. Min IFR-plan har blitt kanselert før jeg kom opp i riktig høyde...
  9. Jeg er ikke sikker, men tror du må lage alt i en gmax-fil for å lage en hel flyplass.
  10. Er det noen vits å diskutere HVORFOR dette skjedde, eller HVA ANNET vi kunne gjort? Det som har skjedd har skjedd, og vi kan ikke gjøre noe med det.
×
×
  • Opprett ny...