Gå til innhold

Oscar Farias Ramos

Members
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Oscar Farias Ramos

  • Bursdag 01. jan. 1986

Oscar Farias Ramos's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. hmmmmmm? http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/floey-uten-sertifikat-i-13-aar-pilot-slapp-unna-med-bot-3182498.html
  2. Hei Jeg har altid lurt på hvilken rute flyene(737 md80) bruker for å komme seg til Europa etter de ble kjøpt. Jeg har lyst til å prøve å fly noen av disse rutene.
  3. No prob, fant ut av det : ) Men hva med alternative ruter over til USA ?
  4. Hei Jeg bruker Ndac fra navigraf og idag har jeg hatt problemer. Det startet med at jeg kjøpte 100credit altsp 80 kr og crediten kom ikke opp. Jeg installerte ndac om igjen og da kom crediten opp, men når jeg prøver å se på mine tidligere nedlastede kart kommer det opp en melding hvor det står "You have insufficient previleges to view this item" . Dette er mega trist siden jeg skulle laste ned nye kart for å prøve å finne en rute for å fly md80 maddog fra sola til usa/ alaska med mellomlandinger i feks island osv kom gjerne med forslag. Har dere forslag til hva nDAC problemet kan være?
  5. Vokalisten i Airon Maiden er Pilot Han flyr 757
  6. Hei Jeg vet ikke hvor mange av dere som faktisk er eller har store forhåpninger om å en dag bli flyvere. En ting er sikkert og det er at det ikke er for alle. Jeg er økonomistudent og har bakgrunn fra sjøforstvaret knm og kunne ikke tenkt meg å bli faktisk pilot. Jeg liker derimot å simulere for å så spørre dere dumme spørsmål : ), for meg er flyving litt som matte, det er kult å finne ut hvordan det gjøres og når man vet det så daffer det ut litt. Likevel har jeg kommet til å lure på hva som faktisk skal til for å sette seg bak de virkelige spakene.Jeg søkte på youtube og kom over denne linken : http://www.youtube.com/watch?v=-EPEdHTeQFM Det er mulig jeg er alene om det, men jeg tror at dette ikke fremstiller virkeligheten reelt. Personen i filmen er i overkant vellykket og jeg tviler på at det trengs så spektakulære akademiske kvalifikasjoner for å bli pilot.Han virker nesten som en form for spesialstyrke i en forsvars eller akademisk gren. Denne filmen kan jeg godt tenke meg at kan bli demotiverdene for ungdom som drømmer om å bli flyvere, altså tror jeg at den virker imot sin hensikt! Selv om han nevner at dette bare er en måte å gjøre det på , så blir det til slutt ikke det som blir lagt merke til av seeren, men heller hvor vellykket han er! Hva mener dere? Er jeg på bærtur ?
  7. Hei Til dere som flyr md80 maddog , har dere sett denne linken? http://www.hilmerby.com/md80/md_flying.html
  8. Hei Jeg forstår det sånn at verktøyet er til å skrive inn ruter som man eventuelt får fra ett annet sted, men hvor er det stedet?
  9. Jeg liker dette flyet meget bra, jeg visste ikke om det heller. Fant ut av det for 2 dager siden og det var ikke dyrt til fs9 heller. Jeg har også (for en stund siden) kjøpt maddog 2008 md 80, dette flyet er ikke like bra som ifly i mine øyne, det er mulig at det er fordi jeg er mer vant til 737 pfd/nd settingmuligheter. Dessuten er flyet fra 80 tallet og ikke alt går like glatt for seg (dette er bra simulert). Jeg er ikke fornøyd med kundeservice til maddog 80 heller, idag har jeg hatt vanskeligheter med å oppdatere flyet. Man blir promt med forespørsel om kjøpskoden når man skal oppdatere, jeg skriver inn dette men blir ikke godkjent, har sendt mail og venter svar om minst 4 dager. Er det noen som mener noe om maddog 80 flyet? Kan noen gi meg tips om hvor jeg kan finne / lage ruter ?
  10. Hei Er det noen her som har erfaring denne? http://www.iflysimsoft.com/ProductsDetail.aspx?PID=1
  11. Jeg fikk det til å funke, jeg vet ikke hva som gjorde at det ikke virket. Jeg instalerte pmdg igjen og det virket. Det er rett det med at det er nye noske kart og det er rart av ndac(navigraph) viser gamle oslo kart, men airac instalerer nye sid star til databasen hehehhe, airac og kart stemmer ikke overens. Takk for hjelpen alle sammen .
  12. Hei Jada jeg har brukt 10credits (8kr) igjen for å laste ned airac igjen i tilfellet den jeg hadde lasta ned var noe galt med, men ingen sid star til norske flyplasser i det hele tatt. Jeg lurer på hva jeg gjør nå asså hehehe, jeg stikker ut jogger istedet tenker jeg. Takk for svar folkens.
  13. Ufattelig frustrende , er sånn at dere andre har sid star til norske flyplasser med i 1104 airac?
  14. Jeg airac fra navigraph til , men ingen sid star til engm.
  15. Hei Er det fortsatt hos navdata? De prosedyrene virket meget gamle. Stemmer dette?
×
×
  • Opprett ny...