Gå til innhold

Frank Tore Evensen

Members
  • Innholdsteller

    151
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Frank Tore Evensen

  • Bursdag 30. nov. 3

Frank Tore Evensen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Satt å kjedet meg litt, så tenkte å lage en liten "kavalkade" fra 70-tallet en gang. Er vel godt over to år siden sist jeg la ut noe her på screenshot-forumet, spiller ikke så mye FS lengre heller men. Disse bildene er fra FS2004.
  2. Hvor finner man info om hvilke flytyper KLM bruker på rutene sine? Jeg og en kompis planlegger en tur til Miami i april-mai neste år, og jeg vil sjekke mulighetene for å fly MD-11 over edit: Så på Wikipedia at de ikke flyr dit lengre...synd.
  3. Har alltid hatt lyst til å fly en tri-jet. Tristar og DC-10 er for sent desverre, men MD-11 er jo faktisk en mulighet enn så lenge. Synd jeg ikke tenkte på det i forrige uke da jeg bestilte meg tur til New York.... ble Continental 757 dit gitt. Har KLM rute med MD-11 til NY??
  4. Satt på bookingkontoret jeg også, men bare i begynnelsen. Etter ca en mnd ble jeg overført til godsen, der jeg ville være. Var med å lastet Galaxy`ene til Clinton da han var på besøk, det var en opplevelse! Pluss at jeg fikk se Airforce One på nært hold
  5. Artig! Er du Term.ass. eller ansatt der borte kanskje? Jeg hadde førstegangstjenesten min på godsterminalen der i 1999-2000. Vi hadde en del artige fly da også, bl.a en Tristar som den Pakistanske presidenten kom på besøk med
  6. Så Avient sin DC-10-30 på nært hold idag, etter et besøk på Gardermoen flystasjon. Artig å se denne sjeldne fuglen så nær, imponerende størrelse også, når man står og ser bare 100m unna. Etter det jeg har funnet ut så er det et afrikansk selskap som chartrer ut fly. Dette ble lastet med en haug med militære kjøretøyer pluss masse materiell. Skulle det til Afghanistan tro...?
  7. Dette var bra bilder ja. Denne liveryen var den peneste til Braathens synes jeg.
  8. Hyggelig at dere likte bildene 200`en er en FFX-modell, freeware.
  9. Noen random-bilder fra flyturer jeg har bilder av men ikke har giddet å poste... Håper noen falt i smak. Skål!
  10. Hmm, er jo nesten så man må booke seg en tur med denne maskinen før den blir borte da. For DC-10 sin del er det vel desverre for sent...synd igrunn.
  11. Takker folkens, artig at dere liker de 16:9 er vel og bra egentlig, bare det at bildet blir litt strekt i forhold til 4:3 Ander Devik: Denne turen gikk til Miami Intl, men skal ta turen til Alabama en gang også
  12. Noen stemningsbilder bare Edit: Hvordan endrer jeg bildene fra 16:9 til 4:3?
×
×
  • Opprett ny...