Gå til innhold

Noen som kan ta seg en tur opp til ENEV??


Kim Ruben Fjeldstad

Anbefalte innlegg

Søren. Da sto den der da jeg oste forbi i går kveld, men så var det dette med fotoforbudet da "". Regner med den ikke står til mandag morgen da jeg skal ut på tur igjen. Dessuten en fordel at det er litt lyst.

 

Edit: "Går alt etter skjema forlater flyet lufthavna klokken 08.30 torsdag morgen", så da er det for sent uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I Bodø er det jo skilting som sier at det er fotoforbud. Har ikke sett noen på Evenes. Så lenge skiltene henger der bør man respektere det. Men som Tom sier, man bør jo ikke ta bilder mot militære anlegg...akkurat det er litt vanskelig i Bodø. Spesielt hvis man vandrer vestover, der er det noen fine hauger ved WF hangaren. Problemet er at hele bakgrunnen er militær og de gule skiltene henger som perler på en snor ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Står et skilt med bilde av et kamera med et kryss over på høyre siden av E10 ca 5 kilometer fra flyplassen på vei fra Harstad (for de som er lokalkjent blir dette like etter Boltåskrysset, omtrent der 90-sonen begynner).

Bortsett fra dette har jeg ikke lagt merke til noe skilt som sier at det er fotoforbud på hele/deler av flyplassområdet på Evenes, eller noe som ligner på slike skilt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjekt å ha et bilde som dette da ""

[image]http://i119.photobucket.com/albums/o144/JonBJ/Fotograferingforbudt.jpg[/image]

Forresten, angående fotoforbud så er det ulovlig å fotografere fra privatfly over Norge...

 

Rett svar er faktisk at du kan ta bilder så mye du orker og gidder, det er helt i henhold til endret forskrift om luftfotografering...

 

Det er generelt forbud men ikke for privatpersoner til private formål så lenge ikke fotograferingen påvirker flygingen eller at flygingen er kun for fotograferingens skyld...

 

Se her, Forskrift om fotoflyging m.m. (BSL D 5-6). §2C

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en cessna Birddog over her i fjor som sirklet rundt husene og tok bilder av de. På høsten kom de på døra og solgte bilder av huset.

Skjønner at dette er lettjente penger om man tar bilder av huset til en litt naiv eldre dame som får det for seg at hun MÅ kjøpe bildene for at ingen andre skal få et bilde av hagen og huset hennes ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...