Jump to content

Ole-Jørgen Søberg

Members
 • Content Count

  1,597
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ole-Jørgen Søberg

 • Birthday 01/16/4
 1. "Default"-flyplassene er selvsagt myyye finere i FSX enn i FS9 :cool: , men spesielt "Kyllingmarkene" i Norge som jeg bruker mest er (foreløpig) dårlige i FSX sammenliknet med FS9. Ellers bruker jeg FS9 og FSX på samme måte som Lars Peter
 2. Bruker den enda, ene og alene pga. NA. Mangler enda noe før flyplassene i FSX er like realistiske som i FS9
 3. Denne har vært omtalt før, men her er en oppdatering. Innslag på Norge Rundt
 4. Direkte på nrk.no/nordland (nettradio) 24 pax og full alarmberedskap puh.... de fikk ut nesehjulet før landing... Gikk bra heldigvis.
 5. Du har selvfølgelig helt rett . Altfor lett å blande begrepene "i kampens hete". Kanskje det blir behov for nesten like mange kontrollere som i dag, bare at de sitter på andre steder (sentralisering). Dette vil nok uansett være en prosess som vil ta noe tid.
 6. Vil nok uansett ta laaang tid før dette kan bli realisert i stor skala, men tanken er jo interessant. Neste blir kanskje "førerløse" fly, tog, busser osv.. Til slutt trenger vi ikke mennesker i det hele tatt :confused:
 7. Link til NRK Nordland Vær foreløpig forsiktig med å satse på en karriere i Avinor altså
 8. Kanskje litt vanskelig å møte Dag i en postboks :grin:, men bare ring og avtal møtested. Han bor like ved Plantasjen på Mørkved.
 9. Enda en simmer har fått lappen. Denne gangen er det Kim Jørgen. Gratulerer så mye med lappen både for bil og fly :grin:
 10. Om det ikke er gjort før så må Rune Furøy få en stor gratulasjon for bestått PPL-A. Broom Edit: Tok det som en selvfølge at han var bruker her på forumet, men finner han ikke i listen... Det er vel ikke mulig å ha drevet med flysimulator i mange år uten å ha oppdaget dette nettstedet?
 11. Takk for info alle tre (PK på PM). Da har jeg ikke gjort så mye galt når jeg har brukt tabellen jeg fant på VACCSCA. Egentlig får vi jo oppgitt TL fra ATC, men kan være greit å vite hvordan dette henger sammen.
 12. Nå begynner jeg å lure på hva som er riktig. Jeg har en omregningstabell hentet på vaccsca og en annen hentet på Wikipedia og de stemmer ikke overens :crazy: Noen som vet hva som er rett?
 13. Hvem regner ut dette i full fart når man får altitude og QNH? Veldig greit å ha dette i tabellform så gjør man ikke feil Men er man en kløpper i hoderegning er det jo enkelt.
 14. Litt info om QNH HER. Jeg har dessuten skrevet ut en grei omregningstabell. Den kan jeg gjerne sende (husker ikke hvor jeg fant den).
 15. For all del . Quizen var artig den og tiltaket utmerket. Syntes bare at svarene og ortografien burde være noenlunde riktig når man først lager noe slikt. Ikke verre enn det
×
×
 • Create New...