Gå til innhold

På froskeføtter...


Anbefalte innlegg

Veldig bra serie!

Har ikke for vane å svare på screenshots, men dette var bare rått!

Her viser du veldig mange flotte bilder og bra historie, føler nesten at jeg må kjøpe lockon. scenery såg ikke så verst ut heller nei!

 

Terningkast: 6

 

Tusen takk for flott serie som jeg kom hjem til etter noen nattetimer på jobb :cry: :sleep:

 

 

JT

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, takk :)

 

Lock-On er absolutt verdt pengene, bare pass på at du kjøper pakken som heter Lock-On Gold, da får du med "Flaming Cliffs"-utvidelsespakka som trekker hele spillet opp mange hakk. I tillegg begynner det å komme en god del gode add-ons til Lock-On nå så spillet lever nok en stund til. Spesielt med tanke på at det enda ikke er noen fastsatt dato for "Digital Combat Simulator", som Lock-On-teamet holder på med nå.

 

Takk igjen for koselig tilbakemelding, ikke utenkelig at det kommer en serie til etterhvert, da med noe som er litt lettere å fly enn Frogfooten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er den mest kreative bildeserien jeg har sett på dette forumet de siste årene. Bilder fra lock-on blir alt for skjelden postet her, husker jeg ble imponert over mulighetene de forskjellige view'ene gir sist noen postet lomac-bilder, og du har også utnyttet dem godt ser jeg. Måten du presenterte bildene på tyder også på at du har en fremtidig serietegner i deg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fanden rulle meg i fuel og fjær, Fredrik! Slik pornografi på en søndag, da! Absolutt en høydare innen screenshot, og jeg må si du viser Lock On fra en av sine absolutt beste sider her! Helt klart at jeg må finne frem LO:FC igjen mens vi venter på DCS:Black Shark.

 

Ser også ut som om du har god dreis på TeaFrog'en. Den er absolutt en utfordring å fly, mye p.g.a. økt vekt i forhold til VanillaFrog men med samme motorkraft. Men sinnsykt morro er det uansett :D

 

10-poenger dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flotte bilder, men har du sjekket de nyeste mod´ene på http://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=40

 

Du finner nyeste mod (nye bakketextures samt runway) på LockOnfiles her:

 

http://www.lockonfiles.com/

 

Du må registrere deg (gratis) før du kan laste ned. Mod´en er ennå beta og fungerer bare for sommer. Poster et screenshot for å friste deg litt! :)

Vi er en vennegjeng som fløy en del Lock On FC før (4 stk), formasjon, akro, combat osv. Må går det mest i IL2 1946, men blir litt Lock On innimellom ennå!

 

Sjekk mine videor her:

 

http://www.youtube.com/user/RobertDamli

 

2003087807401290062_rs.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takke og bukker for alle koselige tilbakemeldinger folkens :)

 

Robert: Har såvidt prøvd "ground pounder"-moden og "RELOAD"-moden' date=' virker veldig gode begge to. [/quote']

 

Bare husk at "ground pounder" ikke er helt kompatibel med "Reload" moden ettersom reloadmoden har mye av de samme filendringene. Jeg måtte i allefall uninstalle groundpounder. Bruker du Modman er det bare å eksprimentere så finner man fort ut hva som blir best. Synd det ikke er lov å modde 1946. De er vel redde for cheats osv. Nå har jo 1946 blitt sinnsykt bra med den nye beta 4.09 patchen. (Tenker på Slovakiamappet).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...