Gå til innhold

Pris for timer i simulator?


Martin Schjetne

Anbefalte innlegg

Mener å huske at den kan leies av alle som vil, om du er villig til å betale 5-8000 pr time (husker ikke prisen helt nøyaktig, men det var en tråd om dette oppe en gang i fjor hvor Lorentzen & co besøkte 737C simulatoren. Et lite søk? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den gjeldene prisen nå: 15.000 kr for en dobbeltime på Gardermoen for 737-700 sim. Kan ikke leies ut til private for tiden på grunn av tidmangel. De vil muligens kjøre en kampanje til flyinteressert ungdom til sommeren 2006. Dette er ikkeoffentliggjort informasjon så ta det med en klype salt, men dette er info fra SAS FA.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen har som vet hva det koster og fly en full motion simulator på gardermoen pr. time? (737NG altså)

 

mvh

martin

 

PS: Holder på å søke på Google... ""

 

Hvis du ikke må prøve B737, så har du jo mulighet for å prøve DC10-10-30 i Lillestrøm. Vi regner med at vi får den i drift ganske snart nå. Timeprisen anslår vi at blir som timeprisen på småfly.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom gjerne en tur på Brandbu, så kan dere fly F-14 simulatoren.

Det har skjedd en del utvikling her også.

Har forøvrig gjort en del tekniske ting med den i det siste.

La deg presse ned i sete og kjenn G-kreftene presse på når du flyr.

Kommer snart til å oppdatere nye bilder på websiden om noen skulle være interisert.

 

Rune Karlsen

 

http://flysimulator.net/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Prosjektet er kommet så langt at vi nå skal montere den siste hydraulikkpumpen til flightcontrolls. Grunnen til at prosjektet har tatt litt lenger tid en planlagt er at vi som driver med dette har litt mere å gjøre på kveldene nå etter skolestart. Vi som driver med dette har barn og ungdom i huset som må følges opp, samt andre ting.

 

Prosjektet er også meget stort. Gamle datamskiner (12 stk 19-toms skap på 190 cm) og kilometervis med kabel som til tider har vært meget dårlig merket tar også tid, samt konvertering ifra 115V/60Hz til 220V/50Hz.

 

Vi ønsker også flere andelseiere som kan bidra med arbeid i prosjektet. Dette er jo en ordentlig simulator, og ikke en simulator som blir bygd opp ved hjelp av PC'er, skjermer ol. Tar litt mere tid med en real simulator.

 

Håper dette forklarer litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er jo en ordentlig simulator, og ikke en simulator som blir bygd opp ved hjelp av PC'er, skjermer ol. Tar litt mere tid med en real simulator.

Lyst til og føye litt til denne settningen, da det faktisk er ganske mange av dere som bruker like mye tid, og som funksjonelt kansje kommer på et vell så greit nivå med disse såkalte ikke ordentlige simmene.

 

Det er en vesentlig forskjell i disse to segmenter av simulator. I DC 10 simmen kan du ikke fly hvor du vil i verden, det er meget begrenset med muligheter tatt i betraktning til en FS basert sim, og grafikken er på et så utdatert nivå at dette ikke er noe underholdnings maskin.

 

Men alt av brytere og systemer er simulert meget nøyaktig.( laaangt fra FS, selv om det begynner og bli bra der også men det kan ikke måle seg.

 

Jeg kjenner mange som har fine prosjekter rundt om som opplevelses messig ikke skal stå så langt tilbake, så derfor ville jeg trekke linjen litt lengre her som en honør til alle dere andre også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...