Gå til innhold

Paul Thomas Kvam

Members
  • Innholdsteller

    1 137
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Paul Thomas Kvam

  1. Dette er gode nyheter på slutten av året. Jeg støtter også forslaget om donasjon.
  2. Så imponerende ut disse videoene. I helicoptersimmen så det ut for meg som det var benyttet GoFlight sine moduler.
  3. Var det FSXpand du hadde i tankene Geir? http://secure.simmarket.com/flyware-fsxpand-7.x-basic.phtml
  4. Kanskje dette kunne vært noe? Prisen er etter hva jeg ser 75 pund pluss reisen selvfølgelig. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2575696/Two-air-two-Couple-spend-40-000-transforming-floor-terraced-home-Boeing-737-aeroplane-got-big-moving-industrial-unit.html
  5. +1. Du har fått ordnet opp mye her på forumet Geir i løpet av kort tid. Flott jobbet.
  6. Helt sikkert en fordel å bruke offentlig navn her som Halvdan sier, selv om det kommer frem i Finn-annonsen.
  7. +1. Jeg er helt enig i Geir Pettersen sitt innlegg og forstår godt at disse "nick names" skaper negative reaksjoner. Bra Rune Gustafson tok opp dette.
  8. Hjertelig velkommen til ett oppgradert og FS-inkluderende forum.
  9. En skikkelig god-rigg dette. Fin video også som sier langt mer enn bare noen bilder.
  10. Kan anbefale Ruscool som Fred viser til. Min erfaring er topp support og de er raske med å svare på eventuelle spørsmål.
  11. Jeg er imponert av lekre bilder og misunnelig. Tydeligvis på tide for meg å oppgradere både maskin og software. :blush:
  12. Artig å lese om RC seilfly som holdt på å bli tatt av en havørn på Sotra bare noen få "strakser" fra der hvor jeg bor. Denne var helt ny for meg.
  13. Fint bilde Tommy. Lykke til med frihelg hjemme i godstolen og koseflighter.
  14. Hørte denne historien første gang tidlig på 60-tallet, dengang flystripen på Forus fremdeles eksisterte og ble brukt til øvelseskjøring med bil om søndagene og flyving med radiostyrte modellfly. I den forbindelse var jeg ute på Forus og fløy modellfly sammen med min far og noen av modellflygjenget. En av dem var flyver i SAS og fortalte meg historien om denne ivrige flymekanikeren. Moro å se historien verifisert etter så mange år.
  15. Pene bilder og nydelig fly. Likte svært godt denne painten.
  16. Jeg vurderer å legge inn bud på denne TrackIR, men da vil det være bra å vite hvilke bud som er kommet inn.
  17. Dette er ikke FSX manualen men likevel masser av lesestoff som kan være av interesase. http://stoenworks.com/Aviation%20home%20page.html
  18. Trist at det gamle Aeroworx B-200 forumet legges ned. Takk til Bjarne for den gode nyheten at han er med å starter nytt forum for oss som storkoser seg med denne KingAir 200. Vil samtidig få takke ham for masser av flott arbeid han la ned i det gamle forumet.
  19. I sin tid kjøpte jeg CH-TQ og pedaler i shoppen til Dag. Ser han pr.d.d. ikke har disse inne, men det går sikkert greit å høre med ham om dette. Meg har han vært behjelpelig med å skaffe en god del utenom det han har i shoppen, både av hardware og software.
  20. Ser ut til at 200 fot kan stemme bedre. http://www.channelnewsasia.com/stories/afp_asiapacific/view/1052466/1/.html
  21. Dette var bare helt utrolig bra Tommy. Legger du kursen litt til venstre flyr du over huset til Gunnar og ser ham mens han jobber i hagen. :grin:
  22. Tar meg oppdrag i Carribean. Her har vi ingen problemer med vulkanske sakeskyer. Alle flighter går som normalt. :grin:
  23. Det er bra vi er flere som koser oss med disse propellere, ikke minst med tanke på cockpitbygging. Disse maskinene har jo sine egne og spesielle utfordinger mht cockpitbygging enn eksempelvis B-737NG sine byggeløsninger, selv om de ikke har så mange knapper. :grin: Av den grunn er det jo forståelig at ikke så mange bygger disse.
×
×
  • Opprett ny...