Gå til innhold

Tom Strøm

Members
  • Innholdsteller

    231
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tom Strøm

  • Bursdag 30. nov. 3

Tom Strøm's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Får å få bort reklamen må du nok betale noen kroner for å bli premium member. For min del gjør ikke reklamene så mye. Forøvrig veldig flott tiltak! Riktignok noe svak lyd og litt dårlige signaler som gjør at man har litt problemer med å høre hva som blir sagt, kanskje spesiellt TWR. Men jeg håper streamen blir oppe 24/7 og at du opprettholder den lenge slik at den ikke blir en døgnflue som veldig mange streamer gjør. Hvis du klarer å få til bedre mottak er jeg sikker på mange vil lytte på den
  2. Ja helt klart interessant med stream fra Bodø! Har savnet det lenge så hvis du får det til er det kjempeflott En mulighet er forøvrig å streame via http://www.ustream.tv/ Det er svært lett å sette opp og du trenger ingen software eller komplisert oppsett.
  3. Den har gått meg hus forbi men heretter kommer den nok til å bli brukt flittig
  4. Svært bra kvalitet på streamen! Håper denne blir stående 24/7
  5. Veldig bra tiltak med live ATC fra flere steder rundt om i landet! Jeg oppfordrer flere til å streame fra store og små lufthavner hvis de har gode forhold.
  6. Nydelig Thomas! Har savnet en stream fra Gardermoen med god kvalitet. Så må den gjerne stå på døgnet rundt helst Oppfordrer flere rundt om til å sette opp stream også, uansett om det er stor eller liten flyplass. Jeg skulle bl.a. svært gjerne hatt stream fra Bodø. Det er svært enkelt gjennom www.ustream.tv Såvidt jeg vet finnes det stream fra Tromsø og Sola som pr. i dag er oppe og går. Noen andre?
  7. SAS-pilotene som går over til Widerøe beholder visstnok lønn og ansiennitet som de har i dag. Kapteiner forblir kapteiner og styrmenn forblir styrmenn i grove trekk. Så er det andre ting i arbeidsforholdet hvor de havner nederst på ansiennitetslisten. Og ja, SAS-pilotene tjener fortsatt bedre enn sine kolleger i Widerøe (da snakker vi topplønn).
  8. Mulig jeg formulerte meg litt dumt men det jeg var interessert i var når man klarer å få i gang den praktiske delen av utdanningen som man til nå har måtte gjøre i Sverige? Altså ikke hvilket semester men når får man egne fly og instruktører til Bardufoss og starter med opplæring derifra?
  9. Noen som vet om og evt. når man starter med den praktiske delen av utdanningen på Bardufoss?
  10. Har hele serien på VHS og den het vel Norge i Luften såvidt jeg husker og besto av 4 episoder.
  11. Endelig!! Dette har jeg ventet lenge på! Jeg foreslo jo for Just Planes at de skulle lage DVD med SAS og Lufttransport men fikk bare et surt svar tilbake om at SAS var så vanskelig å ha med å gjøre og Lufttransport var uinteressant. Skjønn det den som kan.
  12. Flott at du har lagt ut linken til streamen! Men streamen fungerer ikke nå i hvertfall.
×
×
  • Opprett ny...