Gå til innhold

Tom Strøm

Members
  • Innholdsteller

    231
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Tom Strøm

  1. Får å få bort reklamen må du nok betale noen kroner for å bli premium member. For min del gjør ikke reklamene så mye. Forøvrig veldig flott tiltak! Riktignok noe svak lyd og litt dårlige signaler som gjør at man har litt problemer med å høre hva som blir sagt, kanskje spesiellt TWR. Men jeg håper streamen blir oppe 24/7 og at du opprettholder den lenge slik at den ikke blir en døgnflue som veldig mange streamer gjør. Hvis du klarer å få til bedre mottak er jeg sikker på mange vil lytte på den
  2. Ja helt klart interessant med stream fra Bodø! Har savnet det lenge så hvis du får det til er det kjempeflott En mulighet er forøvrig å streame via http://www.ustream.tv/ Det er svært lett å sette opp og du trenger ingen software eller komplisert oppsett.
  3. Den har gått meg hus forbi men heretter kommer den nok til å bli brukt flittig
  4. Svært bra kvalitet på streamen! Håper denne blir stående 24/7
  5. Veldig bra tiltak med live ATC fra flere steder rundt om i landet! Jeg oppfordrer flere til å streame fra store og små lufthavner hvis de har gode forhold.
  6. Nydelig Thomas! Har savnet en stream fra Gardermoen med god kvalitet. Så må den gjerne stå på døgnet rundt helst Oppfordrer flere rundt om til å sette opp stream også, uansett om det er stor eller liten flyplass. Jeg skulle bl.a. svært gjerne hatt stream fra Bodø. Det er svært enkelt gjennom www.ustream.tv Såvidt jeg vet finnes det stream fra Tromsø og Sola som pr. i dag er oppe og går. Noen andre?
  7. SAS-pilotene som går over til Widerøe beholder visstnok lønn og ansiennitet som de har i dag. Kapteiner forblir kapteiner og styrmenn forblir styrmenn i grove trekk. Så er det andre ting i arbeidsforholdet hvor de havner nederst på ansiennitetslisten. Og ja, SAS-pilotene tjener fortsatt bedre enn sine kolleger i Widerøe (da snakker vi topplønn).
  8. Mulig jeg formulerte meg litt dumt men det jeg var interessert i var når man klarer å få i gang den praktiske delen av utdanningen som man til nå har måtte gjøre i Sverige? Altså ikke hvilket semester men når får man egne fly og instruktører til Bardufoss og starter med opplæring derifra?
  9. Noen som vet om og evt. når man starter med den praktiske delen av utdanningen på Bardufoss?
  10. Har hele serien på VHS og den het vel Norge i Luften såvidt jeg husker og besto av 4 episoder.
  11. Endelig!! Dette har jeg ventet lenge på! Jeg foreslo jo for Just Planes at de skulle lage DVD med SAS og Lufttransport men fikk bare et surt svar tilbake om at SAS var så vanskelig å ha med å gjøre og Lufttransport var uinteressant. Skjønn det den som kan.
  12. Flott at du har lagt ut linken til streamen! Men streamen fungerer ikke nå i hvertfall.
  13. Et kjempeflott tiltak og jeg har jo forsåvidt etterlyst streaming flere ganger før fra rundt om i landet. Men dessverre har vel de fleste som har hatt streamer oppe gitt seg. Jeg finner i hvertfall ingen som fungerer nå lenger. Så må jeg si meg enig i forrige innlegg angående stenging av streamen på natten. Hvis du først skal streame bør du gjøre det 24/7 slik at lytterne ikke er avhengig av når tid du legger deg eller står opp. Forøvrig får ikke jeg denne til å fungere nå men fikk det til tidligere i dag. Du kunne lagt ut en link her slik at man slipper å gå via nettsiden deres for å finne streamen. Jeg fortrekker å bruke VLC til stream fremfor å måtte åpne en nettside.
  14. Lekkert! Moro med en enda et tilskudd til babyflåten hos Widerøe. Nok et objektiv å jakte på med kameraet etterhvert.
  15. Ja godt mulig det er vann og ikke røyk. Uansett synes jeg det ser ut som hunden ikke har noe med det å gjøre i det hele tatt.
  16. For meg ser det ut for at de punkterer på venstre hovedhjul etter at de har landet. Først ser du kraftig røyk fra hjulet og så skjener flyet til venstre. Om punkteringen skyldes hard bremsing pga. hunden eller at det bare er tilfeldigheter er ikke godt å si.
  17. Et veldig bra tiltak denne streamen. Jeg har jo etterlyst streamer fra rundt om i landet tidligere. Moro å høre fra andre steder enn det man er vandt til. Fortsett med det! Så må gjerne andre sette opp egen stream enten det er fra en kortbaneflyplass eller en litt større flyplass.
  18. Et veldig bra tiltak med live stream fra Bergen! Moro å høre litt innimellom fra den kanten av landet. Så får vi bare håpe flere følger på fra andre flyplasser rundt om!
  19. Jeg vet dette emnet kommer opp med jevne mellomrom men jeg savner at flere rundt om i landet, ikke minst her nord, streamer atc live. Ja jeg er klar over at det pr tiden finnes noen få slike streamer, bla. fra østlandsområdet (hvor en har ekstremt dårlig lyd) og en fra Hovden. Dessverre er streamene fra Flesland og Kvernberget forsvunnet såvidt jeg har skjønnt. Men det burde da være mulig for folk rundt om å sette opp en slik stream hvis man har mulighet og bor i nærheten av en flyplass, enten det måtte være en kortbaneplass eller en større plass?
  20. Jeg rykker ut. Spørsmålet er bare om man finner noen plass å ta bilder fra....
  21. Det fikk jeg til å stemme litt mere ja
  22. Vil tippe den skal ha med seg soldater/utstyr hjem igjen fra øvelsen som har vært her.
×
×
  • Opprett ny...