Jump to content

Daniel Gjerstad

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daniel Gjerstad

 • Birthday 06/07/1987
 1. Skal prøve på det. Men en ting. Har jeg forstått det rett når jeg sier at det går an å lese inn sin egen ATIS i VRC, som så blir spilt av som et lydbånd for pilotene?
 2. Da må jeg få takke for hjelpen igjen. Har fått tak i passord og det jeg trenger. Men jeg skjønner at det er lenge siden jeg drev på med dette. Skjønte fort at ProController, som jeg brukte, er bortevekk. Og at man kun har twr-rating som S1 er også nytt for meg. Litt kjipt. Hvilket program brukes til voice da? Siste jeg husker er et program som het RogerWilco eller noe. Ellers har jeg printet ut en svær bibel av en manual til VRC som jeg må sette meg inn i. For ikke å snakke om å sette meg inn i flyvning generelt, jeg husker såvidt hva qnh er for noe =) Daniel.
 3. Takker for hjelp. Har sendt ham en mail. Bør jeg frykte at ATC ratingen min er bortevekk? At jeg evt. må ta ny prøve?
 4. Merkelige greier. Kunne du prøvd å søke på hele navnet mitt? Daniel Berge Gjerstad. Utrolig kjedelig hvis hele greia er blitt fjernet pga inaktivitet.
 5. God kveld god kveld. Jeg var ganske aktiv på forumet før, men har lagt ned hele interessen. Begynte å mimre litt om FS, VATSIM osv. forleden dag og fikk plutselig lyst å begynne å fly igjen, selv om jeg mest sannsynlig er litt rusten =) Uansett. I mine dager hadde jeg VATSIM ID hvor jeg var både pilot og ATC. Men nå husker jeg ingenting. Verken ID, passord eller noe. Husker såvidt hvordan systemet fungerte. Men på "lost password" sidene til VATSIM må jeg vite enten bruker-ID, passordhint eller ett eller annet for å få tilsendt passord. Noe jeg ikke har / husker. Noen idè om hva jeg kan gjøre? Kan hele profilen min ha blitt slettet? Daniel Gjerstad.
 6. Lurer på om det var Jonas Rettum som tok opp "Stein og Vidar", var han jeg fikk opptaket av iallefall (hvis jeg ikke husker feil).
 7. Heisann. Er det noen som har det gode gamle ATC-opptaket "Stein og Vidar"? Har lett litt rundt, men kan ikke finne det, og de få linkene jeg finner er døde Noen som husker opptaket i det hele tatt?
 8. pøh.. du glemte den sa du jo Ja, men når jeg tenker meg om så er den knabbet..
 9. Daniel Gjerstad

  Bok

  Apropos norskstil..jeg fikk igjen norsktentamen idag.. 5+
 10. Nei, Antonov 225 er bare utrolig tøffe, men den Boeingen derimot...
 11. Helt utrolig stygge maskiner, de der
×
×
 • Create New...