Gå til innhold

Truls Petter Elven

Members
  • Innholdsteller

    1 094
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Truls Petter Elven

  1. Stemmer det, Thomas Setter en nytt bud på 11000.- da, som sagt er den kjøpt Januar i år.
  2. Vurderes å selge denne pga overgang til en nytt objektiv, alt av orginalt eske med solblender, manual, CD og veske og med kvittering følger også med. nypris fra fotovideo er da på 13295.- kjøpt i Januar. Tenkte meg en pris på rundt 12000.- Kom gjerne med bud:)
  3. takker for svar fra de som likte den da.. Jeg vet, Arne! og det er flere ting som skal ordnes, painten blir nok gjort på ny med mere texturer i fra realitiske bilder
  4. En liten titt av Iflys Boeing 737-700 Braathens LN-TUD farger Fortsatt mye som må gjøres igjen, blir vel klar i løpet av 14 dager eller noe..
  5. Hei! Tenkte på begynne å fly online igjen, er ganske lenge siden nå Men jeg har ett problem med sette opp mikrofonen opp i Vista. Kjøpte meg Sennheiser 161 i går og får ikke mikrofonen til å funke i Windows Vista. Selv så har jeg prøvd diverse ting, samtidlig med og oppdatere de siste Microsoft Speech Sapi filene og de siste drivene på lydkortet uten hell Noen som har forslag på hva jeg kan kjøre?
  6. Fant denne nettsiden i dag, og må si at gamle minner strømmer på http://www.haanes.info/fornebu/
  7. Ganske bra denne A320 filmen HD også :cool: http://www.rueschproductions.com/2009/02/swiss-inside-cockpit-airbus-a320.html
  8. Igjen, Flotte bilder, Stian (Skriver pga skyldfølelse) hehe
  9. Etter at jeg kjørte Continental Crew opp og ned i fra OSL i morges så ble det litt snakk med pilotene og dem snakket om at continental kansje begynner med 767-300, 767-400 eller 777 på enkelte avganger mellom Oslo-New York! Det hadde vært artig
  10. Veldig godt innlegg, Jack! Selv så er jeg positivt til begge selskapene og kommer meg både fra A til B enten det er SAS eller Norwegian!
  11. Herlige bilder av dere begge Åssen er flyfølelsen på denne da?
  12. Meget flott, Stian Synd at det er ikke er flere kommentarer her...
  13. Flotte bilder og flott grafikk, men synes det blir totalt urealitisk belysning i forhold til virkelighteten...
  14. Flotte bilder, Tom! Har du mulighet for skrive ned oppskriften??
  15. Ja, desverre så er det slik, Jan Arild! Kan sende deg det jeg har gjort for QS 757, kun B757-200 har jeg da gjort.
  16. Pga liten intresse for logolys på diverse modeller har jeg da lagt prosjektet på is og har begynt å painte litt igjen.. En liten preview av "Miss Sweden"
  17. Tok ett testbilde med den nye bærbare
  18. Kjedelige bilder som bare viser logolys til QualityWings 757, laget av meg Og man kan også slå av og på logolys på overhead panelet.
  19. Ja, dem går alltid nye veier disse demonstrantene :grin: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/manchester/8700156.stm Hva blir det neste?? Lenker seg fast i hjulene på bussen:P
  20. Takker for svar, PMDG`s logolys kommer snart, skal også lage til 600 og 700 også
×
×
  • Opprett ny...