Jump to content

Tore Sætre

Members
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tore Sætre

 1. Noen som vet reg-nummeret på flyet? Jeg fløy med en Q400 til Kastrup for to uker siden.
 2. Noen har det for godt når de blir grinete for å vite at det blir noen omstillinger om fire år!! De fleste andre må trøste seg med tre måneders oppsigelse på dagen når arbeidsgiver skal omstrukturere..
 3. Jeg drar til England denne dagen... Så med mindre noen kan ordne billig-billett til London 25.6 tidlig må jeg stå over denne gangen.
 4. Jeg vil ihvertfall ha et flightsim treff etter at Tommy har kommet hjem fra Europaturen sin!!
 5. Bra tiltak! Litt tidlig å si hvilken dato som passer men onsdag 4. juni høres veldig bra ut for min del!
 6. Har på følelsen at behovet for blodtrykk-medisin til VG-avisbud i Stavanger kommer til synke kraftig når SAS ikke lenger flyr i Norge....
 7. VG-journalisten, Kjell Magne og Valgjerd er hysterisk bra gjenngitt i Hallo i uken! Absolutt verdt å få med seg. Det går lørdager 15:00 og i reprise lørdag 23:00. Høydepunktene får du mandager 16:10.
 8. Ingen får frem VG's kvalitetsnivå bedre enn Hallo i luken. Her er et eksempel fra dagens program (600kb MP3).
 9. ...og nå har de bedt om Chapter 11 bankruptcy protection i flg CNN.
 10. quote: Opprinnelig postet av Jørgen Bertheussen: (hvis det ikke er så fryktelig mange flyinteresserte i Os, da) På Os heter det
 11. Den artikkelen setter ordet luftfartssikkerhet i perspektiv....
 12. Tore Sætre

  Ta bilder!

  quote: Opprinnelig postet av Svein Olsen: Hadde noen blizet meg i trynet når jeg forsøker å ta en blund, så hadde det fotoappartet fort blitt most ned i teppet.... Har vi en liten wannabe Mette Marit her??
 13. Regner med at det var noe med bildet... Men hva??
 14. quote: Opprinnelig postet av Peter Noerkjaer: Hæ hæ Tore. Sikken et billede! /Peter NO LOGO Hø? Noen som tar oppgaven med å oversette den?
 15. Hva med å søke på ordet "gmax" i de 50 kategoriene vi har fra før?
 16. quote: Opprinnelig postet av Lars K. Rønes: Må de anskaffe seg en ny 747 eller vil de bruke et mindre fly? Lars De tar sikkert i bruk 767'en som de bruker på de andre rutene til New York. Det var også 767 gikk før ruten ble lagt ned for et år siden. quote: Opprinnelig postet av Thomas Lorentzen: nå kommer man seg til NYC kun ved hjelp av 8 minutter i bil. Har det kommet noe nytt på Newark siden siste jeg landet der, for 18 måneder siden? [ 12.09.2002, 21:10: Endret av: Tore Sætre ]
 17. I følge Østlandssendingen kommer SAS til å ta opp ruten til neste år!Mer her
 18. Dag's forslag høres bra ut. Men hadde det vært mulig å ta med de til en hver tid 3 og 12 siste måneders nedlastinger? Det gir det mest korrekte bildet, ihvertfall på en 12 måneders oversikt.
 19. quote: Opprinnelig postet av Morten Nelson: NAS er best. Håper ikke de også blir like oppblåste som resten av de som er ALT for opptatt av å tjene penger. Det er en tynn linjen mellom "å tjene penger" og på "å ikke tape penger". Fortsatt er det vel sånn at de fleste som jobber her i landet ikke liker å jobbe gratis. Ihvertfall ikke så lenge det er regninger som skal betales og mat ikke er gratis. Er det så rart at SAS prøver å snu underskudd til overskudd?
 20. quote: Opprinnelig postet av Helge Bø: Alternativet fra SAS kan ikke sammenlignes: dyrere, en masse betingelser inkl en overnatting i en helg, håpløst å få tak i billettene på enkelte ruter Til gjengjeld får du et større rutenett, flere avganger å velge mellom, slipper å sjekke inn to ganger på f.eks Stavanger-Oslo-Tromsø, matservering og 50+ års erfaring. Har heller aldri opplevd å få utstedt billetter til flighter som ikke går med SAS... Før kunne man sette bonus-turer på listen men siden den er borte tror jeg faktisk Norwegian har en sjanse mot SAS. [ 30.08.2002, 22:04: Endret av: Tore Sætre ]
 21. quote: Opprinnelig postet av Peter Noerkjaer: Hæ, giv mig bare een for at se norsk TV... Marve Fleksnes....
 22. quote: Opprinnelig postet av Dag Johansen: Men som dere husket har jeg stengt for bruk av en rekke slike anonyme mailadresser i forumet. Mail.com er en av disse, og den kan dere derfor ikke bruke her. Mailadressen som jeg er registrert med her (@iname.com) blir levert av www.mail.com. Tror de har flere titalls domenenavn så det kan kanskje være en idé å oppdatere filteret?
 23. www.mail.com har en grei, gratis mail-tjeneste. De sletter heller ikke mail etter 30 dager slik Hotmail gjør.
 24. Jeg er skikkelig glad for at Norwegian har kommet på banen. I vår dro jeg hjem til Bergen og beste pris SAS kunne gi var 1700 kroner tur/retur. I neste uke blir det en ny tur, denne gang med Norwegian til en pris av 574 tur/retur. SAS har skjerpet seg og tilbyr turer til 694 tur/retur (lurer på hvorfor). Så om du ikke får billigturene med Norwegian (som forøvrig må bestilles 4 uker i forveien) finnes det et godt alternativ. Men jeg har et problem. På billetten står returdato lørdag 7/9-02 kl 18:05 med DY643. Billetten er bestilt på www.norwegian.no. Kan noen prøve å finne flighten min denne linken? [ 30.08.2002, 09:11: Endret av: Tore Sætre ]
×
×
 • Create New...