Gå til innhold

Peder H.Kristensen

Members
  • Innholdsteller

    274
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Peder H.Kristensen

  1. Fælt å oppmerksomme dere er på vg journalister her da
  2. Skal være mulig med en vanlig command på datamaskinen.
  3. nei, sikkert ikke når det kommer sånn brått på mens du spiser heller
  4. Kanskje fordi han ikke har det ? Aner ikke jeg, men ville tippe det er grunnen
  5. Annbefaler da å droppe en del add on Sliter litt her og, 512 mb ram og Nvidia Geforce fs5500 256 mb Men her må nok en litt annen ting en å bygge på pc vurderes akkurat nå .
  6. I dag er det så veldig mye annet å gjøre enn å fly jorda rundt i seilfly.
  7. Jepp, men det driter vi i Men Daniel, kunne du ikke streame 119.975?
  8. Takk, men har den allerede. Den er grei den, men tenkte på noe litt mere detaljert, som den Tom Knudsen la ut for ikke så lenge siden. Den var i for lite format til å printes ut da
  9. Hei. Er det noen som har en ordentlig eller god checklist for 737 - 300 ? Slet litt med å finne en bra en som jeg kunne printe ut. Takk
  10. okei. da skal jeg tenke litt på det har iafall veldig lyst til å komme .
  11. Vil du snakke om det ??? Haha ! Men ot : Utrolig irriterende med sånne , har hatt noen slike episoder selv hvor man har sittet med fspassengers og en kommer å ødelegger .
  12. Joda, men såvidt jeg vet finnes det ingen systemer som simulerer våpen "lock" osv. på forskjellige mål i fs, så da blir vel dogfighting litt tungvint? søren , at det skal være så vannskelig å få til da? De får jo til så mye annet.
  13. ???????????? Nå begynner det å gå rundt for meg her også. Godt eksemepel på den oppvoksende MSNSMS generasjonen skriver akkurat som man gjør på MSN og SMS. Verste med æ, til og vil med to l'er. nei nå henger jeg ikke helt med her .
  14. hmm, hadde vært gøy. men er ikke helt sikker på om det går .
  15. ikke vannskelig, jeg hadde masjert inn i cockpiten og tatt over, ropt inn i micen: ikkeno problem, im gonna save ya .
  16. ikke bare approachen, når jeg fløy dit datt vi nesten rett ned når vi landa .
×
×
  • Opprett ny...